Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα όπως λέω στο τίτλο ακριβώς αυτό βλέπω στο μόνιτορ (led ips LG 23'') αγορασμένο λιγότερο από έτος για καινούριο pc. Με ένα googlάρισμα στα σβέλτα είδα ότι πρόκειται για: - καμμένα pixels ή stack pixels (κολλημένα) - vga drivers update (δεν έχω κάρτα γραφικών μόνο ΑΜD Radeon HD 8570D του Α8 6600 και τρέχω win8.1 πιστεύω τα πάντα είναι ενημερωμένα δεν είχα θέματα με drivers πουθενά) Ποια είναι η αιτία;;; και το πιο σημαντικό τι λύσεις έχουμε για την περιπτωσάρα αυτή και αν υπάρχουν....πιο συγκεκριμένα τα blue dods ή το noise θόρυβος όπως λέγεται είναι μόνο πάνω στα σκούρα χρώματα και κυρίως όπου υπάρχει μαύρο background το μόνιτορ είναι LG 23EA63 IPS LED και την έχω dvi. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2014 από Επισκέπτης
Millennium Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 dots* ; αν είναι κολλημένα pixels δοκίμασε κάτι τέτοιο http://www.jscreenfix.com/ (υπάρχουν και άλλοι τρόποι)
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Millennium, on 21 Jun 2014 - 5:08 PM, said:Millennium, on 21 Jun 2014 - 5:08 PM, said:Millennium, on 21 Jun 2014 - 5:08 PM, said:Millennium, on 21 Jun 2014 - 5:08 PM, said: dots* ; αν είναι κολλημένα pixels δοκίμασε κάτι τέτοιο http://www.jscreenfix.com/ (υπάρχουν και άλλοι τρόποι) το δοκίμασα ....αλλά στο μαύρο background δεν έχει κανένα μπλε, τίποτα.....πριν λίγο είπα να βγάλω - βάλω το dvi απ' τη μητρική, έκανα και ένα auto στο μόνιτορ και τα δείχνει όλα πάλι καλά, ευτυχώς δε τα βλέπω τα μπλε πουθενά.... mclein7, on 21 Jun 2014 - 6:42 PM, said:mclein7, on 21 Jun 2014 - 6:42 PM, said:mclein7, on 21 Jun 2014 - 6:42 PM, said:mclein7, on 21 Jun 2014 - 6:42 PM, said:γιατί δεν εκμεταλλεύεσαι την εγγύηση ; αυτό θα γίνει στην τελική, θα πάει το μόνιτορ από κει που ήρθε :Ρ απλά θέλω πρώτα να καταλάβω τι έχει η οθόνη και έκανε έτσι - πρώτη φορά τυχαίνει σε μένα ... συμπέρασμα έχω κολλημένα πιξελ και μπορεί να τα ξαναβγάλει? Το κωλ....καλώδιο φταιει (μάρκα μούφα)? Eίναι θέμα os? Πειτε και εσείς για να ξέρω τι να κάνω...thanks
Millennium Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Θα βοήθουσε αν έβαζες καμμιά photo,αν στο ξαναέκανε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Millennium, on 22 Jun 2014 - 06:01 AM, said:Millennium, on 22 Jun 2014 - 06:01 AM, said:Θα βοήθουσε αν έβαζες καμμιά photo,αν στο ξαναέκανε. και στα δύο παράθυρα πάνω πάνω στη μαύρη γραμμή (AMD και στο site) ήταν κάμποσα μπλε highlighted dots...αλλά και παντού σε διαφορετικά σημεία της οθόνης. Στην αρχή νόμιζα ήταν θέμα του iexplorer, μετά το java...δε γνωρίζω, αλλά τελικά εμφανίστηκαν παντού πχ φωτογραφίες κτλπ. στην foto τώρα τίποτα δε βλέπω. Το ίδιο και στη δεύτερη φωτο, μόνο καθαρό μαύρο. Τι ήταν αυτό και πώς αντιμετωπίζεται??
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 αντιστοιχο θεμα ειχα στα καλα του καθουμενου κ εγω αλλα εμενα τα πιξελακια χωρευαν κ αρχισε να αναβοσβηνει το μονιτορ. Τελικως δεν ειχα κουμπωσει καλα το καλωδιο στην οθονη και ειχε φυγει απ τη θεση του κατα τη μετακινηση υψους της οθονης. Εφοσον δεν θα βλεπεις στο screenshot ειναι ειτε καλωδιο ειτε οθονη(ειτε αυτο που εγραψα παραπανω)
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Xristaras12, on 22 Jun 2014 - 1:23 PM, said: αντιστοιχο θεμα ειχα στα καλα του καθουμενου κ εγω αλλα εμενα τα πιξελακια χωρευαν κ αρχισε να αναβοσβηνει το μονιτορ. Τελικως δεν ειχα κουμπωσει καλα το καλωδιο στην οθονη και ειχε φυγει απ τη θεση του κατα τη μετακινηση υψους της οθονης. Εφοσον δεν θα βλεπεις στο screenshot ειναι ειτε καλωδιο ειτε οθονη(ειτε αυτο που εγραψα παραπανω) ξέρετε να προτείνεται κανένα καλώδιο dvi λίγο καλό γιατί το δικό μου μόνιτορ δεν είχε (μόνο hdmi και vga) εκτώς εάν δεν παίζει κανένα ρόλο....έτσι έγινε και σε μένα πήγα πίσω απ το γραφείο να συμμαζέψω κάπως όλα τα καλώδια, ε προφανώς δε πάτησε καλά το καλώδιο (αβίδωτο) και βρήκαν ευκαιρία τα μπλε πίξελ να κάνουν πάρτι :Ρ παρ' όλα αυτά το μόνιτορ θα το στείλω από εκεί που το πήρα να το δουν και εκείνοι, άμα βρουν βλάβη ας το αλλάξουν, προσωρινά επανήλθε (Θα ξέρω σε λίγες μέρες γιατί περιμένω και μια ψύχτρα από eshop).
Millennium Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αφού δεν φαίνεται κάτι στην photo τι την έβαλες;
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 για να εξακριβωθεί ότι δεν έχουμε παραισθήσεις το monitor και γω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα