simillimum Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Πλάκα κάνείς. Αν υπήρχε κάτι τέτοιο θα ήταν οτι καλύτερο θα μπορούσε να προσφέρει η ιατρική. Μακάρι να υπήρχε και μηχάνημα που έλεγε και πότε θα πεθάνουμε. μαλλον μας κανεις πλακα... σκεψου λιγο αυτα που λες και θα τα καταλαβεις μονος σου Επεξ/σία 1 Σεπτεμβρίου 2014 από simillimum
nemesis43 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Όταν γίνετε καλά κάποιος εκτός από την κλασική ιατρική είναι placebo.. εκφράζετε απόψεις δίχως να υπάρχει γνώση σε κάτι..εσφαλμένες απόψεις...ο rife για εσάς είναι καραγκιόζης και απατεώνας δίχως να ξέρετε ποιος είναι...στον rife στηρίζονται όλες οι συσκευές βιοσυντονισμού,, δεν καταργούμε την κλασική ιατρική άλλα είναι ένα + ο βιοσυντονισμός. Και δεν είμαι ιατρός ούτε της εναλλακτικής.. απλά ερευνώ και βιωματικά άλλα και το πως μπορούν να κατασκευαστούν και να χρησιμοποιηθουν στην πράξη με αποτελέσματα μπορώ να μιλήσω..χτυπήστε λοιπόν φραπέ όπως τέλεια το κάνετε και αφήστε της εξυπνάδες σε πράγματα που ούτε σε 290 ενσαρκώσεις δεν θα καταλάβετε.. 1
arxaggelos Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 ο rife για εσάς είναι καραγκιόζης και απατεώνας δίχως να ξέρετε ποιος είναι...στον rife στηρίζονται όλες οι συσκευές βιοσυντονισμού Έλα ρε συ δεν το'ξερα, εντάξει τότε. post count 0 2
Gtr34 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Όταν γίνετε καλά κάποιος εκτός από την κλασική ιατρική είναι placebo.. εκφράζετε απόψεις δίχως να υπάρχει γνώση σε κάτι..εσφαλμένες απόψεις...ο rife για εσάς είναι καραγκιόζης και απατεώνας δίχως να ξέρετε ποιος είναι...στον rife στηρίζονται όλες οι συσκευές βιοσυντονισμού,, δεν καταργούμε την κλασική ιατρική άλλα είναι ένα + ο βιοσυντονισμός. Και δεν είμαι ιατρός ούτε της εναλλακτικής.. απλά ερευνώ και βιωματικά άλλα και το πως μπορούν να κατασκευαστούν και να χρησιμοποιηθουν στην πράξη με αποτελέσματα μπορώ να μιλήσω..χτυπήστε λοιπόν φραπέ όπως τέλεια το κάνετε και αφήστε της εξυπνάδες σε πράγματα που ούτε σε 290 ενσαρκώσεις δεν θα καταλάβετε.. Μπορεις να μας παρουσιασεις μια μελετη που να υποστηριζει αυτα που λες; 1
Lucifer Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Σε ποια ενσάρκωση είσαι τώρα, να δούμε αν θα την καταλάβεις τη μελέτη. 4
NT1G Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Όταν γίνετε καλά κάποιος εκτός από την κλασική ιατρική είναι placebo.. εκφράζετε απόψεις δίχως να υπάρχει γνώση σε κάτι..εσφαλμένες απόψεις...ο rife για εσάς είναι καραγκιόζης και απατεώνας δίχως να ξέρετε ποιος είναι...στον rife στηρίζονται όλες οι συσκευές βιοσυντονισμού,, δεν καταργούμε την κλασική ιατρική άλλα είναι ένα + ο βιοσυντονισμός. Και δεν είμαι ιατρός ούτε της εναλλακτικής.. απλά ερευνώ και βιωματικά άλλα και το πως μπορούν να κατασκευαστούν και να χρησιμοποιηθουν στην πράξη με αποτελέσματα μπορώ να μιλήσω..χτυπήστε λοιπόν φραπέ όπως τέλεια το κάνετε και αφήστε της εξυπνάδες σε πράγματα που ούτε σε 290 ενσαρκώσεις δεν θα καταλάβετε..
