Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

να παρω μια ιδεα ποσο καλο κομματι μπορει να εχει καποιος εννοεις φανταζομαι...

γιατι αμα βαλω τον δικο μου 1800 fsb και 8 8 8 24 και κλεισω το loadline ουτε μαυρη οθονη δεν θα δειξει...

1,34ν δεν παιζει ουτε στα default settings

• Απαντ. 61
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να παρω μια ιδεα ποσο καλο κομματι μπορει να εχει καποιος εννοεις φανταζομαι...

γιατι αμα βαλω τον δικο μου 1800 fsb και 8 8 8 24 και κλεισω το loadline ουτε μαυρη οθονη δεν θα δειξει...

1,34ν δεν παιζει ουτε στα default settings

Μπορει να σε κοβουν οι μνημες. Ποιες εχεις?

Δημοσ.

στο auto δινει 1,520 αλλα αν παω να το βαλω με το χερι πχ 1,520 στο cpu-z εμφανιζει 1,620

δηλαδη οτι του βαλω εμφανιζει 0,100 παραπανω...

με τις μνημες δεν εχω ακομα ασχοληθει τις εχω αφησει στα settings του κατασκευαστη και 1,7v το mem volt

γιατι αλλιως δεν εμπαινε στα windows στο auto...με εχουν βοηθησει παιδια απο εδω σε αλλο θεμα που

ειχα ανοιξει και βρηκαμε οτι ειναι 1,7ν ...

post-60644-0-25963200-1403433897_thumb.jpg

Δημοσ.

πολυ μου φαίνεται 1.5v στο auto ,γενικά οι μητρικες δίνουν υψηλά volts σε στοκ ρολόγια,να παρακολουθείς τις θερμοκρασίες, και κατα την γνώμη μου βγάλε το oc

Δημοσ.

εβαλα την καινουργια εκδοση του core temp που το προτεινουν στα πιο σοβαρα guides oc και δεν πηγε πανω απο 81 σε

full load...καλα δεν ειναι ?

ποσα rounds πρεπει να βαλω στο ibt για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι stable τα settings ?

εβαλα 240 εχθες και τα περασε...

Δημοσ.

ibt 25 pass μολις τελειωσε...δειτε εδω και πειτε μου να το αφησω η οχι...θα καει ο cpu ?

Το cpu σου απ οτι καταλαβα δεχεται μαξ 1.5v Για μενα παιζεις με την φωτια χωρις λογο! Δν νομιζω οτι κερδιζεις κατι.Ασε π πιστευω οτι κατι δν εχεις κανει καλα στις ρυθμισεις αποκλειεται αυτο το cpu να μν φτανει εκει με λιγοτερα Volt. Τι να πω να ειναι τοσο κακο κομματι?

Δημοσ.

τα εχω ρυθμισει ολα συμφωνα με τον οδηγο εδω στο insomnia...

τωρα αυτο που μου λεει ο Dennisbest δεν ξερω αν κλεινει απο καπου στο δικο μου mb , και δεν

καταλαβαινω τι εννοεις με τον ορο throttling...

Δημοσ.

Εννοώ οτι ρίχνει συχνότητα ο επεξεργαστής μόλις φτάνει στο θερμικό όριο κάποιος πυρήνας..Το οποίο έχει ξεπεράσει απ' ότι βλέπω.

Δημοσ.

Τότε τα temps αυτά είναι ίσως και επικίνδυνα...το θέμα είναι πως τα πιάνεις με το intel burn test..άρα με οτιδήποτε άλλο σε 24/7 θα είσαι σίγουρα 15 βαθμούς πιο κάτω. Να καεί δεν παίζει , άρα είναι δικό σου θέμα αν νιώθεις άνετα με τα temps.Επίσης τα 25 passes είναι πολλά. και 5 να βγάλει , οκ είσαι , αλλά αν θες το κάτι παραπάνω βάλτα στα 10 το πολύ πολύ.

Δημοσ.

οκ...παντως δεν παιζει να εχω βαλει λαθος την ψυκτρα σωστα ?

απλα να υποθεσω οτι αυτος ειναι πολυ καυτος λογω του μεγαλου vcore που χρειαζεται..

εμενα αυτο με ενδιαφερει μιας και θα αλλαξω cpu mobo σχετικα συντομα...

Δημοσ.

Η ψύκτρα που έχεις είναι πολύ δυνατή και φοβάμαι μήπως όντως δεν έχει πατήσει καλά , ή έχεις βάλει πολύ πάστα. Κανονικά για να έχεις τέτοιες θερμοκρασίες με αυτή , με τη στοκ θα ήσουνα καμιά 30αριά παραπάνω λογικά , οπότε θα έσβηνε ο υπολογιστής για να μη καεί.

Βασικά , αν θες δοκίμασε μια να τον τρέξεις στοκ συχνότητα και τάση , να δεις εκεί πως πάει απο θερμοκρασίες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...