Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

τα πιο καινουρια οπως: outlast  αλλα δεν ξερω ποιο ειναι καλυτερο amd η intel οτι ειναι καλυτερο πειτε μου

αυτος το παιζει με 60fps λεει με μια gtx 560ti ...καμια σχεση με την καρτα που θα παρεις εσυ και εχει πανω εναν 4670κ.

εσενα σε ενδιαφερει να πιανεις 60fps minimum με τον 280 που σου εχω βαλει τα πιανεις ανετα. Και 300fps να επιανες δεν θα εβλεπες διαφορες με τα 60fps.

Ειναι θεμα μονιτορ.

Εκτος αν εχεις σκοπο να τα σκασεις χοντρα για οθονη.

Δημοσ.

Καλύτερα ένα διαφορετικό SSD και όχι τον V300.

+1

Αν είχες σκοπό να ασχοληθείς με oc θα σε συνέφερε fx περισσότερο,θα βάζες και καλύτερη κάρτα.Ψύκτρα θα χρειαστεί έτσι και αλλιώς.

Δημοσ.

Χωράνε και δυνατότερες κάρτες αν βγεί ο ssd σε πρώτη φάση και μπεί μετά από λίγο καιρό. 

post-283067-0-93664900-1403455943_thumb.png

Ο 4590 δεν έχει κάτι να ζηλέψει από τον 4690. 2-3% στην απόδοση και αν.

Μπήκαν dvd-rw και ψύκτρα που δεν υπήρχαν και τροφοδοτικό 650άρι.

Με ακόμα 10€ μπορεί να μπεί η gtx 770. Ας δεί ο TS κανά review και αποφασίζει.

Δημοσ.

Οι συνθέσεις είναι ίδιες πάνω-κάτω. Εγώ εξοικονόμησα χρήματα βάζοντας φθηνότερο κουτί, μητρική και επεξεργαστή (με τις ίδιες επιδόσεις όμως ο επεξεργαστής) και αφαίρεσα τον ssd. Έτσι μπήκε στο budget δυνατότερη κάρτα.

Το ερώτημα είναι, θέλεις να αφήσεις τον ssd σε δεύτερη φάση (με 65€ πλέον βάζεις καλόν 120άρι); Ή τον θέλεις οπωσδήποτε από την αρχή; Απάντησε σε αυτό, και αναλόγως επιλέγεις και την σύνθεση που θέλεις.

Δημοσ.

σε αυτα τα λεφτα μεχρι 840 καπου εκει ειμαι κομπλε τωρα δεν ξερω ποια συνθεση να παρω πειτε εσεις ποια ειναι καλυτερη και με ποια θα παιζω καλυτερα τα games

Δημοσ.

στην συνθεση του hyphen 

πανακριβο κουτι "υπερβολη", λαθος τροφοδοτικο, ακριβος cpu, πολυ λαθος ssd, υπαρχουν και φτηνοτερες mobo σε H87 και μνημες

στη συνθεση pnick

δεν χρειαζεσαι 650w τροφοδοτικο ουτε 60 ευρο κουτι και μπορεις να κοψεις αλλο ενα 20ευρο ανετα απο ολα τα υπολοιπα

Γενικα χαλαρωστε με τα κουτια...   απλο pc ειναι.. ουτε υδροψυξη ουτε ψυκτρες τερατα χρειαζεται!

τζαμπα θα τον βαλεται να πληρωσει ενα καρο λεφτα για mid range pc!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...