timoscfx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα θα ήθελα οι ιδικοί να πουν την άποψη τους για αυτό το μοντέλο και αν όντως είναι καλή η τιμή … θα είναι στα 2 μέτρα απόσταση και η χρήση της θα είναι για ταινίες και ps3. Ευχαριστώ για τον χρόνο σας. http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/40-42-intses/LG-TV-42-42LB650V.htm?utm_source=Newsletter&utm_medium=Email&utm_campaign=Newsletter-20140620-Weekend-Offer-LG-TV-42 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoscfx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Κάποιος να βοηθήσει ρε παιδία γιατί την ψήνω για άμεση αγορά λόγο ότι είναι μέσα στο budget που διαθέτω !!! Ευχαριστώ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Αν την έχεις και απο κοντά και σου αρέσει η εικόνα της, χτύπα την. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timoscfx Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δυστυχώς είμαι επαρχία αδελφέ και δεν μπορώ… για αυτό ρώτησα στο φόρουμ μήπως κάποιος από εσάς ξέρει αν αξίζει η όχι!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Για κοίτα και αυτήν. http://www.plaisio.gr/thleoraseis/tv/46-47-intses/Samsung-LED-46-UE46F6320AW.htm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Prof_Chaos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 πάρε 46άρα όπως σου πρότεινε ο φίλος πιο πάνω αν δεν είσαι σε πολύ κλειστό χώρο. Αλλιώς και η 42 είναι μια χαρά. Εδώ εγώ έχω 40αρα στο σαλόνι και είναι μια χαρά. Βέβαια αργότερα θα παίξει 55άρα ή 60άρα και η 40άρα θα μπεί στο δωμάτιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 (μετά τη νίκη της εθνικής) σε αρκετά μαγαζιά ανέβηκε στα 589 ευρο (public,κώτσο κτλ).εγω τη παραγγειλα απο eshop στα 494 ευρο κι ο θεός βοηθός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 (μετά τη νίκη της εθνικής) σε αρκετά μαγαζιά ανέβηκε στα 589 ευρο (public,κώτσο κτλ) Έλληνες "έμποροι". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 μόλις με πήραν από το κωτσόβολο μετά από email που τους έστειλα αν θέλω να την πάρω στην τιμή που την είχα δει 499 ευρο!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Διπλο-τσέκαρε, μήπως είναι καμιά εκθεσιακή, γιατί γίνονται και τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ακύρωσα από eshop και παραγγειλα απο κωτσοβολο τελικά,στα 499 ευρό k 2 γυαλιά δώρο.εννοείται οτι θα τσεκαριστεί.αλήθεια,πως θα το καταλάβω αν είναι εκθεσιακή και ερθει καλά συσκευασμένη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas_dr Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Πρέπει να έχει κάποιες ζελατίνες, οι μπαταρίες και το τηλεκοντρολ σφραγισμένο, όχι δακτυλιές στο πανελ. Γενικά, κάτι τέτοια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pier88 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 κατάλαβα,θα γινει εξονυχιστικός έλεγχος.thanks. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα