Yannis M Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Το μενού Power έχει τα εξής: 1. ACPI Suspend Type 2. APM Configuration 3. Hardware monitor Τώρα το APM Configuration ;έχει υπομενού: 1. Power up by PS/2 Mouse (Enabled/Disab) 2. Power up by Ps/2 Keyboard (En/Dis) 3. Power up by PCI/PCIE Devices -ii- 4. Power on by External Modem -ii- 5. Power on by on board LAN -ii- 6. Power on by RTC Alarm -ii- 7. Restore on AC Power Loss (On-Off-Last state) 8. PWR Button <4 sec (on-Off) Eχω δοκιμάσει το 7 σε Οn και last state και το 5 Enabled. Τζίφος!! Η κάρτα είναι Asus P5V-VM DH ACPI BIOS ki έχω βρει αυτό: https://www.manualslib.com/manual/10341/Asus-Motherboard-P5v-Vm-Dh.html?page=76#manual
Alexlooker Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτη ειναι παντως. 7. Restore on AC Power Loss=On Γεια σας!Θέλω να κάνω ενα pc με windows xp να ανάβει μόνο του μέτα από διακοπή ρεύματος. Γίνεται; Εννοείται πως εγώ θα μπορώ να κάνω τερματισμό και να μην ανάβει. Εχεις απλο τροφοδοτικο με λιγα watt; (αυτα με τον μικρο ανεμιστήρα ) Επεξ/σία 30 Σεπτεμβρίου 2017 από Alexlooker
web_assasin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Ειρωνικο ειναι αυτο? Γιατι εγω σε ρωτησα νορμαλ μηπως ξεροντας τι ακριβως θες να κανεις, βρουμε καπως μια λυση.. ναι , ελπιζω και γω να μην ηταν ειρωνικο.. Οχι δεν ηταν ειρωνικο,απλα εσεις τρωγεστε. Πολυ ενδιαφερουσα ερωτηση,αυτο εχει εφαρμογη σε απειρα σκηνικα,καθως πολλοι απο εμας δεν κλεινουμε σχεδον ποτε τον υπολογιστη μας.
Yannis M Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτη ειναι παντως. 7. Restore on AC Power Loss=On Εχεις απλο τροφοδοτικο με λιγα watt; (αυτα με τον μικρο ανεμιστήρα ) Δε γνωρίζω. Πώς μπορώ να το βρω. Ν' ανοίξω το κουτί; Μετά σκέφτομαι και το άλλο. Πες πως βρίσκουμε τον τρόπο κι ανάβει, πώς θα έχω πρόσβαση στο Teamviewer?
Αντώνης Σκό Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Απ ότι θυμάμαι όσες μητρικές είχα όλες το είχαν σε ρύθμιση στο bios
web_assasin Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ομως "πεσει" σε καταιγιδα και ανοιγοκλεινει μονιμως,δε θα την ακουσει? Λυση για αυτο το ups?
Sheogorath Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Θα την ακούσει. Ας πάρει ένα μικρό UPS (400VA) με κανα 30-40άρι. 1
ZELOMOTH Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Οχι δεν ηταν ειρωνικο,απλα εσεις τρωγεστε. Πολυ ενδιαφερουσα ερωτηση,αυτο εχει εφαρμογη σε απειρα σκηνικα,καθως πολλοι απο εμας δεν κλεινουμε σχεδον ποτε τον υπολογιστη μας. Ναι αλλα εσενα δεν σου πεφτει λογος, τον TS ρωτησα και ο ανθρωπος μου απαντησε και ολα καλα.. Εκτος κι αν σε εχει ορισει ως δικηγορο του και δεν εχει ενημερωσει το site για να ξερουμε..
web_assasin Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλα εσενα δεν σου πεφτει λογος, τον TS ρωτησα και ο ανθρωπος μου απαντησε και ολα καλα.. Εκτος κι αν σε εχει ορισει ως δικηγορο του και δεν εχει ενημερωσει το site για να ξερουμε.. Μου πεφτει λογος,φορουμ ειναι και ο καθενας γραφει οτι θελει. Στην περιπτωση μας εσυ εχεις το προβλημα,οχι εγω,καθως εσυ ειρωνευεσαι ενω πριν αναρωτιοσουν αν ειρωνευοταν ο ts. Ψαξτο,εχεις θεματα.
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μου πεφτει λογος,φορουμ ειναι και ο καθενας γραφει οτι θελει. Στην περιπτωση μας εσυ εχεις το προβλημα,οχι εγω,καθως εσυ ειρωνευεσαι ενω πριν αναρωτιοσουν αν ειρωνευοταν ο ts. Ψαξτο,εχεις θεματα. Που ακριβως ειρωνευομαι μικρε μου φαντασμενε? Εκει που ρωταω τον ανθρωπο για ποιον λογο ακριβως θελει να κανει αυτο για το οποιο ψαχνεται μπας και μας βοηθησει στο ψαξιμο κι εμας καλυτερα?? Κι οπως βλεπεις απαντησες ηδη μονος σου μιας και φασκεις και αντιφασκεις γιατι απο την μια μας λες οτι "φορουμ ειναι και ο καθενας γραφει ο,τι θελει" αλλα απο την αλλη κοιτας να μας κανεις κουμαντο στο τι θα γραψουμε εμεις... Θα΄ θελες να ησουν καλα? 2
Alexlooker Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ο zelomoth ρωτησε κατι ευγενικα, ο ts απαντησε λιγο καπως (και ετσι ξεκινησαμε...) το "εσεισ τρωγατε" δεν ειναι ειρωνια-κοροιδια, zelomoth εισαι ειρων-κοροιδευεις ολοι εχετε μικρο η μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης. Το θεμα μου ειναι, σοβαρα με ενοχλουν τετοιου ειδους παραθεσεις. Φιλοι λοιπον; Please!
dpolal Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μετά σκέφτομαι και το άλλο. Πες πως βρίσκουμε τον τρόπο κι ανάβει, πώς θα έχω πρόσβαση στο Teamviewer? Το Teamviewer έχει επιλογή να ξεκινάει αυτόματα κ μπορείς να ορίσεις εσύ να έχει ένα συγκεκριμένο password. 1
Yannis M Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα καλό μήνα, ναι τα βρήκα dpolal κι ευχαριστώ όλους σας για τη βοήθεια. Επειδή ο υπολογιστής δεν ενεργοποιείται με την επαναφορά του ρεύματος-προς το παρόν-σκέφτηκα μήπως ευθύνεται η μπαταρία της μητρικής που δεν κρατάει τις ρυθμίσεις.
Yannis M Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 ....και ''ω του θαύματος'' βρέθηκε το πρόβλημα. Αντικατάσταση της μπαταρίας τής μητρικής και όλα καλά. Η ρύθμιση είναι: Restore on AC Power Loss (On) Δεν κρατούσε τη ρύθμιση στο ΒΙΟΣ κι όταν έβγαζα το φις από το ρεύμα έχανε τη ρύθμιση και φυσικά ημερ/νία κι ώρα. 3
ZELOMOTH Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Ο zelomoth ρωτησε κατι ευγενικα, ο ts απαντησε λιγο καπως (και ετσι ξεκινησαμε...) το "εσεισ τρωγατε" δεν ειναι ειρωνια-κοροιδια, zelomoth εισαι ειρων-κοροιδευεις ολοι εχετε μικρο η μεγαλυτερο μεριδιο ευθυνης. Το θεμα μου ειναι, σοβαρα με ενοχλουν τετοιου ειδους παραθεσεις. Φιλοι λοιπον; Please! Ποτε δεν ειρωνευομαι κανεναν ουτε και κοροιδευω! Η αληθεια ειναι ομως οτι μπορει κι εγω να παρεξηγηθω ευκολα γιατι πολλες φορες κανω πλακιτσα γενικα...Απλα επειδη ειμαστε σε γραπτο λογο, πολλες φορες παρεξηγουμαστε και αραδιαζουμε κουβεντες τζαμπα που στην ουσια αν ειμασταν face to face σε δεν θα υπηρχε πουθενα παρεξηγηση γιατι πολυ απλα θα συνεννοουμασταν κατευθειαν! Και μιας και μου παραπονιεσαι κι εσυ Alex θα σου κανω κι εγω μια παρατηρηση... Οταν μπαινεις σε καποιο θεμα μην απαντας μονολεκτικα και μετα εξαφανιζεσαι γιατι το κανεις πολυ συχνα! Και με τον ανθρωπο που ρωτησα αν ηταν ειρωνικο το σχολιο του, αποδειχτημε οτι δεν ηταν αλλα ρωτησα ευγενικα και προσπαθησα να τον βοηθησω στο θεμα του , οπως κι αυτος απαντησε μια χαρα οτι δεν ειρωνευτηκε και τελειωσε! Εννοειται "φιλοι" που λες κι εσυ γιατι δεν εχουμε και τιποτα να χωρισουμε! Και με τον Web_Assas δεν εχουμε να χωρησουμε τιποτα και σε αλλο θεμα θα του κανω και like οταν θα συμφωνω μαζι του οταν ξανα βρεθουμε! Δεν θα κραταω μουτρα επειδη καποτε εκει μου την ειπε κτλ κτλ κτλ... οπως εχω κανει και σε αλλες παρομοιες καταστασεις... Φιλοι παιδια! Φιλοι! Τελος off topic ασυνεννοησιας! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα