Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ζηλέυετε γιατί δε θα γίνετε ποτέ υπουργοί

https://www.youtube.com/watch?v=mx-tvNbSUG0

κο-pranic healing θα έπρεπε να λέγεται.

Σε μένα πάντως η ομοιοπαθητική και τα μαντζούνια με βοήθησαν πάρα πάρα πολύ από την συμβατική ιατρική που απότυχε παταγωδώς σε ένα θέμα μου με την ακμή. 

Σοβαρά τώρα? Για δώσε λεπτομέρειες, έχω περιέργεια.

Δημοσ.

Πέρα από το αστείο τής υπόθεσης, όντως σκεπτόσουν κάτι τέτοιο;

E, είχα μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά να είναι καλά το ίντερνετ που μου θυμίζει γιατί έφυγα.

• Like 3
  • Super Moderators
Δημοσ.

E, είχα μια δύσκολη εβδομάδα, αλλά να είναι καλά το ίντερνετ που μου θυμίζει γιατί έφυγα.

Έπρεπε να μείνεις και να πολεμήσεις!

...oh wait

• Like 4
Δημοσ.

Η επιστήμη σου είναι, αν όχι η σπουδαιότερη, μία από τις σπουδαιότερες. Δεν αξίζει σε όσους την υπηρετούν, να απαξιώνονται από ένα κράτος-κωμωδία. Σού εύχομαι να είσαι σε θέση να δίνεις πάντα τον καλύτερο εαυτό σου, εκεί που θα μπορείς να το κάνεις, χωρίς τρικλοποδιές.  

• Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.
Στις 11/7/2014 στις 8:42 ΜΜ, SAMSON 200 είπε

Oτι και να λεμε θα το δούμε στην πραξη ειδη εχω πανω μου τις συσκεη μολις δω αποτελεσματα θα σας πω αυτοι που δεν πιστευουν καθολου σιγουρα θα γραψουν αντιλογια δεν πειραζει λενε ξελενε εγω το δοκιμαζω να δω δεν εχω αλλη επιλογη

Τι αποτέλεσμα είχες τελικά; 

Δημοσ.

Το καλύτερο μάλλον, μιας και το θέμα είναι 5 χρονών και ο άνθρωπος έχει να συνδεθεί στο Insomnia, 5 χρόνια. 👌

• Like 1
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια που έπεσα σε αυτό το άρθρο ήθελα να ρωτήσω,  βιοενέργεια έχει καμία σχέσει με το Βιοσυντονισμός;

Επεξ/σία από kinhthra
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...