Προς το περιεχόμενο

Huawei Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα huawei router που μ ειχανε δωσει μαζι με τη συνδεση μου στο conx αλλαξα εταιρια πηγα forthnet και μου δωσανε και καινουργιο router...παρατηρησα οτι το router του conx δν λειτουργει πλεον απο τοτε που αλλαξα εταιρια..ειναι αχρηστο πλεον η ειναι καπως κλειδομενο και μπορω να τ ξεκλειδωσω???

Ευχαριστω

Δημοσ.

Καλησπερα εχω ενα huawei router που μ ειχανε δωσει μαζι με τη συνδεση μου στο conx αλλαξα εταιρια πηγα forthnet και μου δωσανε και καινουργιο router...παρατηρησα οτι το router του conx δν λειτουργει πλεον απο τοτε που αλλαξα εταιρια..ειναι αχρηστο πλεον η ειναι καπως κλειδομενο και μπορω να τ ξεκλειδωσω???

Ευχαριστω

Για να λειτουργήσει  θα πρέπει να μπείς στο intreface του ρούτερ, και να αλλάξεις το username και το password της WAN σύνδεσης. Τώρα μέσα στο ρούτερ αυτό υπάρχουν τα default [email protected] Δεν υπάρχει θέμα κλειδώματος ο ΟΤΕ δεν κλειδώνει τα ρούτερ του.

Ακολούθησε απο εδώ τις οδηγίες

https://www.ote.gr/web/guest/help-and-support/internet/-/support/article/644603

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ευχαριστω

αν σου εδωσαν zte τοτε το Huawei ισως να ειναι λιγο καλυτερα αλλα γενικα και τα 2 ειναι κινεζιες για πεταμα οποτε καποια στιγμη πηγαινε παρε ενα δικο σου.απλα εφοσον το ρουτερ ειναι του οτε και εσυ το βαζεις σε forthnet τοτε δεν θα σεταριστει αυτοματα οπως εγινε με το ρουτερ που σου δωσε η forthnet αλλα θα πρεπει εσυ να περασες username και password μεσα απο το Interface.αν τωρα το huawei που εχεις ειναι το hg521 τοτε θα μπορουσες να του περασεις αν σε αφηνει firmware της forthnet ωστε να σεταρεται μονο του.το firmware ειναι εδω.

http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=3954

απλα παιζει ο οτε καποια στιγμη να στο παρει πισω.για μενα παντως αν σου δωσαν zte πηγαινε παρε αλλο ρουτερ απο το εμποριο.θα κερδισεις καιι σε σταθεροτητα θα κερδισεις και σε ταχυτητα συγχρονισμου και γενικοτερα θα εχεις κατι πολυ  καλυτερο.ακομα και tp link να παρεις με 20-30 ευρω θα παιζει καλυτερα απο το zte/huawei.με 60 ευρω βρισκεις καi netgear πχ netgear dgn 2200..με 30-50 βρισκεις και dlnk

αν του οτε ειναι το 530 τοτε δυστυχως δεν μπορεις να περασεις firmware forthnet αλλα μονο κανα generic αμα βρεις και αμα σε αφηνει να του περασεις αλλο firmware παντα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...