ParhsG Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 http://www.ebay.com/itm/GTech-Asyra-Pro-MSA-Testing-Equipment-Pkg-/321641974202?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4ae35b09ba http://www.urantiacenter.gr/themata/2096-2014-07-23-13-38-25 καποιοι πλουτίζουν
Adon1s Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Όταν μας τα στείλετε αυτά θα πάρετε με e-mail ένα κωδικό (από τη Ρωσία γιατί οι πωλήσεις αναφέρονται στη εταιρεία) και ένα password τα οποία θα μας τα στείλετε με e mail και θα σας στείλουμε τον αριθμό λογαριασμού της Τράπεζας ΠΕΙΡΑΙΩΣ να πληρώσετε. Η διαδικασία είναι απλή αλλά απαραίτητη. Τα συμφέροντα των Πολυεθνικών Φαρμακοβιομηχανιών που μας θέλουν άρρωστους, μέσα στο άγχος με χαμηλή δόνηση και με χαμηλή συνειδητότητα είναι πολλά και έχουν δύναμη. Έχουν καταφέρει να μας πάνε πίσω 20 χρόνια σκοτώνοντας τους αρχικούς ευφευρέτες, δίνοντας πολλά χρήματα για να μη πάρει έγκριση και να μη αναγωριστεί επίσημα η Ηλεκτρομαγνητική Θεραπεία! Θα ανεβάσουμε πολλά κείμενα και θα βγάλουμε στο φως όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε...
mariapril Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Γεια σας.Eχω κι εγω εμπειρια.Παρουσιαστηκε ενα προβλημα σε μελος της οικογενειας μου και καραφλιασαμε με τις διαγνωσεις των γιατρων που εφτασαν προκειμενου να καταστειλουν ψωριαση και την απορρεουσα ψωριατικη αρθριτιδα να μας συνταγογραφουν αντικαρκινικα φαρμακα ως καταστολεις!!!!!!Γυρισα αναποδα τον κοσμο ,τρελλαθηκα να διαβαζω φορουμς ασθενων με ψωριαση συμπτωματα θεραπειες.Κρατησε μηνες αυτο,οχι αστεια.ΜΕΧΡΙ που καταλαβαμε οτι αυτο ειναι candida κατι αγνωστο στους 3 γιατρους που πηγαμε μεχρι τοτε.Ειχα ακουσει για βιοσυντονισμο και επειδη αντικαρκινικα δεν θα επαιρνε ο συγγενης μου,δεν χαναμε τιποτα να το δουμε και αυτο.Βρηκαμε πτυχιουχο γιατρο που εξειδικευεται,εγινε η μετρηση και χωρις να τον εχουμε προιδεασει (για να τεσταρουμε τι παιζει) μας ειπε στην διαγνωση οτι βρηκε candida albicans απο το οποιο βλεπω κοσμο και κοσμακη να εχει προσβληθει γυρω μου και να μην ξερουν τιποτα.Ειναι ενας πολυ κοινος μηκυτας που αν παιρνεις αντιβιωτικα,ορμονοθεραπειες ακτινοθεραπειες και ο γιατρος σου δεν σε θωρακιζει με προβιωτικα,αυτος υπερτερει εναντι της φιλικης χλωριδας ,περα απο το εντερο στο αιμα και προσβαλλει ολοενα και πιο πολλα ζωτικα οργανα.Μειναμε αναυδοι γιατι,πες οτι στα φορουμς δεν γινεται να κανεις διαγνωση απο αυτα που λενε οι αλλοι,αλλα επιβεβαιωθηκε απο τον γιατρο.Βρηκαμε καποιον που διαθετει τις συσκευες και πηραμε δυο ,περιπου δυομιση κατοσταρικα η μια.Ο προγραμματισμος ειναι δωρεαν που τον κανει ο γιατρος και εμπεριεχεται στην επισκεψη -διαγνωση με 60€ που μας πηρε ο δικος μας .Πρεπει να πω οτι καθ ολη την διαρκεια της θεραπειας (που στην ουσια ειναι να εχεις σε μια τσεπη μια μικρη συσκευη,δεν πιστευα τιποτα γιατι ειμαι τεραστια αμφισβητιας αν δεν δω με τα ματια μου κατι.