Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημέρα παιδιά ... χθες πηρα απο έναν φιλο μου το pc του διοτι μου έλεγε οτι του φρζαρει...και προτιμοτερο απο το να δωσει 40-50 ευρο στον τεχνικο ειπα να το κοιτάξω μέχρι εκει που μπορω εγω...

το θεμα ειναι οτι φριζαρει συνήθως οταν πας να ανοίξεις ενα παιχνδι (δοτα 2 για τη ακριβεια)

και καποιες φορες στο ιντερφασε  και μερικες φορες έκανε restart μόνο του

....απο θερμοκρασιες σε idle ειμαστε στους 37-40 αλλα σε load δεν μπορω να κοιταξώ διοτι δεν με αφήνει να ανοίξω το game να δω,,,

έτρεξα prime 95 για 8-9 λεπτα και οι 2 πυρήνες έπιασαν 98-99 βαθμούς και οι αλλοι δύο 95-96

το θέμα ειναι οτι δεν ξέρω απο που να ξεκινήσω ...να τον καθαρίσω? να αλλάξω πάστα να δω τι παίζει? 

να του κάνω φορματ? θα χρειαστω τα φώτα σας :D

edit:   intel core i5 750 

msi p55 gd1 

4 gb ram crucial i think

geforce gt 210

και το τροφοδοτικο technoware(???) 500 w

Δημοσ.

Όποιον επεξεργαστή και να έχει με αυτές τις θερμοκρασίες όχι θα freezάρει απλά. Κανονικά πρέπει να κλείνει τελείως λόγω θερμικής προστασίας. ΆΜεσα θέλει αλλαγή πάστας και αν δεν φτιάξει το θέμα, αλλαγή ψύκτρας για να λυθεί το θερμοκρασιακό, ακόμα και αν ο λόγος που παγώνει δεν είναι αυτός. Μετά κοιτάς τα υπόλοιπα.

• Like 1
Δημοσ.

χμμμ sooo να αλλάξω πάστα αρχικά και μετα ψύχτρα?

το λοιπόν άλλαξα πάστα σε idle κτέβηκαν 3 βαθμοί... δλδ είμαστε στους 37 μαχ 38...ττωρα σε πριμε πάλι μου ανέβασε απίστευτα γρήγορα θερμοκρασίες...έφτασε τους 90 σε 2-3 λεπτα  και μετά ανέβαινε

Δημοσ.

hdsentinel(έλενχος σκληρών δίσκων)

αν υπάρχει άλλο Psu(καλύτερο απο το υπάρχων) καλό θα ήταν να γίνει δοκιμή,για την σταθερότητα του συστήματος.

πολλά μπορεί να είναι,μνήμες/ιούς/gpu/θερμοκρασίες/σκληρός κλπ.

Δημοσ.

hdsentinel(έλενχος σκληρών δίσκων)

αν υπάρχει άλλο Psu(καλύτερο απο το υπάρχων) καλό θα ήταν να γίνει δοκιμή,για την σταθερότητα του συστήματος.

πολλά μπορεί να είναι,μνήμες/ιούς/gpu/θερμοκρασίες/σκληρός κλπ.

σωστος ξέχασα τους σκληρούς...αμέ στο μικρο σπίτι μου υπάρχουν όλα...έχω ενα τροφοδοτικο

στο hd sentinel 96%υγεία....στους 41 βαθμούς

Δημοσ.

σωστος ξέχασα τους σκληρούς...αμέ στο μικρο σπίτι μου υπάρχουν όλα...έχω ενα τροφοδοτικο

στο hd sentinel 96%υγεία....στους 41 βαθμούς

δεν πιστεύω πως ο σκληρός σου κάνει "ζημιά"

κάνε έλενχο για ιούς,η ψύκτρα stock είναι?

Δημοσ.

yes ειναι η στοκ..προσπάθησα να την καθαρίσω απο τις σκόνες αλλα έχει κολλήσει η σκόνη σαν επίστρωση πάνω στα σινκς,,

Δημοσ.

Θέλεις ψύκτρα για αρχή. Μετά κοιτάς τα υπόλοιπα αν δεν φτιάξει. Για αυτό γράφω σε τέτοιες περιπτώσεις για "ξαράχνιασμα". Το έχω ξαναδεί το έργο.

• Like 1
Δημοσ.

yes ειναι η στοκ..προσπάθησα να την καθαρίσω απο τις σκόνες αλλα έχει κολλήσει η σκόνη σαν επίστρωση πάνω στα σινκς,,

για αυτό ανεβαίνουν η θερμοκρασίες(πινέλο θέλει εκεί)

κάνε έλενχο με Malwarebyte και για ιούς.

• Like 1
Δημοσ.

οκ τώρα άλλη ερώτηση... μπορεί να προκαλέσει θέμα η ύπαρξη 2 drivers? γιατι μάλλον ο τεχνικος παρέλειψε να αφαιρέσει τους drivers της παλιάς κάρτας

Δημοσ.

οκ τώρα άλλη ερώτηση... μπορεί να προκαλέσει θέμα η ύπαρξη 2 drivers? γιατι μάλλον ο τεχνικος παρέλειψε να αφαιρέσει τους drivers της παλιάς κάρτας

ίσως,αφαίρεσε τους και άσε τους νεότερους.

αλλά για τις θερμοκρασίες θέλεις άλλη ψύκτρα σίγουρα.

• Like 1
Δημοσ.

ωραιααα άραα το θερμοκρασιακο σχεδων το λύσαμε... τώρα για το freezarisma?

ρίξε εναν έλενχο με αυτά που σου είπα παραπάνω.

η gpu τι θερμοκρασία έχει;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...