tsamantaros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα!Θα ήθελα να ακούσω γνώμες για την συγκεκριμένη cpu cooler.O επεξεργαστής μου είναι ο i5 4670 (non K) οπότε δεν θα ήθελα να δώσω περισσότερα χρήματα.Απλά για να τον βοηθήσω να "αναπνεύσει" καλύτερα.Επιπλέον θα ήθελα να ξέρω αν είναι πιο αποδοτική από την coolermaster hyper 212 evo την οποία την έχω σαν δεύτερη επιλογή.Πάντως η Be Quiet είναι πιο όμορφη για μένα.Ευχαριστώ. Επίσης το κουτί είναι το cm storm scout 2 και έχω low profile ram.
pnick Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Σε non K επεξεργαστές που τρέχουν στις stock ταχύτητες δεν θα δείς διαφορές μεταξύ των διαφόρων ψυκτρών. Η διαφορά φαίνεται στο stress όταν έχει γίνει oc. Εκεί ανοίγει η ψαλίδα. Άρα για μένα η λογική θα έλεγε την EVO απλά γιατί είναι φθηνότερη κατά 15€ και η Be Quiet δεν είναι τόσο καλύτερη (αν είναι κιόλας) που να τα δικαιολογεί τα 15€ παραπάνω. Αν τώρα σου αρέσει εμφανισιακά, εκεί αλλάζει. Αν μπορείς να δώσεις 45€ πάρ' την. Δες και το γράφημα αυτό. Θα δείς πάνω κάτω τις πιό γνωστές ψύκτρες. 1
MoviemakerGr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Σε υπερκαλύπτει,και όποια η διαφορά μεταξύ των δυο σου είναι ουσιαστικά αδιάφορη αφού σ'αρεσει η Be. Τι θέλω να πω με αυτό ? χωρίς να έχω υπόψιν μου μετρήσεις φαντάζομαι η 212 θα είναι λόγω μεγέθους ελαφρώς καλύτερη, αλλα δεν εχει καμιά σημασία αν ο επεξεργαστής σου σε load έχει 50c η 55c βαθμούς αρα παίρνεις αυτη που σου αρέσει.
Zapee995 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μια χαρα ψυκτρα ειναι αλλα για τον επεξεργαστη που εχεις δεν αξιζει τοσα λεφτα...Αφου δεν υπαρχει δυνατοτητα για OC και με τη δοκιμασμενη 212evo θα εισαι μιααα χαρα! http://www.skroutz.gr/s/418744/CoolerMaster-Hyper-212-EVO.html?keyphrase=212evo
tsamantaros Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ευχαριστώ παιδιά!Αφού δεν υπάρχει τόσο μεγάλη ανάγκη θα πάω στην 212 evo.Καλό βράδυ! 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα