wazzaa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ποοοο ρε φίλε.....Τι είναι αυτό??? :P Δεν ξέρω αν είναι Intel αλλά και Intel να είναι, δεν φημιζονται για τα τροδοφοτικά τους....Ούτε που την έχω ξαναδει την μάρκα......Πάντος με αυτό που είδα, ίσως o seliniax να έχει δίκιο.Δεν περίμενα να δω 300w No name.....Κατέβασε να μας δείξεις και θερμοκρασίες αλλά κάτι μου λέει ότι το τροφοδοτικό έχει θέμα...ΥΓ: Να θυμάσε. Το τροφοδοτικό είναι το Α και το Ω σε ένα υπολογιστή.... ΓΙα αυτό να θέτεις τις σωστές βάσεις την επόμενη φορά Νομίζουνε πολλοί ότι δεν έχει σχέση σε ένα σύστημα... ΛΑΘΟΣ...Το καλό τροφοδοτικό και θα σε προστατέψεικαι θα σου δίνει τα W που αναφέρει χωρίς να κόβει το όλο σου σύστημα και δεν θα σου δημιουργεί πρόβληματα τόσο πρόσφατα..... 1
Aris05 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ποσα w θα επρεπε να ειναι ; παιδια αν το τροφοδοτικο μυριζει σαν τον τροχο τοτε θα μου καει το σπιτι;;
wazzaa Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Θα έχεις μπει στις σωστές βάσεις....Τα W δεν είναι απόλυτα. Με το σύστημα σου και τα 400 θα είναι ΥΠΕΡαρκετά αλλά να είναι μάρκα.... ΠΧ Thermaltake, CorsairΑπλά καλό είναι τροφοδοτικό να παίρνεις καλό από την στιγμή που τα λεφτά είναι μικρά για την διαφορά...Εγώ δηλαδή πήρα αυτό το τροφοδοτικό που βλέπεις στο παλίο μου pc Geforce 8600, Intel Core to duo στα 2.5 και πήρα το τροφοδοτικό που βλέπεις.... Είχα όμως σκοπό να κάνω αναβάθμιση για αυτό και πήρα τροδοφοτικό τον 80 Ευρώ και όχι τον 40-50....Σημασία έχει ότι με 30 ευρώ πήρα κάτι αρκετά καλύτερο....Γνώμη μου πάντα, δεν σημαίνει ότι όλοι σκέφτονται έτσι.... 1
Aris05 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Λοιπόν οπότε φίλε μπορείς να μου κάνα πρόγραμμα να δω την θερμοκρασία του υπολογιστή περίπου; δεν θυμάμαι αν έστειλαν πιο πάνω.
selianx Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Λοιπόν οπότε φίλε μπορείς να μου κάνα πρόγραμμα να δω την θερμοκρασία του υπολογιστή περίπου; δεν θυμάμαι αν έστειλαν πιο πάνω. http://www.hwinfo.com/download.php Κατέβασε το Portable οπότε να μη σε καθυστερήσει το install. Απλά κατεβάζεις, αποσυμπιέζεις, τρέχεις - πατάς Sensors only και τσέκαρε θερμοκρασίες. Προτείνω να κατεβάσεις και αυτό http://www.cpuid.com/softwares/hwmonitor.htmlώστε να έχουμε αποτελέσματα από δυο προγράμματα, καθώς πολλές φορές μπορεί οποιοδήποτε πρόγραμμα να βγάλει λάθος μετρήσεις.
Aris05 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Πο πάλι κλείνει δεν γίνεται αυτό.. Να φανταστείς ο ανεμιστήρας που κρυώνει τον sata βγάζει περισσότερο αέρα από ότι το τροφοδοτικό (έτσι νομίζω) Και κάτι σημαντικό, πριν κάτι μέρες έκλεινε και έπρεπε να τον βγάλω από την πρίζα και να τον βάλω μετά από λίγο για να ανοίξει.. Τώρα ανοίγει και πριν βγάλει το καλωσορίσατε σβήνει Και μπορώ να τον ανοίξω χωρίς να τον βγάλω πρώτα Τι να κάνω;
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 εφοσον σου μυριζει κατι και προερχεται απ το τροφοδοτικο,τοτε μαντεψε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να υπερθερμαινεται το psu και να κλεινει το συστημα. Βαλε εναν ανεμιστηρα να το χτυπαει ΜΕΣΑ του και δοκιμασε να ανοιξεις και να δουλεψεις κανονικα τον υπολογιστη να δεις πως θα συμπεριφερθει.
Aris05 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το τροφοδοτικό είναι 300 w(δεν ξέρω αν είναι πολλά ή λίγα για αυτό το σύστημα) προς πιο μέρος του υπολογιστή να χτυπάει ο ανεμιστήρας;αντί για ανεμιστήρα να βάλω πιστολάκι μαλλιών; :Ρ (μια χαρά δυνατό είναι και αυτό)
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 βαλε κατι να χτυπαει το τροφοδοτικο στο εσωτερικο του,ειτε πλαγια ειτε οριζοντια ειτε απ οπου εχει τρυπες.
Aris05 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Σίγουρα από μέσα; γιατί απ ότι βλέπω κάτι γραμμούλες ανοιχτές έχει από μέσα
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 η δεν γραφω σωστα αυτο που θελω η δεν καταλαβαινομαστε. Εχεις το τροφοδοτικο σου. Βαλε ΚΑΤΙ να χτυπαει τα εντοσθια του,χωρις να χρειαστει να ανοιξεις το τροφοδοτικο εσωτερικα για να γινει η δουλεια. Να χτυπαει μεσα του. οι "ανοιχτες γραμμουλες" που λες ειναι μεταλλικες; λογικα πηνια ειναι.
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 δηλαδη δεν εχει ουτε 1 ανεμιστηρα το τροφοδοτικο; κραπ. πιθανολογω 99% υπερθερμανση τροφοδοτικου και γι αυτο σου κλεινει το συστημα,εχει ηδη βγαλει αρκετη ζεστη ο καιρος μας πλεον. Αν δεν εχεις καποιο φιλο να δανειστεις ενα τροφοδοτικο να δοκιμασεις, δεν ξερω κατα ποσο θα δεις αποτελεσμα με αυτο που προτεινω. Πιστευα θα μπορουσες να χτυπησεις με τον αερα επ ευθειας το εσωτερικο και οχι μερος του.
Aris05 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Έχει από πίσω αλλά δεν ξέρω κατά πόσο βοηθάει αυτό. Επίσης όλο αυτό το σκηνικό δεν πιστεύω να είναι γιατί έχω vista ή επειδή έχω κάποιον σοβαρό ιό, σωστά;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα