Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίξε και το 3 μετά. Πολύ καλύτερο.

Η αποψη μου ειναι πως τo 3 ειναι χειροτερο του 2. Ακομα και σε textures σε ορισμενα σημεια χανει.

Δημοσ.

Οσον αφορα το στορυ ναι ειναι χειροτερο.

Στα γραφικα μου φανηκε συνολικα καλυτερο με καλυτερο performance και αρτ και πολυ πιο responsive χειρισμο.

Δημοσ.

Ο χειρισμός είναι επίτηδες βαρύς στο KZ2, στο 3 το έκαναν πολύ casual. Και το art style του 2 μου αρέσει περισσότερο απ' του 3. Προσωπικά δεν είμαι fan κανενός FPS αλλά το KZ2 το κατ' ευχαριστήθηκα όσο τίποτα άλλο. Αν εξαιρέσεις το τέλος του, το υπόλοιπο παιχνίδι είναι φοβερό. Εννοείται οτι πρέπει να το πάρεις.

Δημοσ.

O xειρισμος στο 2 ειναι σα να χειριζεσαι πουλμαν.Στο 3 εγινε πολυ καλος.Γενικα (για μενα παντα) το 3 ηταν το καλυτερο της σειρας.

• Like 1
Δημοσ.

πραγματικά ο χειρισμός του 2 δεν παλευόταν με τπτ όμως...ένιωθα ότι πρώτη φορά έπαιζα fps σε κονσόλα...στο 3 διορθώθηκε κατά πολύ

• Like 1
Δημοσ.

Αν λετε χαλια το χειρισμο του kz2 τοτε του resistance 1 τι ηταν?Μια χαρα ειναι το kz2 και σαν παιχνιδι και στο gameplay και στα γραφικα.Απο το 3 μου αρεσε περισσοτερο.

Δημοσ.

Αν λετε χαλια το χειρισμο του kz2 τοτε του resistance 1 τι ηταν?Μια χαρα ειναι το kz2 και σαν παιχνιδι και στο gameplay και στα γραφικα.Απο το 3 μου αρεσε περισσοτερο.

Το Res 1 ηθελε να τροποποιησεις το deadzone και το sensitivity μεχρι να σε βολεψει και ηθελε 1-2 ωρες καμπυλη εκμαθησης.

Το εκτιμαω πολυ σαν παιχνιδι γιατι δεν εχει regeneration κτλ. Η τουλαχιστον το εχει σε πολυ μειωμενο βαθμο.

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εχει εκνευριστικό χειρισμό αλλά για 5 ευρώ, δεν σε χαλάει να δεις το καλύτερο exclusive fps της sony.

O χειρισμός του είναι άριστος. Είναι ρεαλιστικός (όσο γίνεται δηλαδή) και βαρύς. Νιώθεις σαν να κρατάς εσύ το Electric Gun ή το Machine Gun. Μόλις το ολοκλήρωσα για τέταρτη φορά, αυτή τη φορά στο Veteran. Τέλος για εμένα το Kil2.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...