Προς το περιεχόμενο

Kingston Wireless Memory Card Reader 21€ τελικη @mymemory

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Card Reader Wireless £14.99 λιρες+1.95 μεταφορικα.

απο mymemory

http://www.mymemory.co.uk/Memory-Card-Readers/Kingston/Kingston-MobileLite-Wireless-Memory-Card-Reader?utm_campaign=Kingston+MobileLite+Wireless+Memory+Card+Reader&utm_medium=mymemory&utm_source=spotlight

στο skroutz ξεκιναει απο 34 ευρω http://www.skroutz.gr/s/3541238/Kingston-MobileLite-Wireless-MLW221.html

Επεξ/σία από holy
  • Like 2
Δημοσ.

Grand Total: €22.87

21,19 βγαίνει.

Εχει και μεταφορικα φιλε μου. 1,95£

• Moderators
Δημοσ.

Δε νομιζω morfea ότι καποιος από τους παραπανω που διορθωσαν, ειπε ότι δεν συμφερει. Νομιζω ότι επισημαναν το λαθος του τιτλου, oπου πρεπει να εχουμε την τελικη τιμη, φαινοταν σαν να εχει δωρεαν μεταφορικα. Εχουν δικιο λοιπον.

Διορθωνω τον τιτλο - βαζω την τελικη τιμη.

• Like 1
Δημοσ.

Α οκ νόμιζα ότι ήταν ότι δε συμφέρει! Καλα έκανες ματριξ . Προσωπικά το χτύπησα μαζί με μια 32αρα SD με 85/75 ταχύτητα . Έχει χρειαστεί πολλές φορές στο iPad να διαβάσω φλασακι κ λόγω αδυναμίας του λογισμικου δε γινόταν. Το είχε και το Eshop πριν 15 ημέρες στα 25 νομίζω.

• Moderators
Δημοσ.

Μαλλον η διαφορα είναι επειδή πληρωνεις σε ευρω αντι λιρες και όχι επειδή εχεις περισσοτερα μεταφορικα που δεν εχεις. ;)

Δημοσ.

εχει κανα νοημα να ειναι wireless?

θα περιοριζει τη ταχυτητα (?)

αν δεν ήταν δε θα είχε! Ειναι για συσκευές όπως iPhone iPad που δε δέχονται με καλώδιο SD και USB sticks
Δημοσ.

Μα περαστικά σου άμα πάρεις iPhone ή iPad και θες και έξτρα χώρο. Να κάτσεις με το cloud σου!

σε "ευχαριστώ" μιας και τα έχω και τα δυο στα 64 γιγα και δε χρειάζομαι καθόλου έξτρα χώρο . Χρειάζομαι μια στο πολυ τόσο να διαβαζω USB κατι το οποίο μόλις λύθηκε...
Δημοσ.

Για Βέροια μπορεί να είναι ακριβότερα τα μεταφορικά ..... 

attachicon.gif1.png

Παντα φιλε μου κανουμε CHEKOUT σε ΛΙΡΕΣ αγγλιας (τοπικο νομισμα) και οχι ΕΥΡΩ. Η τραπεζα μας εχει 95% καλύτερο conversion rate 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...