Προς το περιεχόμενο

Turbo-X Sting

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

αν και στο πλαισιο εχω πετυχει τους πιο καλους υπαλληλους (παντα μιλαω για αλυσιδα , η κορυφη σε ενημερωση υπαλληλων οσο και να χτυπιουνται οι αλυσιδες ειναι εκει διπλα στο πολυτεχνειο) αποφευγω ΣΑΝ δαιμονισμενος τα turbo-x προιοντα. μια φορα πηρα τροφοδοτικο και τα εφτυσε σε 4 μηνες ! αλλα μια χαρα το παρελαβαν! απλα τα αποφευγεις (επισης εχετε παρατηρησει οτι το πλαισιο δεν πουλα καθολου nintendo ΠΙΑ!)

Δημοσ.

Απο τοτε που βγηκε το 3DS δε πουλαει Nintendo.

Τα εσπασαν. Προφανως το πλαισιο ηθελε να τα παιρνει σε τιμη χωμα (περιμενε απο nortec), και να τα πουλαει με 500% κερδος οπως κανει παντα.

• Like 1
Δημοσ.

Καλό είναι κάθε φορά που αντιπροτείνεται ένα σύστημα και λέτε πως στα ίδια λεφτά φτιάχνεις καλύτερο, να συμπεριλαμβάνεται και το λογισμικό. Καλώς ή κακώς το μηχάνημα έχει windows 8 μέσα που είναι στην καλύτερη +90 ευρώ για τον "άχρηστο" που θέλει έτοιμο μηχάνημα και νόμιμο λογισμικό

Δημοσ.

Καλό είναι κάθε φορά που αντιπροτείνεται ένα σύστημα και λέτε πως στα ίδια λεφτά φτιάχνεις καλύτερο, να συμπεριλαμβάνεται και το λογισμικό. Καλώς ή κακώς το μηχάνημα έχει windows 8 μέσα που είναι στην καλύτερη +90 ευρώ για τον "άχρηστο" που θέλει έτοιμο μηχάνημα και νόμιμο λογισμικό

Δεν παύει το marketing να είναι μούφα και το μηχάνημα next gen my arse.

Δημοσ.

Οπως βρισκεις κλειδια για παιχνιδια πλεον βρισκεις και κλειδια για Windows σε τιμη χωμα.

Το δικο μου ετσι το εχω με 30 ευρω και ειναι νομιμοτατα.

• Like 1
Δημοσ.

Νομίζω ότι εμείς οι Έλληνες πάλι θα σπείρουμε:

http://www.plaisio.gr/Campaign/20140530-turbox-sting.htm

Τι MS/SONY/Nintendo και αηδίες!

Πως γινεται στα 900p να εχει 60fps και στα 1080p 50fps? Τα μαθηματικα μου δεν βγαινουν. Η συναρτηση frames και αναλυσης ειναι σταθερη. Τι μαγικα εχουν κανει εκει στο Πλαισιο

Και η ιδία το ονομάζει κονσόλα.

Απαράδεκτο

Πως να το ονομασει δηλαδη? Ποια ειναι η διαφορα αυτου εδω με μια κονσολα και δεν κανει να το ονομασει ετσι ?

Απόψεις; Αξίζει τα λεφτά του! Άντε σχολιάστε!

Αφου δε γραφει specs πως να απαντησουμε? Το μονο που ξερουμε ειναι η καρτα γραφικων, που λογικα θα ειναι 7870 OC.

ps1. Σορρυ, τωρα ειδα τα specs :P. Σαφως και δεν αξιζει τα λεφτα του

Οχι γιατι λειτουργικο εχουμε ηδη. Κανεις δεν αγοραζει το πρωτο του PC εν ετη 2014. Το οτι μας το φορτωνουν με το ζορι (ενω τους κοστιζει 15 ευρω) για να βγαλουν κερδος δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε και μεις το ιδιο

• Like 2
Δημοσ.

Οχι γιατι λειτουργικο εχουμε ηδη. Κανεις δεν αγοραζει το πρωτο του PC εν ετη 2014. Το οτι μας το φορτωνουν με το ζορι (ενω τους κοστιζει 15 ευρω) για να βγαλουν κερδος δεν σημαινει οτι πρεπει να κανουμε και μεις το ιδιο

ακριβος αυτο!! σταματησε ο κοσμος να αναπαραγεται μετα το 2000-2004 και δεν ηπαρχουν πιτσιρικαδες πχ να αγορασουνε το πρωτο τους pc ποια!

επισης σταματησαν να πωλουνται και νεα windows αφου τα πηρε ο φιλος μου ο adzamestatos τα εχουνε παρει ολοι!

να τα λεμε και αυτα ρε παιδια!

• Like 1
Δημοσ.

Καταρχην δεν ειναι κονσολα, αυτο το ξεκαθαριζουμε.

ΗTPC ειναι (και για να αποφυγω την ιδια απαντηση που πηρα και απο τον υπευθυνο του πλαισιου), HTPC ειναι το Form Factor οχι η δυναμη του μηχανηματος.

Μετα το συγκριτικο με το Watchdogs, δε λεει τπτ, for all we know μπορει να ετρεχε στις χαμηλοτερες ρυθμισεις.

Οσον αφορα την τιμη του, με αυτα τα λεφτα φτιαχνεις καλυτερο μηχανημα και με windows.

• Like 1
Δημοσ.

ακριβος αυτο!! σταματησε ο κοσμος να αναπαραγεται μετα το 2000-2004 και δεν ηπαρχουν πιτσιρικαδες πχ να αγορασουνε το πρωτο τους pc ποια!

επισης σταματησαν να πωλουνται και νεα windows αφου τα πηρε ο φιλος μου ο adzamestatos τα εχουνε παρει ολοι!

να τα λεμε και αυτα ρε παιδια!

Σωστα, εχεις δικιο. Οι πιτσιρικαδες δεν εχουν γονεις, φυτρωσαν...

Δημοσ.

Σωστα, εχεις δικιο. Οι πιτσιρικαδες δεν εχουν γονεις, φυτρωσαν...

μα εγω συμφωνω μαζι σου!δεν παιζει να χρειαζεται κανεις εν ετη 2014 λειτουργικο για κανενα λογο!

τι ποιο λογικο και ανοιχτομυαλο απο αυτο?thumbs up my pal i love the way your brain works!

Δημοσ.

μα εγω συμφωνω μαζι σου!δεν παιζει να χρειαζεται κανεις εν ετη 2014 λειτουργικο για κανενα λογο!

τι ποιο λογικο και ανοιχτομυαλο απο αυτο?thumbs up my pal i love the way your brain works!

Μαρεσει που απτο ενα ακρο πας στο αλλο και προσπαθεις να γινεις και ειρωνικος παναθεμα. Ειπα εγω οτι δεν χρειαζεται κανεις λειτουργικο? Ειπα οτι η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ δεν χρειαζεται, γιαυτο και στα build ετοιμων υπολογιστων ΔΕΝ βαζουμε κοστος λειτουργικου. Και υπαρχουν και τα torrent btw

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...