Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω το εξης συστημα : i5 4460 - palit gtx 6602gb - h97 fatal1ty asrock - fury 8 gb ram 
και το τροφοδοτικο ειναι ενα GX650http://www.ocinside.de/assets/psu/coolermaster_gx_650_bronze_1.jpgτον εφτιαξα ολα κομπλε αλλα οταν ανοιγει μετα απο λιγο κλεινει μονος του και ξανα ανοιγει κανει 3 μπιπ το ακουστικο και η οθονη δεν δειχνει τιποτα...πιο παλια σε αλλο συστημα οταν ειχα χαμηλη ταση τροφοδοτικο μου εβγαζε η οθονη για το οτι εχω χαμηλη ταση...τουλαχιστον τοτε το εβγαζε τωρα δεν το βγαζει τι να κανω?

Δημοσ.

Φίλε αυτό είναι ή θέμα RAM ή μητρικής-BIOS ή ακόμα και OS.Το τροφοδοτικό φαινεται πολύ ικανοποιητικό

Πιθανές λύσεις :

1)Βγάλε τη μία Ram εάν έχεις 2.

2)Εαν δε φτιαχτεί δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταριούλα που είναι πάνω στη μητρηκή για 30δευτερόλεπτα με ένα λεπτό..

3)Φορμάτ τον δίσκο και ξανα τα windows

Δημοσ.

Φίλε αυτό είναι ή θέμα RAM ή μητρικής-BIOS ή ακόμα και OS.Το τροφοδοτικό φαινεται πολύ ικανοποιητικό

Πιθανές λύσεις :

1)Βγάλε τη μία Ram εάν έχεις 2.

2)Εαν δε φτιαχτεί δοκίμασε να βγάλεις τη μπαταριούλα που είναι πάνω στη μητρηκή για 30δευτερόλεπτα με ένα λεπτό..

3)Φορμάτ τον δίσκο και ξανα τα windows

τα δοκιμασα ολα αλλα τιποτα παλι

Δημοσ.

Κάνε αυτήν την διαδικασία με την σειρά που τα λέει: 

If you can't find your beep code in our list, you can use the following method to identify the defective hardware:

1. Remove RAM memory, Graphics card, other Plug-in cards, and Drive cables from your mainboard.
    Only CPU + Fan + Power cable are installed on the mainboard.
  2. Power on the PC, and listen to the beeps:
    • no beeps => Power supply, CPU, mainboard or BIOS is most likely defective.
    • some beeps => remember the beeps and next step.
      pfeilrunter.png
  3. Power off the PC, and insert the RAM memory.
  4. Power on the PC, and listen to the beeps:
    • no beeps => RAM incorrectly installed.
    • same beeps as before => RAM is most likely defective.
    • beeps have changed => next step.
      pfeilrunter.png
  5. Power off the PC, and insert the Graphics card.
  6. Power on the PC:
    • some beeps => Graphics card is most likely defective.
    • blank screen =>Graphics card is most likely defective.
Δημοσ.

ολα καλα η μνημες ηταν το προβλημα θα τις στειλω πισω και θα παρω αλλες....

αλλα δεν μπορω να καταλαβω εφοσον ειναι καινουριες γιατι εχουν προβλημα :/

• Like 1
Δημοσ.

Ελαττωματικές από το εργοστάσιο. Δεν συμβαίνει συχνά, αλλά συμβαίνει. Δεν είναι 100% σίγουρο ότι ξεμπέρδεψες. Μπορεί να κρύβεται και τίποτα άλλο ταυτόχρονα. Το απεύχομαι. Αν βάλεις τις νέες μνήμες, πές μας.

• Like 1
Δημοσ.

Το σύστημα είναι του φίλου μου. ...δοκίμασα την δικιά μου στο δικό του και λειτουργούσε κανονικά ανοίγει κανονικά χωρίς περίεργα μπιπ και τέτοια. ...Μετά δοκίμασα τις δικές του (τις καινούριες) στο δικό μου και δεν ανοίγει το δικό μου σύστημα μετά και έτσι κατάλαβα ότι έφταιγαν αυτές

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...