Προς το περιεχόμενο

θεμα με dell n5110 PXE-E61: Media test, failure, check cable, PXE-M0F: Exiting PXE ROM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στην αρχη νομιζα οτι ηταν ο σκληρος ,εβαλα αλλο σκληρο κ συγκεκριμενα ssd αλλα παλι το ιδιο μηνυμα λαθους, τωρα στο νεο σκληρο μπαινω απο το dvd των win 7 για να κανω εγκατασταση αλλα δεν μου τον εμφανιζει ενω στο bios μου τον εμφανιζει τον ssd κανονικα ,τι να κανω ρε παιδια θα το σπασω , αυτο το μηνυμα αναφερεται στην καρτα lan αλλα στο boot priority το εχω σαν τελευταια επιλογη επισης δεν βρισκω πως να το απενεργοποιησω απο το bios.

Επισης απο τo dvd των 7 και εκει που σου λεει select drive to be installed δεν μου φανιζει τον ssd να πατησω πανω του να γινει η εγκατασταση ,οταν παταω browse τοτε μου εμαφανιζει τον ssd ως removable disk© κ οταν επιλεγω πανω του μου λεει no device drivers were found....

Δημοσ.

Φαντάζομαι το δισκάκι το εχεις δοκιμάσεις και αλλου και εισαι σίγουρος οτι λειτουργεί.

Απο εκει και πέρα δες στο bios για μια επιλογή που λεει πως να βλέπεις τους δίσκους σαν ide ή ahci εσυ βάλε ide, το οσο για το παραπάνο μήνυμα ειμαι σίγουρος οτι υπάρχει η επιλογή να το κανεις disable τελείως απο το boot priority συνήθως με τα βελάκια επάνω του η αν πατήσεις enter σου εχει την επιλογή να μην εμφανίζεται καν εκει.

• Like 1
Δημοσ.

Ξαναανοιξα το λαπτο μ περασα τον αρχικο σκληρο , τον βρισκει με το που πανε να ξεκινησουν τα windows με πεταει εξω.

Δημοσ.

Τιποτα μου κολαει ακομα κ να εγκαταστησω τα 7 αππ την αρχη με τον παλιο τον δισκο,εχει κ ενα προγραμμα που τσεκαρει τον υπ.στη η dell κ μου βγαζει οτι εχει σφαλμα ο σκληρος. Τον ξανα αναοιξα κ εβαλα τον ssd παλι αλλα κ παλι ενω τον βρισκει στο bios στην εγκατασταση των windows 7 δεν τον εμφανιζει ωστε να κανω την εγκατασταση . Δεν μπορω να σκεφτω τι αλλο να κανω τα εχω κανει ολα .

Δημοσ.

Εδω φωτο απο το bios κ το boot priority στο δευτερο δεν μπορω να σβησω το network η να το απενεργοποιησω δεν εχει επιλογη.

Και εδω ειναι το μηνυμα λαθους που εμφανιζει .

Integrated nic το εκανα disable δε μου εμφανιζει πλεον το μηνυμα κ μου ζηταει να βαλω δισκο ,βαζω δισκο των 7 αλλα κ παλι εκει που σου ζηταει που να τα εγκαταστησεις δεν μου εμφανιζει τον ssd.

post-128617-0-77511900-1403372108_thumb.jpg

post-128617-0-65392000-1403372134_thumb.jpg

post-128617-0-53719700-1403372260_thumb.jpg

post-128617-0-23310800-1403372330_thumb.jpg

Δημοσ.

Μπορείς απο περιέργεια να δοκιμάσεις και ενα αλλο δισκάκι των 7 vista ή και xp να δούμε αν εκει βλέπει τον δίσκο μεσα

• Like 1
Δημοσ.

Ειχες δικιο ηθελε αλλο δισκακι κ μου εφαγε ολη την μερα , πρωτα ομως ΑΠΕΝΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ INTEGRATED NIC κ μου εβγαλε το μυνημα λαθους που ειχα αναφερει στην επικεφαλιδα, σε ευχαριστω.

Ειχες δικιο ηθελε αλλο δισκακι κ μου εφαγε ολη την μερα , πρωτα ομως ΑΠΕΝΡΓΟΠΟΙΗΣΑ ΤΟ INTEGRATED NIC κ μου σταματησε να μου δειχνει το μυνημα λαθους που ειχα αναφερει στην επικεφαλιδα, σε ευχαριστω.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...