Αλλα απο την αλλη καραδοκουσε και ο αλλος γιατρος με τα αντικαρκινικα ως λυση.Οχι ευχαριστω δεν θα παρω! Ενα χρονο μετα δηλ πριν μια εβδομαδα,σε συνηθη επισκεψη,ξαναεγινε μετρηση και η candida ειχε εξαφανιστει.Οχι μονο στην μετρηση,αλλα και στα ματια μας δηλ πληρης υποχωρηση στις πρησμενες ψωριαρθριτικες κλειδωσεις,και μερικη υποχωρηση μεχρι τουδε στα νυχια στα οποια ειναι πολυ δυσκολο να ξεφορτωθεις συνηθως την οποια ονυχομηκυτιαση.Υποβοηθηθηκε η προσπαθεια μειωσης του παθογονου μηκυτα κατα την διαρκεια θεραπειας (με δικη μας πρωτοβουλια και χωρις να το ζητησει ο βιοσυντονιστης) και με προβιωτικο κεφιρ,ελαττωση ζαχαρης και οσων τροφιμων περιεχουν μαγια και προσθηκη βρωσιμης σοδας δηλ αμελητεα υποβοηθηση σε σχεση με το ποσο σοβαρη ειναι η προσβολη απο candida.θΑ παραθεσω και 2 λινκς που μας εδωσαν τεραστια ωθηση ωστε να καταφυγουμε σε μια επειγουσα λυσηhttp://jdem.cz/bsg7s9 και καποια νυξη αποπειρας θεραπειας με beam machine http://jdem.cz/bsg7t7 και ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ για ζωα http://craigleahomestead.com/wp-content/uploads/BioresonanceMethodAnimals.pdfΑυτα τα παραθετω για αν καποιος βασανιζεται απο candida και δεν ξερει τι εχει να διαβασει και να αποφασισει.Δεν προτεινω τιποτα,δεν ειμαι γιατρος,ο καθενας αποφασιζει με δικη του ευθυνη,οσο για τον γιατρο δεν θα διαφημισω,οποιος θελει μπαινει youtube βιοσυντονισμος και υπαρχουν πολλα βιντεο ,οπου ο ιδιος παρουσιαζει την μεθοδο σε σεμιναρια.Καλη αναρρωση σε οσους εχουν προβληματα. 1
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ^Περίμενε κράξιμο τώρα.... Χαίρομαι που πήγαν όλα καλά πάντως...και χωρίς αντικαρκινικά!
deesnider Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Περίμενε κράξιμο τώρα.... Όχι από 'μένα πάντως, αν και συνήθως τα κράζω όντως αυτά. Εμένα η πλατυποδία με την οποία γεννήθηκα, μού πέρασε μόλις τη βιοσυντόνισα. Να με δεις τώρα να κάνω πιρουέτες, να σού πέσει το σαγόνι... 1
zio10 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Όχι από 'μένα πάντως, αν και συνήθως τα κράζω όντως αυτά. Εμένα η πλατυποδία με την οποία γεννήθηκα, μού πέρασε μόλις τη βιοσυντόνισα. Να με δεις τώρα να κάνω πιρουέτες, να σού πέσει το σαγόνι... Εγώ είμαι ανοιχτός τόσο στην πλάκα και το κράξιμο όσο και σε πράγματα που φαίνονται εκ πρώτης γελοία και εξωπραγματικά...
doctorkostis Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Εγώ θέλω να δω συντονισμό σε βαριά πνευμονία, χωρίς αντιβιοτικά. Εκεί σε θέλω. Ή σε στεφανιαία νόσο με βουλωμένα αγγεία. Ότι η καντιντα κάνει αρθρίτιδα Πρώτη φορά το ακούω πάντως. 3
xpapias Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2015 ΒΙΟΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΣ για ζωα http://craigleahomestead.com/wp-content/uploads/BioresonanceMethodAnimals.pdf Παρακαλώ το thread να γίνει Pinned! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις