Varva7 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Χαίρεται, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορω να βρω την κάτω βάση του λαπτοπ γιατί η δικιά μου ειναι σπασμένη. Το κατω καπάκι της βάσης χρειάζομαι το λαπτοπ ειναι το εξής.χρειαζομαι και τα καπάκια.παρακαλω αν κάποιος γνωρίζει κατι να μου στείλει μήνυμα ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ψάξε με το μοντέλο του laptop στο ebay πιστεύω θα βρείς κατι
coolerman Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Χαίρεται, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορω να βρω την κάτω βάση του λαπτοπ γιατί η δικιά μου ειναι σπασμένη. Το κατω καπάκι της βάσης χρειάζομαι το λαπτοπ ειναι το εξής.χρειαζομαι και τα καπάκια.παρακαλω αν κάποιος γνωρίζει κατι να μου στείλει μήνυμα ευχαριστώ. Sent from my iPhone using Insomnia ebay μετά κοιτάς στις αγγελίες στο φόρουμ. **αυτό πώς έσπασε;;? βλέπω σημάδια "βίας"
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 σημάδια βιασμού ειναι. αλλαγή cpu ή αλλαγή παστας αλα Ελληνικά είναι.
Roger Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ειναι και αυτος ενας τροπος να αλλαξεις παστα.Που να καθεσαι να λυνεις?
plpapadopoulos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ΟΚ λοιπόν, δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσβάλλεις επειδή λείπει μια στοιχειώδης έλλειψη του χιούμορ. Την ακριβή απάντηση που ζητάς θα την πάρεις, καλώντας την αντιπροσωπεία της HP και δίνοντας μοντέλο λάπτοπ και σειριακό. Γεια και χαρά. Υ.Γ.: Θα μπορούσα να σε βοηθήσω και παραπέρα, αλλά επειδή είμαι βλάκας όπως λες, γι αυτό και σε παραπέμπω στην αντιπροσωπεία Ελλάδος να βγάλεις άκρη και να πάρεις τιμές. Άντε και καλή τύχη. 1
ramarg Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Εκλεισε το θεμα μην το συνεχιζετε γιατι μετα δεν τελειωνει ο αντιλογος !Eχεις δυνατότητα να αγοράσεις απο ebay? Oπως σου ειπε ο moderator σιγουρα θα βρεις κατι.Αλλά να ξέρεις ειδικα στα hp,θα σου βγει η πίστη να αλλαξεις το bottom case. Τα hp στηνονται πανω στη βαση τα περισσοτερα και οχι στο housing.
SPANK Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Αν μπορείτε να βοηθήσετε τον φίλο οσο αφορά το πρόβλημα του εχει καλώς οτιδήποτε off topic μηνύματα και χαρακτηρισμοί δεν έχουν θέση
Roger Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ενδεχομενως να πρεπει να σβησεις κι'αλλο μηνυμα ,οχι μονο το δικο μου. Υπαρχει και σε αλλο post χαρακτηρισμος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα