Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά... ήθελα να ρωτήσω εάν μαζί με το ps4 παρέχεται και το ps plus επειδή σκέφτομαι να πάρω το bundle με watch dogs και βλέπω στην εικόνα να έχει το εικονίδιο του ps plus αλλά αυτά που γράφει από κάτω βέβαια δεν φαίνονται... (μήπως γράφει απλά ότι είναι αναγκαίο για online... ξέρω 'γω; )

Κάποιος που το κατέχει ή ξέρει ας απαντήσει... (έχω στείλει e-mail εδώ και καιρό απλά δεν απάντησαν ακόμα)

Δημοσ.

Πιθανότατα θα δίνουν κάποιο κωδικό για trial μαζί με το bundle. Να έχουν απ' έξω το σηματάκι μόνο για να λέει ότι είναι απαραίτητο πολύ αμφιβάλλω. 

Δώσε κι ένα λινκ για το bundle που λες, για σιγουριά.

Δημοσ.

Πιθανότατα θα δίνουν κάποιο κωδικό για trial μαζί με το bundle. Να έχουν απ' έξω το σηματάκι μόνο για να λέει ότι είναι απαραίτητο πολύ αμφιβάλλω. 

Δώσε κι ένα λινκ για το bundle που λες, για σιγουριά.

ορίστε: Link.png Site: ps4 bundle

άμα πατήσεις την εικόνα για να την μεγαλώσεις θα δεις το σηματάκι κάτω στη μέση 

• Moderators
Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι είναι το ιδιο με αυτό το bundle:

http://www.amazon.co.uk/Playstation-Watch-Bundle-gaming-Console/dp/B00ET1ME3W/

Τότε αυτό που λέει είναι

TRY PLAYSTATION PLUS FOR 14 DAYS AT NO ADDITIONAL COST. (...)

Available to Sony Entertainment network master accounts only. Offer expires 3rd(?) July 2014.

Δίνει ένα trial του PS Plus για 14 μέρες. Η προσφορά ισχύει μόνο για Sony Entertainment Network master accounts και μέχρι 3(?) Ιουλίου 2014. (δε διακρίνω καλά την ημερομηνία λήξης και ίσως διαφέρει στο δικό σου bundle - πρέπει να ρωτήσεις)

Νομίζω ότι όλοι οι κάτοχοι PS4 έχουν voucher για 14 μέρες trilal στο PS Plus.

Disclaimer: Δεν έχω το Bundle, ούτε PS4.

Δημοσ.

Αν υποθέσουμε ότι είναι το ιδιο με αυτό το bundle:

http://www.amazon.co.uk/Playstation-Watch-Bundle-gaming-Console/dp/B00ET1ME3W/

Τότε αυτό που λέει είναι

Δίνει ένα trial του PS Plus για 14 μέρες. Η προσφορά ισχύει μόνο για Sony Entertainment Network master accounts και μέχρι 3(?) Ιουλίου 2014. (δε διακρίνω καλά την ημερομηνία λήξης και ίσως διαφέρει στο δικό σου bundle - πρέπει να ρωτήσεις)

Νομίζω ότι όλοι οι κάτοχοι PS4 έχουν voucher για 14 μέρες trilal στο PS Plus.

Disclaimer: Δεν έχω το Bundle, ούτε PS4.

οπότε με αυτόν τον τρόπο σε υποχρεώνουν αν θες να παίξεις online να αγοράσεις και ps plus... (όχι ότι έχω πρόβλημα, πιστεύω είναι πολύ καλό το ps plus απλά 50 ευρώ είναι 50 ευρώ... τα άλλα δεν αξίζουν οπότε παίρνεις αυτό για 1 χρόνο...) απλά μετά από εκεί που πλήρωνες 435 ευρώ... πληρώνεις άλλα 50 κάθε χρόνο... οπότε για το 1ο χρόνο θέλω 485 ευρώ + 1-2 παιχνίδια που αγοράζω συνήθως από 50... πάμε στα 585... μάλιστα!

• Moderators
Δημοσ.

Γενικά το online είναι προαιρετικό και τη συνδρομή την κόβεις όποτε θέλεις (ίσως θέλει λίγη προσοχή εδώ γιατί κάπου αναφέρεται ότι αφότου δώσεις στοιχεία πιστωτικής, η προκαθορισμένη ρύθμιση είναι να γίνεται αυτόματη ανανέωση (με χρέωση της κάρτας) και πρέπει να φροντίσεις εσύ να ακυρώσεις τη συνδρομή εγκαίρως. 

Από εκεί και έπειτα το PS Plus λόγικά έχει τα bonus του -βασικά τα free games που δίνουν ανα μήνα και το auto-patching. Εδώ έχει και τα υπόλοιπα (discounts προσφορές κλπ).

Τι είναι το Playstation Plus;
PS4 online multiplayer requirements

PlayStation®Plus membership and PS4™ online play

Δημοσ.

Οντως, το 14ήμερο trial δεν είναι του bundle, είναι κάτι που έχουν όλοι οι νέοι συνδρομητές στην υπηρεσία. Αν είχες Plus ξανά στο παρελθόν δεν ισχύει για σένα αυτό το trial. 

Το τονίζω αυτό επειδή είχαν παίξει κάποια μπερδέματα στην αρχή του PS4. 

Για ημερομηνία "λήξης" δε γνωρίζω κάτι, οπότε ρώτα καλύτερα.

Αυτό με την αυτόματη ανανέωση το έχουν όλες οι συνδρομητικές υπηρεσίες, και ναι, θέλει προσοχή να μην ξεχαστείς αν σκοπεύεις να μην ανανεώνεις συνεχώς. Γενικά, θα σου πρότεινα να παίξεις με κάρτες συνδρομής, καθώς και αποφεύγεις να σου γίνει χρέωση αν ξεχαστείς, αλλά και με λίγο ψάξιμο βρίσκεις καλές προσφορές κατά καιρούς σε διάφορα καταστήματα. 

Δημοσ.

Σε περιπτωση που θες να αγορασεις Plus εχε υποψη οτι εδω κοστιζει 30 ευρω και οχι 50. (μιλαμε για ελληνικα accounts και οχι αλλων χωρων)

Ειναι απολυτα αξιοπιστος.

http://www.maxplay.gr/

Δημοσ.

Γενικά το online είναι προαιρετικό και τη συνδρομή την κόβεις όποτε θέλεις (ίσως θέλει λίγη προσοχή εδώ γιατί κάπου αναφέρεται ότι αφότου δώσεις στοιχεία πιστωτικής, η προκαθορισμένη ρύθμιση είναι να γίνεται αυτόματη ανανέωση (με χρέωση της κάρτας) και πρέπει να φροντίσεις εσύ να ακυρώσεις τη συνδρομή εγκαίρως. 

Από εκεί και έπειτα το PS Plus λόγικά έχει τα bonus του -βασικά τα free games που δίνουν ανα μήνα και το auto-patching. Εδώ έχει και τα υπόλοιπα (discounts προσφορές κλπ).

Τι είναι το Playstation Plus;

PS4 online multiplayer requirements

PlayStation®Plus membership and PS4™ online play

ναι μεν το online είναι προαιρετικό, αλλά ποιος δεν το θέλει; επίσης στο ps3 ήταν δωρεάν μη το ξεχνάμε αυτό... θα το ξανασκεφτώ για το ps4... 

ναι όπως ανέφερα και εγώ τα bonus και αυτά καλά είναι δεν λέω, αλλά εγώ ως κάτοχος του ps3... είχα πάρει μια φορά ps plus και στους 3 μήνες που το είχα πάντως μόνο 1 παιχνίδι ήταν που μου άρεσε... επίσης τις "προσφορές" που βάζουν πολλές φορές είναι πολύ πιο φτηνά στο skroutz ;)

Σε περιπτωση που θες να αγορασεις Plus εχε υποψη οτι εδω κοστιζει 30 ευρω και οχι 50. (μιλαμε για ελληνικα accounts και οχι αλλων χωρων)

Ειναι απολυτα αξιοπιστος.

http://www.maxplay.gr/

γιατί να τα πουλάνε τα άλλα μαγαζιά στα 50 και αυτό να το δίνει 30; δεν ξέρω άμα το εμπιστευόμουν...

Δημοσ.

Οπως εγραψα ειναι απολυτα αξιοπιστος. Αλλιως δεν θα το εγραφα καν.

Τοσοι και τοσοι τον εμπιστευθηκαν

Διαβασε εδω τα σχολια

http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php/14976-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-PSN-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82

Οσον αφορα το γιατι τις πουλαει τοσο δε μπορω να το ξερω γιατι εγω δεν ειμαι αυτος.

Μια υποθεση που μπορω να κανω ειναι οτι τον Φεβρ 2014 ειχε 30 ευρω παντου η ετησια PLus. Ισως καταφερε και καβαντζωσε αρκετες τοτε χονδρικως και τις πουλαει εκτοτε.

Δημοσ.

Οπως εγραψα ειναι απολυτα αξιοπιστος. Αλλιως δεν θα το εγραφα καν.

Τοσοι και τοσοι τον εμπιστευθηκαν

Διαβασε εδω τα σχολια

http://www.ps4forums.gr/vb/showthread.php/14976-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-PSN-%CE%BA%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B5%CF%82

Οσον αφορα το γιατι τις πουλαει τοσο δε μπορω να το ξερω γιατι εγω δεν ειμαι αυτος.

Μια υποθεση που μπορω να κανω ειναι οτι τον Φεβρ 2014 ειχε 30 ευρω παντου η ετησια PLus. Ισως καταφερε και καβαντζωσε αρκετες τοτε χονδρικως και τις πουλαει εκτοτε.

δεν είπα ότι λες ψέματα, σαφώς και μπορεί να είναι σωστό άτομο... το θέμα είναι έχουν γίνει τόσα online (δημιουργία πολλαπλών λογαριασμών για σχόλια, ή πληρωμή ατόμων για αυτό) που δεν μπορεί κάποιος να το κάνει έτσι απλά ;) καλύτερα να πληρώσω 20 ευρώ παραπάνω παρά να το ρισκάρω και να χάσω 30 ευρώ έτσι απλά... 

Τέλος πάντων δεν το είπα για να παρεξηγηθείς... τέλος ήθελα να πω πως το ps4 παρόλο ασπούμε το βλέπεις 440 ευρώ με παιχνίδι... άμα θέλει άλλα 50 για plus... και κανα παιχνίδι ξεπερνάει τα 500 και πιστεύω με αυτά τα λεφτά φτιάχνεις ένα καλό gaming pc (άκυρο με το θέμα αυτό απλά το αναφέρω... μια r7 260x που κάνει 120 ευρώ έχει αντίστοιχη επίδοση σε γραφικά με ps4/xb1)

Δημοσ.

Μάλιστα. 

Κι εμείς όλοι μπορεί να είμαστε ένα άτομο με μετοχές στη Sony, οπότε μην εμπιστεύεσαι κανέναν. I have a guy who makes tinfoil hats, if you're interested, by the way. Τα πουλάει 20 ευρώ πάνω από τους υπόλοιπους, οπότε είναι έμπιστος :P

Ανάλογο σάιτ υπάρχει και για το Χμποχ, το οποίο πουλάει συνδρομές και πόντους φτηνότερα. Χρόνια αγοράζω μόνο από εκεί και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Τι ακριβώς φοβάσαι;

Οσον αφορά το τελευταίο περί πισιού, δε σχολιάζω καν, απλώς μετράω ώρες μέχρι να έρθει ο Ατζαμέστατος, ή όπως λέγεται τώρα, να το παίξει "αδιάφορος" και να κλειδωθεί άλλο ένα topic.

Δημοσ.

Μάλιστα. 

Κι εμείς όλοι μπορεί να είμαστε ένα άτομο με μετοχές στη Sony, οπότε μην εμπιστεύεσαι κανέναν. I have a guy who makes tinfoil hats, if you're interested, by the way. Τα πουλάει 20 ευρώ πάνω από τους υπόλοιπους, οπότε είναι έμπιστος :P

Ανάλογο σάιτ υπάρχει και για το Χμποχ, το οποίο πουλάει συνδρομές και πόντους φτηνότερα. Χρόνια αγοράζω μόνο από εκεί και δεν είχα ποτέ κανένα πρόβλημα. Τι ακριβώς φοβάσαι;

Οσον αφορά το τελευταίο περί πισιού, δε σχολιάζω καν, απλώς μετράω ώρες μέχρι να έρθει ο Ατζαμέστατος, ή όπως λέγεται τώρα, να το παίξει "αδιάφορος" και να κλειδωθεί άλλο ένα topic.

συγνώμη, άλλη φορά θα ακούω άτομα από το διαδίκτυο και θα τρέχω να αγοράζω κάρτες για να πληρώνω μέσω διαδικτύου άτομα που δεν ξέρω...

δεν είμαι pc fanboy και πιστεύω οι κονσόλες είναι πιο αξιόπιστες και δεν χαλάνε τόσο εύκολα άμα τις προσέχεις, απλά το pc μου αρέσει παραπάνω γιατί παίζω συνήθως fps (με controller θέλει πολύ κόπο να μάθεις...)

επίσης σταμάτα να εκφράζεις έμμεσα τις απόψεις σου ;) βγάλτες straight από το στόμα σου...

τέλος πάντων, δεν θέλω να ξεκινήσω καβγά... να 'σαι καλά πάντως για τις απόψεις σου και τη βοήθεια

Δημοσ.

επίσης σταμάτα να εκφράζεις έμμεσα τις απόψεις σου ;) βγάλτες straight από το στόμα σου...

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό  :huh:

Κοίταξε, καταλαβαίνω την καχυποψία σου ώς ένα βαθμό. Από την άλλη, όμως, αν το βλέπεις έτσι ποιος ο λόγος να μπεις σε ένα φόρουμ να ζητήσεις απόψεις αν δεν πρόκειται να τις λάβεις υπόψη; 

Αν είσαι καινούργιος στο insomnia πάλι κατανοητή η δυσπιστία σου. Αυτή όμως λύνεται με το να σχηματίσεις άποψη για τα άτομα που ποστάρουν διαβάζοντας τα posts τους πολύ απλά. Ειδάλλως, ό,τι και να σου πω εγώ ή οποιοσδήποτε, έτσι όπως θέτεις τα πράγματα, δεν έχει καμία σημασία ή αξία, οπότε καταλήγει στο να αναρωτηθεί κανείς γιατί να μπει στον κόπο να σου δώσει μια γνώμη.

Ολα αυτά δε σ' τα λέω για να ξεκινήσω καβγά, πάντως, αν αυτή είναι η εντύπωσή σου. Το τελευταίο πράγμα που κάνω σε φόρουμ για βιντεοπαιχνίδια είναι να ξεκινώ καβγάδες. Αν μη τι άλλο, να προλάβω καβγά πήγα με το προηγούμενο ποστ μου, επειδή μπήκες σε ναρκοπέδιο κάνοντας σύγκριση με PC εδώ. 

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς με αυτό  :huh:

Κοίταξε, καταλαβαίνω την καχυποψία σου ώς ένα βαθμό. Από την άλλη, όμως, αν το βλέπεις έτσι ποιος ο λόγος να μπεις σε ένα φόρουμ να ζητήσεις απόψεις αν δεν πρόκειται να τις λάβεις υπόψη; 

Αν είσαι καινούργιος στο insomnia πάλι κατανοητή η δυσπιστία σου. Αυτή όμως λύνεται με το να σχηματίσεις άποψη για τα άτομα που ποστάρουν διαβάζοντας τα posts τους πολύ απλά. Ειδάλλως, ό,τι και να σου πω εγώ ή οποιοσδήποτε, έτσι όπως θέτεις τα πράγματα, δεν έχει καμία σημασία ή αξία, οπότε καταλήγει στο να αναρωτηθεί κανείς γιατί να μπει στον κόπο να σου δώσει μια γνώμη.

Ολα αυτά δε σ' τα λέω για να ξεκινήσω καβγά, πάντως, αν αυτή είναι η εντύπωσή σου. Το τελευταίο πράγμα που κάνω σε φόρουμ για βιντεοπαιχνίδια είναι να ξεκινώ καβγάδες. Αν μη τι άλλο, να προλάβω καβγά πήγα με το προηγούμενο ποστ μου, επειδή μπήκες σε ναρκοπέδιο κάνοντας σύγκριση με PC εδώ. 

για το spoiler που έβαλες εννοούσα... δεν κατάλαβα γιατί να αντιδράς έτσι επειδή ανέφερα pc... στο αυτό το θέμα δεν συγκρίνουμε κονσόλα με pc απλά για αυτό άνοιξα και τη παρένθεση... για να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις...

το άτομο που πουλάει τις συνδρομές μπορεί να είναι αξιόπιστο, όπως είπα και πριν, δεν λέω... απλά το θέμα είναι ότι ΕΓΩ προσωπικά δεν μπορώ να πιστέψω κάτι έτσι απλά μέσα από το διαδίκτυο... (αυτό που είπες επειδή τα πουλάει 20 ευρώ παραπάνω είναι αξιόπιστος... ρε σι άμα πας σε κατάστημα και πάρεις μια συνδρομή δεν εννοείται πως θα στη δώσουν κιόλλας; αυτό εννοούσα παραπάνω) αν επικοινωνούσα με το παιδί ασπούμε θα το έκανα... το θέμα όμως δεν είναι αυτό, ξεφύγαμε πολύ... εγώ απλά ήθελα να μάθω εάν παρέχεται η συνδρομή και μάλλον όπως φαίνεται μας υποχρεώνουν να αγοράσουμε μια ξεχωριστά... (όπως είπα και πιο πριν, δεν είναι κακό απλά άμα τα μαζέψεις τα λεφτά και τα μετρήσεις όλα μαζί... βγαίνουν πολλά)

δεν χρειάζεται να παρεξηγηθείς για αυτό το πράγμα επειδή δεν τον εμπιστεύομαι απλά σκέψου... εγώ δεν μπορώ νομίζεις να φτιάξω site, να γράψω εκεί καμιά 100 σχόλια, και μετά τάχα να πουλάω αντικείμενα να παίρνω τα λεφτά και να φεύγω;

τέλος πάντων! ευχαριστώ πάντως και πάλι για τη βοήθεια

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...