hammerd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 να παρω μια ιδεα ποσο καλο κομματι μπορει να εχει καποιος εννοεις φανταζομαι... γιατι αμα βαλω τον δικο μου 1800 fsb και 8 8 8 24 και κλεισω το loadline ουτε μαυρη οθονη δεν θα δειξει... 1,34ν δεν παιζει ουτε στα default settings
ma3stros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 να παρω μια ιδεα ποσο καλο κομματι μπορει να εχει καποιος εννοεις φανταζομαι... γιατι αμα βαλω τον δικο μου 1800 fsb και 8 8 8 24 και κλεισω το loadline ουτε μαυρη οθονη δεν θα δειξει... 1,34ν δεν παιζει ουτε στα default settings Μπορει να σε κοβουν οι μνημες. Ποιες εχεις?
hammerd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 στο auto δινει 1,520 αλλα αν παω να το βαλω με το χερι πχ 1,520 στο cpu-z εμφανιζει 1,620 δηλαδη οτι του βαλω εμφανιζει 0,100 παραπανω... με τις μνημες δεν εχω ακομα ασχοληθει τις εχω αφησει στα settings του κατασκευαστη και 1,7v το mem volt γιατι αλλιως δεν εμπαινε στα windows στο auto...με εχουν βοηθησει παιδια απο εδω σε αλλο θεμα που ειχα ανοιξει και βρηκαμε οτι ειναι 1,7ν ...
dimitrisOP Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 πολυ μου φαίνεται 1.5v στο auto ,γενικά οι μητρικες δίνουν υψηλά volts σε στοκ ρολόγια,να παρακολουθείς τις θερμοκρασίες, και κατα την γνώμη μου βγάλε το oc
hammerd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 εβαλα την καινουργια εκδοση του core temp που το προτεινουν στα πιο σοβαρα guides oc και δεν πηγε πανω απο 81 σε full load...καλα δεν ειναι ? ποσα rounds πρεπει να βαλω στο ibt για να ειμαι σιγουρος οτι ειναι stable τα settings ? εβαλα 240 εχθες και τα περασε...
hammerd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ibt 25 pass μολις τελειωσε...δειτε εδω και πειτε μου να το αφησω η οχι...θα καει ο cpu ?
ma3stros Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ibt 25 pass μολις τελειωσε...δειτε εδω και πειτε μου να το αφησω η οχι...θα καει ο cpu ? Το cpu σου απ οτι καταλαβα δεχεται μαξ 1.5v Για μενα παιζεις με την φωτια χωρις λογο! Δν νομιζω οτι κερδιζεις κατι.Ασε π πιστευω οτι κατι δν εχεις κανει καλα στις ρυθμισεις αποκλειεται αυτο το cpu να μν φτανει εκει με λιγοτερα Volt. Τι να πω να ειναι τοσο κακο κομματι?
Dennisbest Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το thermal monitor το έχεις κλείσει από το bios; Με τέτοια temps έπρεπε να κάνει throttling από τους 75 και πάνω νομίζω.
hammerd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 τα εχω ρυθμισει ολα συμφωνα με τον οδηγο εδω στο insomnia... τωρα αυτο που μου λεει ο Dennisbest δεν ξερω αν κλεινει απο καπου στο δικο μου mb , και δεν καταλαβαινω τι εννοεις με τον ορο throttling...
Dennisbest Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εννοώ οτι ρίχνει συχνότητα ο επεξεργαστής μόλις φτάνει στο θερμικό όριο κάποιος πυρήνας..Το οποίο έχει ξεπεράσει απ' ότι βλέπω.
hammerd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 οχι τα εχω κλεισει ολα αυτα...δεν ριχνει τα mhz..
Dennisbest Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Τότε τα temps αυτά είναι ίσως και επικίνδυνα...το θέμα είναι πως τα πιάνεις με το intel burn test..άρα με οτιδήποτε άλλο σε 24/7 θα είσαι σίγουρα 15 βαθμούς πιο κάτω. Να καεί δεν παίζει , άρα είναι δικό σου θέμα αν νιώθεις άνετα με τα temps.Επίσης τα 25 passes είναι πολλά. και 5 να βγάλει , οκ είσαι , αλλά αν θες το κάτι παραπάνω βάλτα στα 10 το πολύ πολύ.
hammerd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 οκ...παντως δεν παιζει να εχω βαλει λαθος την ψυκτρα σωστα ? απλα να υποθεσω οτι αυτος ειναι πολυ καυτος λογω του μεγαλου vcore που χρειαζεται.. εμενα αυτο με ενδιαφερει μιας και θα αλλαξω cpu mobo σχετικα συντομα...
Dennisbest Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Η ψύκτρα που έχεις είναι πολύ δυνατή και φοβάμαι μήπως όντως δεν έχει πατήσει καλά , ή έχεις βάλει πολύ πάστα. Κανονικά για να έχεις τέτοιες θερμοκρασίες με αυτή , με τη στοκ θα ήσουνα καμιά 30αριά παραπάνω λογικά , οπότε θα έσβηνε ο υπολογιστής για να μη καεί. Βασικά , αν θες δοκίμασε μια να τον τρέξεις στοκ συχνότητα και τάση , να δεις εκεί πως πάει απο θερμοκρασίες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα