funbreaker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Έχω ένα ρευματολογικό πρόβλημα και όποτε πάω στον γιατρό μου λέει "α πρέπει να σε σκανάρω κιόλας κάποια στιγμή με το υπερσύγχρονο μηχάνημα που έφερα απ την αμερική". Εγώ δεν απαντάω ή λέω πως δεν έχω λεφτά. Χρεώνει 50 ευρω την μέτρηση. Πρόσφατα ρώτησα τι μετράει αυτό και μου είπε βιοσυντονισμό. Το μηχάνημα είναι αυτό: Γενικά εμένα αυτά τα εναλλακτικά όχι απλά δεν μου γεμίζουν αλλά τα θεωρώ και αντιεπιστημονικά και απάτη και με εκνευρίζουν. Ξέρει κανείς τι παίζει με αυτόν τον βιοσυντονισμό και αν έχει κάποιο νόημα ύπαρξης? 1
Adon1s Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μου θυμίζει την μηχανηματάρα που πιάνεις κάτι ηλεκτρόδια και σου λέει αν εχεις δυσανεξία στην γλουτένη (; κάτι τέτοιο . Πρόσεχε . Sent from my iPhone using Insomnia 2
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αυτό είναι που έχουν και οι σαϊεντολόγοι; Πς: μην ξαναπάς σε αυτόν τον απατεώνα γιατρό ούτε για ράμμα. Δεν είναι εναλλακτική ιατρική αυτό, είναι απάτη κανονική 18
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑ!!! ΟΧΙ ΡΕ ΦΙΛΕ! καπσ!!! http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s09e12-trapped-in-the-closet 6
arxaggelos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ^^αυτό σκεφτόμουν κι εγώ και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πώς λεγόταν.
doctorkostis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αεριτζης, φυκια για μεταξωτες κορδελες. Αλλαξε γιατρο.
Silverage Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ^^αυτό σκεφτόμουν κι εγώ και σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ πώς λεγόταν. Εμπρός καλά μου φτυάρια! Η ανασκαφή ήταν επιτυχής! Μάλιστα σε ένα post έχει και link για παλιότερο θέμα που είχε ανοίξει. http://www.insomnia.gr/topic/482981-test-%CE%B4%CF%85%CF%83%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%BE%CE%AF%CE%B1%CF%82/
funbreaker Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αεριτζης, φυκια για μεταξωτες κορδελες. Αλλαξε γιατρο. Το θέμα είναι πως γενικότερα μου φαίνεται επιστημονικά επαρκης και οκ. Απλά έχει αυτό το ελάττωμα να ασχολείται και με αυτό το μηχάνημα. Δηλαδή τόσο καιρό ασχολούμαστε μόνο με καθαρά ιατρικές και επιστημονικές θεραπείες και όχι με τέτοια παράξενα. Απλά μου πετάει συνέχεια υποννοούμενα. Επίσης δεν θεωρώ πως θέλει να με κλέψει καθώς δεν μου έχει δείξει τέτοια σημάδια. Δεν παίρνει πολλά λεφτά και σε πολλές επισκέψεις δεν με χρεώνει καν. Το να πιστεύει σε τέτοια μαγικά όμως γιατρός άνθρωπος δεν είναι ανησυχητικό? Υπάρχει η παραμικρή επιστημονική βάση σε αυτό το πράμα?
pournaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Παντως, με μια καλη μετατροπη να περναει καμποσο ρευμα, μπορει ανετα να σου κανει ολες τις τριχες κατσαρες 5
cthulhucarbide Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Λες να του βάλουμε μια τσιμπίδα και να γίνει ηλεκτροσυγκόληση; Να χρησιμεύσει κάπου τουλάχιστον 3
bnvdarklord Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το θέμα είναι πως γενικότερα μου φαίνεται επιστημονικά επαρκης και οκ. Μηπως το χρησιμοποιεί σαν placebo φάση; Αν και δεν νομίζω να χρέωνε εξτρα την μέτρηση σε αυτη τη περίπτωση...
ParhsG Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 μπα κανει 15.000 το μηχανημα δε θα το πηρε ετσι θα το πιστευει
kfyros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Απ' ότι λες αυτό είναι διαγνωστικό. Πες ότι κάνεις τη μέτρηση. Μετά; Σου δίνει ματζούνια; Σου αλλάζει διατροφή; Τι;
doctorkostis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το θέμα είναι πως γενικότερα μου φαίνεται επιστημονικά επαρκης και οκ. Απλά έχει αυτό το ελάττωμα να ασχολείται και με αυτό το μηχάνημα. Δηλαδή τόσο καιρό ασχολούμαστε μόνο με καθαρά ιατρικές και επιστημονικές θεραπείες και όχι με τέτοια παράξενα. Απλά μου πετάει συνέχεια υποννοούμενα. Επίσης δεν θεωρώ πως θέλει να με κλέψει καθώς δεν μου έχει δείξει τέτοια σημάδια. Δεν παίρνει πολλά λεφτά και σε πολλές επισκέψεις δεν με χρεώνει καν. Το να πιστεύει σε τέτοια μαγικά όμως γιατρός άνθρωπος δεν είναι ανησυχητικό? Υπάρχει η παραμικρή επιστημονική βάση σε αυτό το πράμα? Αν πηγαινες σε καποιο θιασωτη της "εναλλακτικης" ιατρικης και σου προτεινε συντονισμους, δε θα σχολιαζα καν το θεμα σου. Ειναι δικαιωμα του καθενος να επιλεγει το γιατρο του. Αλλα δε γινεται κατα τη γνωμη μου να "μπερδευεις" την κλασσικη δυτικη ιατρικη με τα εναλλακτικα. Δεν ξερω τι ειναι χειροτερο για σενα, να πιστευει σε αυτα τα "μαγικα" οπως αναφερεις, ή να ειναι εν γνωση του αεριτζης? Δεν ειμαι ρευματολογος, αλλα επειδη λογω ειδικοτητας τυχαινει που και που να ασχολουμαι και με ρευματολογικα περιστατικα, δεν εχω διαβασει πουθενα για συντονισμους κλπ. Νομιζω ειναι επιστημονικα αστηρικτο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις