Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσεξες να δεις αν εχεις σταβωσει κανα πινακιο μητρικης καθως εβαζες εβγαζες επεξεργαστες?  Για ξαναβγαλτον και δες απο κατω αν ολα φαινονται καλα.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσεξες να δεις αν εχεις σταβωσει κανα πινακιο μητρικης καθως εβαζες εβγαζες επεξεργαστες?  Για ξαναβγαλτον και δες απο κατω αν ολα φαινονται καλα.

Τα πάντα έχω τσεκαρει. Τίποτα. Θα τον στείλω αύριο πλαίσιο.

Δημοσ.

Φιλε ελειπα κ δεν ειδα οτι δε βρηκες λυση

Πρεπει να το δω απο κοντα το πολυ σε μια ωρα θα ναι πυραυλακι!

Ο επεξεργαστής είχε το πρόβλημα. Τον έστειλα στο πλαίσιο και ούτε σε αυτούς δούλευε.

Δημοσ.

Απο χθες απεκτησα το ιδιο προβλημα κ εγω.Απλα γυρισα σπιτι ανοιξα το pc κ εκανε καπου 10 λεπτα να ανοιξει κ να μου βγαλει το μηνυμα οτι εγινε καποια αλλαγη σε software η hardware κ να εισαγω το cd των windows.Το αφηνω κ σημερα δεν κανει καν post κ κλεινει στα 2 δευτερα κ κανει επαννεκινησεις.εβγαλα τα παντα απο πανω τσεκαρα τις αυνδεσεις κ ολα ειναι ενταξει.Επισης εβγαλα την μπαταρια της μητρικης κ τον επεξεργαστη κ τα ξαναβαλα, το ιδιο με gpu, rams κ σκληρους.Το τροφοδοτικο δν μυριζει καμενο ενω στην μητρικη {gigabyte ga-p55m-ud2} τα led 1 k2 ειναι πρασινα, το 3 πορτοκαλι κ το 4 κοκκινο.Τι αλλο μπορω να ανωνα προσδιορισω τι εχει το προβλημα?Να πω επισης οτι 2 φορες μου χε κανει ενα περιεργο ηχο μαλλον το τροφοδοτικο σαν να μην εκανε καλη επαφη το καλωδιο το οποιο κ σταματησε μονο του.Αν ειναι καμενο το τροφοδοτικο δν θα πρεπε να μην αναβει καθολου? Αν εχει θεμα η μητρικη δν θα πρεπε εστω να κανει ποστ και να βγαζει μηνυμα μετα? Φοβαμαι μηπως ειναι ο cpu..

Δημοσ.

Να απαντησω και στο ερωτημα μου μιας και ελυσα το μυστηριο για την ωρα..Χθες λοιπον την μια ανοιγε για 3 δευτερολεπτα και εκανε επαννεκινησεις,την αλλη εκανε boot και μετα μαυρη οθονη.Με τα πολλα εβγαλα την μπαταρια απο την motherboard,εκανα reset στα bios και εβαλα το φλασακι με τα windows.Εκανα διαγνωση και μετα δεν θυμαμαι ακριβως την επιλογη στα 8 αλλα λυθηκε εκει το θεμα μετα απο 3 ωρες..Οποιος εχει λοιπον παρομοιο προβλημα με το δικο μου ας ακολουθησει πρωτα αυτα τα βηματα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...