mixlss Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2003 ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΑ ΤΟ NERO 6 ΚΑΙ ΟΠΟΤE ΓΡΑΦΩ KAΠΟΙΟ AUDIO CD ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ Ή ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΟΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΕΜΦΑΝΙΖΕΙ ΕΝΑ ΚΕΝΟ ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ ΤΟΥ 1" . ΕΧΩ ΧΡ ΚΑΙ ULTRAPLEX40 ME PLEXTOR 40/12/40 SCSI. ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ΟΧΙ ΟΝ THE FLY ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ NERO 6 ´H ΤΟΥ ULTRAPLEX; KAI KATI ΑΛΛΟ ΜΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΕΙ ΤΗΝ READ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΣΤΟ 24 . MΗΠΩΣ ΦΤΑΕΙ ΑΥΤΟ ; Η WRITE ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ 4,8,12,16.
Liquido Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Einai provlimatikh i eggrafh twn Audio cd, den ftaiei oute to nero oute to plextor! To pathainoun polla cd writers!
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Καλησπέρα, πάντως στην demo έκδοση που το είχα καταβάσει, δεν θυμάμαι που αλλά σου έδεινε δυνατότητα κα μηδενίσεις το κενό ανάμεσα στα audio, άσχετα αν έγραφες DatOnce ή TatOnce. Ψάξε στα filters αν δεν κάνω λάθος.
creat0r Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Apo oti katalava milas gia copy apo cd se cd kai oxi gia kommatia pou ta grafeis apo to skliro... Ti eggrafi kaneis Track at Once i Disk at Once??? I sosti rithmisi gia audio cd's einai disk at once... An den einai ayto to prob ksanapostarise kai tha ti vroume ti lisi....
ARISTOS Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 ο παναγιωτης εχει δικιο υπαρχει η δυνατοτητα μηδενισμου των κενων ολα δεν θυμαμε απο που
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Λοιπόν - λοιπόν,,,, Στο nero 5 και πολλά ψιλά, μπορείς απο το compilation window, ανοίγοντας ένα track , να του ορίσεις το silent time - by default είναι 2 sec - σε 0 sec. Ελπίζω να είναι και στο 6 το ίδιο.
madsc Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2003 Και στις 2 εκδόσεις το ίδιο είναι, άσχετα το Mode που γράφεις. Επέλεξε όλα τα κομμάτια, δεξί κλικ=>properties & στο κενό δώσε 0. Μπορείς να δώσεις σε όλα 0 εκτός από το πρώτο, όπως και να κάνεις croosfade τα tracks. sc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.