Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορω να βρω την κάτω βάση του λαπτοπ γιατί η δικιά μου ειναι σπασμένη. Το κατω καπάκι της βάσης χρειάζομαι το λαπτοπ ειναι το εξής.χρειαζομαι και τα καπάκια.παρακαλω αν κάποιος γνωρίζει κατι να μου στείλει μήνυμα ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Insomnia

post-287880-0-93101800-1403294553_thumb.jpg

post-287880-0-05991000-1403294565_thumb.jpg

Δημοσ.

Χαίρεται, θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάποιος που μπορω να βρω την κάτω βάση του λαπτοπ γιατί η δικιά μου ειναι σπασμένη. Το κατω καπάκι της βάσης χρειάζομαι το λαπτοπ ειναι το εξής.χρειαζομαι και τα καπάκια.παρακαλω αν κάποιος γνωρίζει κατι να μου στείλει μήνυμα ευχαριστώ.

Sent from my iPhone using Insomnia

ebay

μετά κοιτάς στις αγγελίες στο φόρουμ.

**αυτό πώς έσπασε;;?

βλέπω σημάδια "βίας"  :ph34r:

Δημοσ.

ΟΚ λοιπόν, δε νομίζω ότι χρειάζεται να προσβάλλεις επειδή λείπει μια στοιχειώδης έλλειψη του χιούμορ.

Την ακριβή απάντηση που ζητάς θα την πάρεις, καλώντας την αντιπροσωπεία της HP και δίνοντας μοντέλο λάπτοπ και σειριακό.

Γεια και χαρά.

Υ.Γ.: Θα μπορούσα να σε βοηθήσω και παραπέρα, αλλά επειδή είμαι βλάκας όπως λες, γι αυτό και σε παραπέμπω στην αντιπροσωπεία Ελλάδος να βγάλεις άκρη και να πάρεις τιμές. Άντε και καλή τύχη.

• Like 1
Δημοσ.

Εκλεισε το θεμα μην το συνεχιζετε γιατι μετα δεν τελειωνει ο αντιλογος !
Eχεις δυνατότητα να αγοράσεις απο ebay? Oπως σου ειπε ο moderator σιγουρα θα βρεις κατι.
Αλλά να ξέρεις ειδικα στα hp,θα σου βγει η πίστη να αλλαξεις το bottom case. Τα hp στηνονται πανω στη βαση τα περισσοτερα και οχι στο housing.

Δημοσ.

Αν μπορείτε να βοηθήσετε τον φίλο οσο αφορά το πρόβλημα του εχει καλώς  οτιδήποτε off topic μηνύματα και χαρακτηρισμοί δεν έχουν θέση

Δημοσ.

Ενδεχομενως να πρεπει να σβησεις κι'αλλο μηνυμα ,οχι μονο το δικο μου.

Υπαρχει και σε αλλο post χαρακτηρισμος.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...