An_Gel Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Καλησπερα παιδια, εχω αυτην την βιντεοκαμερα http://www.cnet.com/products/sony-handycam-dcr-trv12-camcorder-mini-dv/specs/και οπως καταλαβαινετε εχω και περιπου 50 κασετες με βιντεο εδω και δεκα χρονια περιπου που δεν θελω να χαθουν...θα θελα πρωτα να μου πειτε αν συνδεεται η συγκεκριμενη καμερα με τον υπολογιστη και πως ή αν υπαρχει καποιος αλλος τροπος να τα περασω στον υπολογιστη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Θα χρειαστείς: -Καλώδιο DV σε FireWire (400 ή 800) -FireWire port στον υπολογιστή (αν δεν έχει, πάρε μια PCI) -Movie Maker (free software από Microsoft) -600GB χώρο σε σκληρό δίσκο. Θα κάνεις: -Capture με το το Movie Maker σε AVI-DV (Περίπου 12GB/ώρα) -θα κρατήσεις τις κασέτες και τα αρχεία. -Θα τα μετατρέψεις σε mp4 768x576 (αν είναι 4:3) ή 1024χ576 (αν είναι 16:9) με το Handbrake βάζοντας και το φίλτρο "Deinterlace, slower", για να τα βλέπεις σωστά (progressive) σε NON CRT Monitor. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
An_Gel Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 εισαι μεγααααααααααααααααααααλος, ευχαριστω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Να ´σαι καλά. Λεπτομέρειες (αν χρειαστείς), όταν έρθει η ώρα, ρώτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
An_Gel Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 θα χρειαστει το cd της καμερας; γιατι δεν υπαρχει περιπτωση να το χω και δεν το χω βρει ουτε online :/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 θα χρειαστει το cd της καμερας; Όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα