Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω το εξής πρόβλημα: Μέσα στα assets έχω μία φωτογραφία που το όνομα της είναι με ελληνικούς χαρακτήρες π.χ.  όμορφος.png . Το θέμα είναι ότι δεν με αφήνει να τρέξω το πρόγραμμα εκτός αν το κάνω

με λατινικούς , δηλαδή omorfos.png. Υπάρχει κάποιος τρόπος να το τρέξω με ελληνικούς χαρακτήρες ;

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!

Δημοσ.

οχι

νομίζω το είπε όσο πιο απλά γινόταν :P

και πέρα απο αυτό τόσο μεγάλη ανάγκη έχεις να ονομάσεις μια εικόνα ή οτιδήποτε με ελληνικούς χαρακτήρες?

• Like 1
Δημοσ.

νομίζω το είπε όσο πιο απλά γινόταν :P

και πέρα απο αυτό τόσο μεγάλη ανάγκη έχεις να ονομάσεις μια εικόνα ή οτιδήποτε με ελληνικούς χαρακτήρες?

Ναι γιατί θέλω να χρησιμοποιήσω το όνομα της εικόνας για περιγραφή της εικόνας και δεν είναι ωραίο να είναι στα greekglish και θα γλίτωνα χρόνο πολύ γιατί είναι πολλές εικόνες. Ενώ τώρα έβαλα ενα Map  και μου έφαγε πολύ χρόνο για να αντιστοιχήσω τα greekglish με τα αντίστοιχα ελληνικά.

Τεσπα σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας!!  

Δημοσ.

Να μην χρησιμοποιουμε greeklish μαλιστα συμφωνω 100%, αλλα μην παμε και στο αλλο ακρο ωστε να προγραμματιζουμε στα Ελληνικα η να βαζουμε Ελληνικα ονοματα που σε αλλα πσ δεν εχουμε ιδεα αν και πως θα το υποστηριζει. File names μονο Αγγλικους χαρακτηρες αμα αναφερομαστε σε προγραμματισμο. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...