Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

βλεπεται ευχαριστα

η rosalindRosalind-Halstead-6.jpg

η σχεση με το legion  ποια ειναι? θυμαμαι οτι το ειχα δει και οτι ειχε ωραιο τρειλερ, μια εντελως generic ταινια απο την οποια δεν θυμαμαι τιποτα απο το σεναριο

Δημοσ.

Το είδα μόλις, αρκετά καλό μου φάνηκε, μου θύμησε αρκετά το The Prophecy σαφώς εμπνευσμένο απο εκεί με στοιχεία απο Post Apocalyptic όπως walking dead (όχι τα zombie αλλα ο κόσμος που καταστράφηκε).

Αρκετά γρήγορη πλοκή, οι ηθοπιοί θα μπορούσαν να είναι περισσότερο "μέσα στο ρόλο" χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι καλοί!

7.6 στο imdb νομίζω το αξίζει

Δημοσ.

η σχεση με το legion  ποια ειναι? θυμαμαι οτι το ειχα δει και οτι ειχε ωραιο τρειλερ, μια εντελως generic ταινια απο την οποια δεν θυμαμαι τιποτα απο το σεναριο

Σύμφωνα με τα review στο imdb, το Dominion είναι η συνέχεια της ιστορίας του Legion (βέβαια, μη σε πάρω και στο λαιμό μου, δεν έχω δει κανένα από τα δύο).
Δημοσ.

Σύμφωνα με τα review στο imdb, το Dominion είναι η συνέχεια της ιστορίας του Legion (βέβαια, μη σε πάρω και στο λαιμό μου, δεν έχω δει κανένα από τα δύο).

Ταιριαζει με την ταινια Legion αν και σαν σειρα φαινεται πολυ καλυτερη..αρκετα υποσχομενο το pilot...απο μενα ενα 8,5 λογω πλοκης και εφε χαρακτηρων!!!

Δημοσ.

ναί φαίνεται οτι έχουν πέσει λεφτά και μακάρι να το κρατήσει έτσι η Syfy, Πιο ολοκληρωμένη άποψη βέβαια θα έχουμε απο το 5ο και μετά... αλλα είναι αρκετά καλό κατ' εμέ το οτι απ οπρώτο επεισόδιο σου ξεκαθαρίζει πολλά και μπαίνει αμέσως στο ζουμί, σε αντίθεση με άλλες σειρές που κινούνται με ρυθμούς χελώνας

• Like 1
Δημοσ.

ωραιο και το 2ο επεισοδιο..εξελιξεις αναμενονται και φυσικα κυριαρχει love story...χωρις αυτο δεν γινεται σειρα δηλαδη στις μερες μας???

ΕΛΕΟΣ....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...