Alexlooker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ναι απαντω μονολεκτικα, δεν νιωθω την αναγκη να υποστηρίξω την θεση μου (παρακολουθω τα θεματα παντοσ) Εχω δεχτει πολλεσ φορεσ επιθεσεισ κακια κακοπροαίρετη κριτικη ετσι γραφω λιγα. Kαταλαβαινω οτι φαινομαι σαν κομήτης-hit and run. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ναι απαντω μονολεκτικα, δεν νιωθω την αναγκη να υποστηρίξω την θεση μου (παρακολουθω τα θεματα παντοσ) Εχω δεχτει πολλεσ φορεσ επιθεσεισ κακια κακοπροαίρετη κριτικη ετσι γραφω λιγα. Kαταλαβαινω οτι φαινομαι σαν κομήτης-hit and run. Ειδες ομως που παρεξηγησαι? Γιατι στην ουσια αλλο εχεις εσυ στο μυαλο σου και στον γραπτο σου λογο και αλλο αυτος που σε διαβαζει και δεν σε ξερει! Ας πουμε εμενα μου την εσπαγε που ελεγες 2 λεξεις και μετα τελος! Φαινεται ας πουμε σαν καποιος που το παιζει ανετος και ξερολλας, μπαινει στο καθε νημα,πεταει την τουφεκια του και μετα κοβει περα! Κι αν το πετυχε καλως, αν δεν το πετυχε,παμε γι άλλα! Ενω στην ουσια μολις ειπες τον λογο για τον οποιο γινεται αυτο και φυσικα το δεχομαι! Οπως το λες και μονος σου δηλαδη... κομητης-hit and run...! Αντε καλη συνεχεια φιλε μου ! 1
Yannis M Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Επανέρχομαι! Καλησπέρα Μπορεί ν' ανάβει και το λάπτοπ- μετά από διακοπή ρεύματος- μόνο του; Υπάρχει δυνατότητα επέμβασης στο ΒΙΟΣ έστω και με κόστος;
dimpa16 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Επανέρχομαι! Καλησπέρα Μπορεί ν' ανάβει και το λάπτοπ- μετά από διακοπή ρεύματος- μόνο του; Υπάρχει δυνατότητα επέμβασης στο ΒΙΟΣ έστω και με κόστος; Καλησπέρα. Αφού το λάπτοπ έχει δική του μπαταρία,πως γίνεται να σβήσει από διακοπή ρεύματος?(πόση ώρα διάρκειας διακοπή?)
Yannis M Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Η μπαταρία είναι οφ. Το λαπτοπ θα λειτουργεί όλη μέρα κάθε μέρα χωρίς να σβήνει ποτέ χωρίς να ανεβάζει υψηλές θερμοκρασίες (38°-45°C) πάνω σε λαπτοπκουλερ. Υποθέτω πως δεν είναι φτιαγμένο για τέτοια χρήση, αλλά προς το παρόν αυτό έχω διαθέσιμο. Επειδή θα λειτουργεί απομακρυσμένα μέσω Τιμβιούερ, έλεγα μήπως υπάρχει τρόπος και τα λαπτοπ να ξεκινούν μόνα τους τα WIndows, όπως τα ντεσκτοπ.
toolate Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Βάλε του μπαταρία,και άστο μόνιμα στην πρίζα. 1
dpolal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Επανέρχομαι! Καλησπέρα Μπορεί ν' ανάβει και το λάπτοπ- μετά από διακοπή ρεύματος- μόνο του; Υπάρχει δυνατότητα επέμβασης στο ΒΙΟΣ έστω και με κόστος; Δεν έχω δεί μέχρι τώρα φορητό που να έχει τέτοια ρύθμιση στο BIOS. Ειδικά τα laptops έχουν πετσοκομένο BIOS με ελάχιστες επιλογές. Αφού ψάχνεις κάτι που να λειτουργεί όλη μέρα το φορητό δεν είναι η καλύτερη λύση. Θα σου πρότεινα να δώσεις 30ευρώ και να πάρεις ένα παλιό μηχάνημα. Ενδεικτικά κοίτα στο link http://www.cosmodata.gr/category/966/pc-refurbish-efkeries Ή στις αγγελίες. Στήνεις το μηχάνημα κανονικά και μετά το έχεις να λειτουργεί μόνο με ρεύμα και δίκτυο και διαχείρηση εξ αποστάσεως. Το έχω κάνει και είναι μια καλή λύση.
dimpa16 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Βάλε του μπαταρία,και άστο μόνιμα στην πρίζα. Αυτό που σου είπε ο toolate.Βάλε του μια μπαταρία και άσ`το μόνιμα στην πρίζα.
Yannis M Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Σας ευχαριστώ για τις επιλογές που προτείνατε. Καλημέρα
webparts Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Βάλε του μπαταρία,και άστο μόνιμα στην πρίζα. Για να χαλασει και αυτη η μπαταρια μετα απο ενα διαστημα.
tarantules Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Υπάρχει και μια άλλη λύση δοκιμασμένη ,απλά πρέπει να προβείς (πιθανώς) σε αγορά.... Τα router fritz έχουν στο μενού τους επιλογή Power on PC (τουλάχιστον το 7140 που είχα εγώ). Οπότε μπορείς απομακρυσμένα να ανάψεις το pc (απλά προϋποθέτει να έχεις είτε static IP είτε κάποιο dynamic domain πχ no-ip κλπ) 1
toolate Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Για να χαλασει και αυτη η μπαταρια μετα απο ενα διαστημα.Θα χαλάσει όταν έρθει η ώρα της να χαλάσει.το λαπ-τοπ έχει κύκλωμα φόρτισης και προστασίας,οποτε η μπαταρια του θα κρατήσει παραπάνω αποτι αν θα τον δούλευες κανονικά (εκτός πριζας με φορτίσεις)το λαπτοπ είναι σχεδιασμενο να δουλεύει με μπαταρια,οι πτώσεις τάσης και οι διακοπές ρεύματος είναι καταστροφικες γιαυτο.δηλ. Αν 1desktop την ακούει μια,ενα λαπτοπ χωρίς μπαταρια την ακούει δέκα.
dimpa16 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2017 Για να χαλασει και αυτη η μπαταρια μετα απο ενα διαστημα. Από τη στιγμή που δεν κάνει το αυτονόητο,να βάλει UPS (και από τη στιγμή που δεν υπάρχει επιλογή από BIOS), τότε ναι,να βάλει μπαταρία και όταν χαλάσει να βάλει άλλη. Ευπρόσδεκτη και η δική σου λύση... αν έχεις να προτείνεις κάτι καλύτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα