Daemonos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Σειρά απο την Syfy http://www.imdb.com/title/tt3079768/ Imdb: 7.6
equilibrium Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλο φαινεται...Πεσαν λεφτα.... Για να δουμε πως θα συνεχισει! 1
xavier Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 βλεπεται ευχαριστα η rosalind η σχεση με το legion ποια ειναι? θυμαμαι οτι το ειχα δει και οτι ειχε ωραιο τρειλερ, μια εντελως generic ταινια απο την οποια δεν θυμαμαι τιποτα απο το σεναριο
Daemonos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Θα το τιμήσω και θα πώ εντυπώσεις... οτι πέσαν λεφτά πέσαν!
Daemonos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Περιμενω υποτιτλους για να δω τι παιζει... http://subscene.com/subtitles/dominion-first-season
coffeex Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Περιμενω υποτιτλους για να δω τι παιζει... Site: Εδώ
Daemonos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το είδα μόλις, αρκετά καλό μου φάνηκε, μου θύμησε αρκετά το The Prophecy σαφώς εμπνευσμένο απο εκεί με στοιχεία απο Post Apocalyptic όπως walking dead (όχι τα zombie αλλα ο κόσμος που καταστράφηκε). Αρκετά γρήγορη πλοκή, οι ηθοπιοί θα μπορούσαν να είναι περισσότερο "μέσα στο ρόλο" χωρίς αυτό να σημαίνει οτι δεν είναι καλοί! 7.6 στο imdb νομίζω το αξίζει
georgeadams Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 η σχεση με το legion ποια ειναι? θυμαμαι οτι το ειχα δει και οτι ειχε ωραιο τρειλερ, μια εντελως generic ταινια απο την οποια δεν θυμαμαι τιποτα απο το σεναριοΣύμφωνα με τα review στο imdb, το Dominion είναι η συνέχεια της ιστορίας του Legion (βέβαια, μη σε πάρω και στο λαιμό μου, δεν έχω δει κανένα από τα δύο).
kalidor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σύμφωνα με τα review στο imdb, το Dominion είναι η συνέχεια της ιστορίας του Legion (βέβαια, μη σε πάρω και στο λαιμό μου, δεν έχω δει κανένα από τα δύο). Ταιριαζει με την ταινια Legion αν και σαν σειρα φαινεται πολυ καλυτερη..αρκετα υποσχομενο το pilot...απο μενα ενα 8,5 λογω πλοκης και εφε χαρακτηρων!!!
Daemonos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 ναί φαίνεται οτι έχουν πέσει λεφτά και μακάρι να το κρατήσει έτσι η Syfy, Πιο ολοκληρωμένη άποψη βέβαια θα έχουμε απο το 5ο και μετά... αλλα είναι αρκετά καλό κατ' εμέ το οτι απ οπρώτο επεισόδιο σου ξεκαθαρίζει πολλά και μπαίνει αμέσως στο ζουμί, σε αντίθεση με άλλες σειρές που κινούνται με ρυθμούς χελώνας 1
equilibrium Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πολυ λοβστορι ομως. Twilight φαση δυστηχως. Το περιμενα πιο σκοτεινο. Ελπιζω να φτιαξει στα επομενα επεισοδια.
kalidor Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 ωραιο και το 2ο επεισοδιο..εξελιξεις αναμενονται και φυσικα κυριαρχει love story...χωρις αυτο δεν γινεται σειρα δηλαδη στις μερες μας??? ΕΛΕΟΣ....
Dimitris1948 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Ειδα το πρώτο και ψιλοβαρεθηκα η αληθεια ειναι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα