Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,εδω και καιρο εχω ενα θεματακι με την οθονη μου. Το θεμα ειναι οτι οταν παταω το κουμπι να ανοιξει,βγαζει κατι γραμμες και τετραγωνα και γινεται παλι μαυρη. Ομως την πηγα σε ενα μαγαζι και με το που την ανοιγει λειτουργουσε κανονικα. Την παιρνω παλι σπιτι,ανοιγει,ολα κομπλε αλλα μετα απο μιση ωρα παλι η ιδια μαυριλα. Πηρα σημερα και καινουργιο καλωδιο τροφοδοσιας αλλα παλι τα ιδια.

Ειλικρινα εχω απελπιστει με αυτην οθονη,μου εχει βγαλει την ψυχη.

Τι λετε να φταιει;

Δημοσ.

Turbo-x 72AM

κακή επιλογή.

αν είναι εντός εγγύσης, άλλαξέ την ή ανάγκασέ τους να την δοκιμάζουν 100 ώρες μπροστά σου μέχρι να δουν το πρόβλημα.

Δημοσ.

μαλλον υπερθερμενεται ο inverter της και για αυτο στα κανει αυτα..............ισως ειναι καιρος να παρει μια καινουργια επωνυμη οθονη.

Δημοσ.

οπως ειπαν και οι παραπανω εαν ειναι μεσα στην εγγυηση πιεσε τους, αλλιώς πάρε μια καινούργια και επώνυμη μαρκα.

Δημοσ.

Στην οθόνη τι συνδέεις?

!! πως δεν το σκεφτηκα. μπραβο.

το πιο πιθανον ειναι να φταει η καρτα αφου σε αλλον υπολογιστη ειπε οτι ανοιξε κανονικα.

• Like 1
Δημοσ.

Κοιταξε. Μετα απο εκει που το πηγα στο μαγαζι και δουλευε το εβαλα και στο σπιτι και ανοιξε κανονικα. Αλλα μετα απο κανα μισαωρο παλι τα ιδια. Συνδεω dvi αλλα δοκιμασα και vga

Δημοσ.

Μάλλον συνδέεις κάποιο σταθερό υπολογιστή. Επειδή κατά πάσα πιθανότητα αυτός έχει το πρόβλημα και όχι η οθόνη δοκίμασε να συνδέσεις κάποιο άλλο υπολογιστή πάνω της

Δημοσ.

Δεν ξερω. Να προσθεσω οτι την οθονη δοκιμαζω να την ανοιξω και χωρις να δινει εισοδο απτον υπολογιστη αλλα παλι τα ιδια

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανότητα έχει καεί κάποιος πυκνωτής επάνω στήν πλακέτα τής οθόνης.

Μέ λίγο ψάξιμο στο youtube θα δείς οτι είναι εύκολο να τον εντοπίσεις και να τον αλλάξεις μόνος άν έχεις βαίβαια τα απαραίτητα εργαλεία.

Αλιώς τήν πάς σε κανένα ''αλάνι'' ηλεκτρονικό σε καμιά συνικοία και στήν φτιάχνει με κάνα 20-30€

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...