Lautrec Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 ζηλέυετε γιατί δε θα γίνετε ποτέ υπουργοί https://www.youtube.com/watch?v=mx-tvNbSUG0 κο-pranic healing θα έπρεπε να λέγεται. Σε μένα πάντως η ομοιοπαθητική και τα μαντζούνια με βοήθησαν πάρα πάρα πολύ από την συμβατική ιατρική που απότυχε παταγωδώς σε ένα θέμα μου με την ακμή. Σοβαρά τώρα? Για δώσε λεπτομέρειες, έχω περιέργεια.
FilipposMD Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Πέρα από το αστείο τής υπόθεσης, όντως σκεπτόσουν κάτι τέτοιο; E, είχα μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά να είναι καλά το ίντερνετ που μου θυμίζει γιατί έφυγα. 3
NT1G Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 E, είχα μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά να είναι καλά το ίντερνετ που μου θυμίζει γιατί έφυγα. 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 E, είχα μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά να είναι καλά το ίντερνετ που μου θυμίζει γιατί έφυγα. Έπρεπε να μείνεις και να πολεμήσεις! ...oh wait 4
deesnider Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2016 E, είχα μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά να είναι καλά το ίντερνετ που μου θυμίζει γιατί έφυγα. Η επιστήμη σου είναι, αν όχι η σπουδαιότερη, μία από τις σπουδαιότερες. Δεν αξίζει σε όσους την υπηρετούν, να απαξιώνονται από ένα κράτος-κωμωδία. Σού εύχομαι να είσαι σε θέση να δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου, εκεί που θα μπορείς να το κάνεις, χωρίς τρικλοποδιές. 1
ΜαρίαΣτ Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Στις 11/7/2014 στις 8:42 ΜΜ, SAMSON 200 είπε Oτι και να λεμε θα το δούμε στην πραξη ειδη εχω πανω μου τις συσκεη μολις δω αποτελεσματα θα σας πω αυτοι που δεν πιστευουν καθολου σιγουρα θα γραψουν αντιλογια δεν πειραζει λενε ξελενε εγω το δοκιμαζω να δω δεν εχω αλλη επιλογη Τι αποτέλεσμα είχες τελικά;
NT1G Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Δημοσ. 12 Μαΐου 2019 Το καλύτερο μάλλον, μιας και το θέμα είναι 5 χρονών και ο άνθρωπος έχει να συνδεθεί στο Insomnia, 5 χρόνια. 👌 1
kinhthra Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 Δημοσ. 8 Απριλίου 2020 (επεξεργασμένο) Μια που έπεσα σε αυτό το άρθρο ήθελα να ρωτήσω, βιοενέργεια έχει καμία σχέσει με το Βιοσυντονισμός; Επεξ/σία 8 Απριλίου 2020 από kinhthra
Προτεινόμενες αναρτήσεις