VagelisDer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Γεια σας παιδιά. Έχω ενα θέμα με τον υπολογιστή. Αρχικα νόμιζα οτι ηταν η μητρική και αγορασα νέα αφού δεν την έπιανε η εγγύηση την παλια. Τις μνήμες τις τσεκαρα και το τροφοδοτικό επίσης αλλά σε μηχάνημα μονο και μονο να δω οτι δουλεύει. Στο πρόβλημα τώρα. Όταν παταω το κουμπί να ανοίξει ο υπολογιστής ξεκινάει και μετα από 2-3 δεύτερα κλείνει και ξανά ανοίγει. Αυτό επαναλαμβάνεται χωρίς αποτέλεσμα ξανά και ξανά. Τι μπορεί να έχει θέμα; Καρτα γραφικών καινούρια, μητρική καινούρια, τροφοδοτικό τσεκαρισμενο(, μνήμες επίσης δοκιμασμενες. Μονο ο επεξεργαστής δεν έχει τσεκαριστει. Heeelllppp. Έχουμε και steam sales.
SpirosLouis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για δες καταρχάς μπας και έχει κολλήσει κανένα κουμπί από τον πύργο σου(π.χ. να έχει κολλήσει πατημένο το reset..) 1
VagelisDer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για δες καταρχάς μπας και έχει κολλήσει κανένα κουμπί από τον πύργο σου(π.χ. να έχει κολλήσει πατημένο το reset..) Και εκτος κουτιού το ίδιο κανει. Το δοκιμασα.
SpirosLouis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν βλέπεις ούτε bios ούτε τίποτα; Από τι αποτελείτε ο η/υ;
VagelisDer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν βλέπεις ούτε bios ούτε τίποτα; Τίποτα. Απλα ανοίγει και πριν ακουστεί το μπιπ για να ποσταρει σβήνει και ξανά ανοίγει κανοντας το ίδιο.
VagelisDer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Από τι αποτελείτε ο η/υ; Intel Core i5 3570k ASRock H77Pro-M 8Gb kingston HyperX 1600mhz Gigabyte GTX 770 4GB Coolermaster Silent Pro M850w Coolermaster HAF X Western Digital Caviar Green 500gb.
herkul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 φιλε τσεκαρε καλα μην εχει κολλησει κανενα κουμπι στον πυργο σου
VagelisDer Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 φιλε τσεκαρε καλα μην εχει κολλησει κανενα κουμπι στον πυργο σου Δεν έχει κολλήσει τίποτα παιδιά εκτός κουτιού είναι τα παρτς τώρα. Τα ίδια κανει. Παιζει να είναι ο επεξεργαστής; Θα τον στείλω αύριο στο Πλαίσιο αλλά ποτε θα λάβω απάντηση ένας θεός ξέρει.
SpirosLouis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε με την onboard κάρτα γραφικών..(αφαίρεσε εντελώς την gtx)
VagelisDer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δοκίμασε με την onboard κάρτα γραφικών..(αφαίρεσε εντελώς την gtx) Το έχω κανει ήδη αυτό. Τίποτα. Δεν ξέρω πια τι να κάνω. Μου έρχεται να το πετάξω από το παράθυρο ειλικρινά.
VagelisDer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Η νέα μητρική που λες; Δε δούλεψε; Όχι. Αν έχει θέμα ο cpu άδικα την αγορασα.
VagelisDer Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 δεν πρεπει να ειναι θεμα μητρικης Λέτε να έχει θέμα τίποτα κανένας σκληρός και να βραχυκλωνει;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα