zxcv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εδω και μια βδομαδα ο γιος μου ειναι κατοχος ενος ps4 και ζηλεψα να παιξω call of duty. Το κακο ειναι οτι η μονη μου εμπειρια με παιχνιδια ειναι με pc και οπως καταλαβαινεται εχω συνηθησει ποντικι πληκτρολογιο. Ας λενε οι περισσοτεροι οτι το dual shock ειναι καλυτερο, για την δικη μου ηλικια ομως ειναι απιθανο να συνηθησω κατι καινουργιο, οποτε η ερωτηση ειναι: Yπρχει δυνατοτητα να παιξεις παιχνιδια στο ps4 με ποντικι πληκτρολογιο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TopGamer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εδω και μια βδομαδα ο γιος μου ειναι κατοχος ενος ps4 και ζηλεψα να παιξω call of duty. Το κακο ειναι οτι η μονη μου εμπειρια με παιχνιδια ειναι με pc και οπως καταλαβαινεται εχω συνηθησει ποντικι πληκτρολογιο. Ας λενε οι περισσοτεροι οτι το dual shock ειναι καλυτερο, για την δικη μου ηλικια ομως ειναι απιθανο να συνηθησω κατι καινουργιο, οποτε η ερωτηση ειναι: Yπρχει δυνατοτητα να παιξεις παιχνιδια στο ps4 με ποντικι πληκτρολογιο? μακάρι να βρεθεί απάντηση γιατί και εγώ με controller δεν βολεύομαι καθόλου σε first person shooters... 1000 φορές καλύτερα με ποντίκι EDIT: μόλις βρήκα αυτό https://support.us.playstation.com/app/answers/detail/a_id/5087/~/use-keyboard-and-mouse-with-ps4 Για να το λένε κάπως θα γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zxcv Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το ειχα διαβασει αυτο αλλα δεν λειτουργει για να παιξεις τα παιχνιδια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vole Maulder Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Καλά, δε σε πήραν και τα χρόνια Δώσ' του λίγο καιρό, όλα συνηθίζονται. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zxcv Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Μια και η τεχνολογια τρεχει γρηγορα, μημπως βρεθηκε καποια λυση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lepaterious Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2014 http://controllermax.com/ Αυτο εδω κανει αυτη την δουλεια για xbox βεβαια δεν ξερω για ps4 να πω την αληθεια! Εχει και forum το site. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zxcv Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ευχαριστώ φίλε μου. το έχει δοκιμασει κανεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Nαι το εχω εγω δουλευει και ειναι πολυ χρησιμο εργαλειο και οχι μονο για PS4, ΑΛΛΑ..Δεν μπορει να κανει remap to touchpad του ps4, οταν αυτο χρησιμοποιειται απο παιχνιδια. Π.χ το Shadowfall ειναι ενα παιχνιδι που χρησιμοποιει πολυ το touchpad, αυτο δεν μπορει να γινει remap δυστυχως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Καλησπερα υπαρχει καποιος τροπος να παιξει καποιος παιχνιδια στο ps4 με πληκτρολογιο και ποντικι? θελει καποια συγκεκριμενα πλητρκολογια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Αν συνηθίσει το controller' Μια χαΡά είναι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackertom Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GIOVINCO Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 δεν συνηθιζεται το κοντρολερ σε fps. Η μαλλον, απλα δεν το ευχαριστιεσαι οπως με mouse. Τουλαχιστον για αρκετους απο εμας. Μερα με νυχτα. Υπαρχει και αυτο : http://www.amazon.com/PS3-PS4-XBox-360-One-Windows/dp/B00MLXZGNK ***αν εχει καποιος (οκ δυσκολο) ας πει εντυπωσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geotrian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 το έχει δοκιμάσει κανει? σκεφτομαι να το αποκτησω γιατι οσο περνανε οι μερες τοσο πιο πολυ "αναπηρος" νιωθω στα fps :unsure: :unsure: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelaos83 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2015 το έχει δοκιμάσει κανει? σκεφτομαι να το αποκτησω γιατι οσο περνανε οι μερες τοσο πιο πολυ "αναπηρος" νιωθω στα fps :unsure: :unsure: Αστα να πανε και γω προσπαθω νατο το συνηθισω αλλα ευκολο δεν το λες Απλα το κακο ειναι πως ολα αυτα ειναι με καλωδιο οποτε για μενα π αραζω καναπε και παιζω δεν θα ειναι και πολυ βολικα.Που θα ακουμπαω ποντικι και πληκτρολογιο οποτε αναγκαστικα προσπαθω βολευομαι με dual shock Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daemonos Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Share Δημοσ. 21 Μαρτίου 2015 Αστα να πανε και γω προσπαθω νατο το συνηθισω αλλα ευκολο δεν το λες Απλα το κακο ειναι πως ολα αυτα ειναι με καλωδιο οποτε για μενα π αραζω καναπε και παιζω δεν θα ειναι και πολυ βολικα.Που θα ακουμπαω ποντικι και πληκτρολογιο οποτε αναγκαστικα προσπαθω βολευομαι με dual shock Υπάρχει ενα τρίκ με το μοχλό που πρέπει να ξέρετε... στον υπολογιστή το σημάδι γίνεται με το δεξί χέρι (ποντίκι) και εκεί μπερδεύονται πολλοί, Στον μοχλό το σημάδι βγαίνει κυρίως απο το ΑΡΙΣΤΕΡΟ stick, στην ουσία κάνεις position στον στόχο. το δεξί είναι για ΜΙΚΡΟδιορθώσεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα