Προς το περιεχόμενο

Budget case

SouLSLayeR

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το σκεφτόμουνα εδώ και πολύ καιρό, αλλά σήμερα που αξιώθηκα να το διαλύσω για την καλοκαιρινή φασίνα συνειδητοποίησα ότι ήρθε καιρός για αλλαγή.

Ο λόγος για αυτό, 2004 εποχή, τούβλο-Χ και έτοιμο κιόλας.

Τανκ, στιβαρό, και εφιάλτης για τα σημερινά στάνταρ.

Main objectives:

1. Να χωράει τουλάχιστον 3 δίσκους 3,5".
  2. Να μπορώ να πληρώσω με χρεωστική κάρτα (εσωτερικό ή εξωτερικό δεν με απασχολεί, αρκεί να ισχύει το τρίτο κριτήριο).
  3. < ~40€ σύνολο

Λεπτομέρειες όπως μάρκα, χρώμα, φάτσα, μπλιμπλίκια, δεν με απασχολούν (αρκεί να μην είναι φούξια ξέρω 'γω).

Ψύκτρες φανταχτερές δεν έχω, OC δεν κάνω, αλλά φυσικά ωραία θα ήταν να έχει κάποιο υποτυπώδες cable management και να χωράει καμιά 212 EVO ή καμιά 280x για όταν κερδίσουμε κάνα λαχείο.

Γίνεται?

Επεξ/σία από SouLSLayeR
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Για της υπογραφής είναι ντε.

Το τσίφτεκ που είχε από τη μάνα του κράτησε για όσο το πισί που είχε μέσα τότε  αν θυμάμαι καλά :P

Ξέχασα να διευκρινίσω πριν, χρεωστική είναι η κάρτα, άρα έχουμε και τις ανάλογες επιλογές.

Το κουτάκι συμπαθητικό.

Συγγνώμη,χαζός...διάβασα τόσες φορές την υπογραφή,το πρώτο πρώτο δε ξέρω γιατί δε το πρόσεξα..

Το κουτάκι θα έλεγα για τα χρήματα που θες να δώσεις,μετράει.Το e-shop είχε το πιο φθηνό.

Δεν έχω να προτείνω κάτι καλύτερο,υπομονή μέχρι να απαντήσει κάποιος άλλος.

Ε ναι, κοίταξα και εγώ σε μερικά μαγαζιά εδώ και έξω, αλλά πάντα σου ξεφεύγει κάτι όταν έχεις τόσες επιλογές και συγκεκριμένα κριτήρια.

Ο λόγος για αυτό, 2004 εποχή, τούβλο-Χ και έτοιμο κιόλας.

Τανκ, στιβαρό, και εφιάλτης για τα σημερινά στάνταρ.

καλημέρα, γιατί είναι εφιάλτης για τα σημερινά στάνταρ ;;;;;

αν θες, μπορεις να του κάνεις 2 τρύπες για ανεμιστήρες έξτρα κ το κουτί συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του ΤΕΛΕΙΑ.

μία τρύπα επάνω & μία στο πλάι, ίσως το αναφέρω απλοϊκά αλλά πίστεψέ με....είναι.

• Like 1

καλημέρα, γιατί είναι εφιάλτης για τα σημερινά στάνταρ ;;;;;

αν θες, μπορεις να του κάνεις 2 τρύπες για ανεμιστήρες έξτρα κ το κουτί συνεχίζει να κάνει τη δουλειά του ΤΕΛΕΙΑ.

μία τρύπα επάνω & μία στο πλάι, ίσως το αναφέρω απλοϊκά αλλά πίστεψέ με....είναι.

Θα συμφωνήσω πάντως με τον προλαλήσαντα..το κουτί είναι μια χαρά..με ένα ποτηροτρύπανο γίνεται ακόμα καλύτερο.

• Like 1

Δεν έχω πρόβλημα με πατέντες και μόντες, μάλιστα θα χαιρόμουν πολύ να κάτσω να τις κάνω, έχουμε και καλοκαίρι μπροστά μας.

Αλλά ολόκληρη η κατασκευή δεν εκμεταλλεύεται καλά το χώρο.

Παράδειγμα: τα trays για τους δίσκους πχ κοιτάνε προς τα πίσω αντί για το πλάι, με αποτέλεσμα να βρίσκει το power/sata με τα 6πινα της gpu (που τυχαίνει και αυτά να κοιτάνε προς τα μέσα και όχι το πλάι).

Μπροστινό intake δεν υπάρχει γιατί έχω τους δίσκους και δεν χωράει ανεμιστήρας.

ανέβα στα 50€ και πάρε corsair 200R πολυ καλο κουτί αξιζει τα λευτα του

είχα βάλει στο μάτι το 400R βασικά, αλλά και τα 2 ξεφεύγουν :(

ανέβα στα 50€ και πάρε corsair 200R πολυ καλο κουτί αξιζει τα λευτα του

είχα βάλει στο μάτι το 400R βασικά, αλλά και τα 2 ξεφεύγουν :(

φθηνοκατασκευές ΚΑΙ ΤΑ 2....τσάμπα τα λεφτά...

αν το κουτί δεν είναι στιβαρό με την κυριολεκτική έννοια της λέξης, ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, είναι για πέταμα. 

τέλος, αφού δε διαθέτεις κάποιο σεβαστό ποσό καλύτερα προσπάθησε να εκμεταλλευτείς αυτό που έχεις.

Αλλά ολόκληρη η κατασκευή δεν εκμεταλλεύεται καλά το χώρο.

Παράδειγμα: τα trays για τους δίσκους πχ κοιτάνε προς τα πίσω αντί για το πλάι, με αποτέλεσμα να βρίσκει το power/sata με τα 6πινα της gpu (που τυχαίνει και αυτά να κοιτάνε προς τα μέσα και όχι το πλάι).

Μπροστινό intake δεν υπάρχει γιατί έχω τους δίσκους και δεν χωράει ανεμιστήρας.

Θεωρώ πως κάνεις λάθος...

Νομίζεις οτι τα trays των 200 + 400R...είναι καλύτερα ;;;; Καλύτερα τσέκαρε μερικές φωτογραφίες...κ υπολόγισε πόσο στρίμωγμα θα ρίξεις απ'την απέναντι μεριά.

Μπροστινό intake δεν υπάρχει αν έχεις 6 δίσκους....αλλιώς βγάζεις το ένα stack κ είσαι κομπλέ. (νομίζω χωράει κ κάτω κάτω, χωρίς να βγάλεις οτιδήποτε).

Δεν ξέρω, παρ' όλο που δεν έχω σχηματίσει προσωπική γνώμη, από όσα έχω ακούσει και διαβάσει, τα carbide είναι καλά.

Η τιμή τους δεν είναι και τόσο κακή, και έχουν και μια "κάποια" εταιρία από πίσω που συνήθως δεν μας απογοητεύει.

Όσο για το κουτί μου, με έκανες να θέλω να ξαναασχοληθώ με το άθλημα.

Εργαλεία έχουμε, χρόνο θα βρούμε μετά τα γραψίματα (Soon™).

Στη χειρότερη αν όλα πάνε στραβά θα τσιμπήσω το Cougar Archos που δεν με χάλασε καθόλου.

εγω πρόσφατα αγόρασα το κουτακι της υπογραφής στα 85€ τρομερή κατασκευή,full modular μεσα ,anti vibration για τους δίσκους,ήσυχο και δροσερό ,θα σου έλεγα να ανεβάσεις το budget σου ,να πάρεις ενα καλητερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...