Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Eυτυχως ειμαι wind/Q και τετοιες προσφορες της πλακας δεν μας γινονται, αλλα εχουμε αξιοπρεπεστα πακετακια με μηναια διαρκεια ή ακομα και τζαμπα με εβδομαδιαια διαρκεια...

Δημοσ.

OK σημα σε γενικες γραμμες εχετε καλυτερο, σε πακετα-προσφορες μην ανοιξουμε συζητηση γιατι εκει οι υπολοιπες εταιριες πλην της wind/Q χανουν απο τα αποδυτηρια!!

Δημοσ.

Τουλαχιστον εμεις με cosmote εχουμε σημα. Τι παει να πει προσφορα της πλακας; Δωρο σου τα δινουνε.

Αυτό με το σήμα είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο, πχ στην δουλειά μου πιάνει μόνο η Wind. Πραγματικά οι προσφορές αυτές δεν μου λένε ούτε εμένα τίποτα. Ας βγάλει πακέτα σαν της Wind οικονομικά και με καλές παροχές και μετά μιλάμε.

Δημοσ.

Αυτό με το σήμα είναι καθαρά υποκειμενικό κριτήριο, πχ στην δουλειά μου πιάνει μόνο η Wind. Πραγματικά οι προσφορές αυτές δεν μου λένε ούτε εμένα τίποτα. Ας βγάλει πακέτα σαν της Wind οικονομικά και με καλές παροχές και μετά μιλάμε.

Καθολου υποκειμενικο κριτηριο. Απλά είσαι απο τις εξαίρεσεις που επιβεβαιώνουν τον κανόνα.

Υ.Γ. Ουτε εμένα μου λένε κάτι αυτές οι προσφορές και πράγματι η WIND συμφέρει πολύ καλυτερα και σε συμβόλαια αλλά ειδικα στην καρτοκινητη. Ομως στο καθόλου μικρο χωριό που πάω διακοπές κάθε καλοκαίρι η WIND έχει σήμα με διαλειψεις(για τηλεφωνια, για internet ουτε gprs), η vodafone μέτρια πραγματα και η cosmote καμπάνα. Οποτε ας φτιαξει το σήμα της η WIND και μετα την προτιμάμε αν συνεχισει να έχει αυτές τις τιμες(γιατί αν γινει το σήμα της εφάμιλλο της cosmote και μεγαλώσει και το πελατολόγιο της κάτι μου λέει οτι θα πάψουν να υπαρχουν και τα τρεχοντα πακέτα της καρτοκινητης και οι καλύτερες τιμες γενικώς).

Δημοσ.

μα πως να αξιοποιησω  την προσφορα οταν δεν εχω σημα ????

να αγορασω ενα προιον και να το κοιταω ??

να ειμαστε και λιγο λογικοι

ας κανει αξιοπρεπες δικτυο η Wind   και η Vodaphone  και μετα να αξιοόγησουμε τις προσφορες οταν απευθυνονται σε ολο το κοσμο 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...