Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάρε τα MB σου... και σ΄άλλη παραλία! Το WHAT’S UP σου κάνει δώρο 200ΜΒ για 3 μέρες! Για να τα ενεργοποιήσεις στείλε δωρεάν το μήνυμα ΜΒ στο 1330 μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής 22/06! Τα MB θα ισχύουν από τη στιγμή που θα στείλεις το μήνυμα και για τις επόμενες 3 μέρες.

• Like 12
  • Moderators
Δημοσ.

Αλλαξε ο τιτλος από "Δωρεαν MB Cosmote" σε "Δωρεαν 200 MB Cosmote με διαρκεια 3 ημερες".

Ας κανουμε τους τιτλους λιγοτερο παραπλανητικούς, γενικους, διαφημιστικούς και περισσοτερο σαφεις, καθαρους, συγκεκριμένους. Προσεχετε το λιγο. ;)

• Like 5
Δημοσ.

Πολλά μπράβο στον TS που το φέρνει στην προσοχή μας.

Πολλά σκατά στην cosmote που ακόμα μοιράζει MB και πακέτα, με μεγέθη εποχής WAP...

:)

• Like 2
Δημοσ.

Αλλαξε ο τιτλος από "Δωρεαν MB Cosmote" σε "Δωρεαν 200 MB Cosmote με διαρκεια 3 ημερες".

Ας κανουμε τους τιτλους λιγοτερο παραπλανητικούς, γενικους, διαφημιστικούς και περισσοτερο σαφεις, καθαρους, συγκεκριμένους. Προσεχετε το λιγο. ;)

Παραμενει παραπλανητικος γιατι εγω ειμαι στην Cosmote μεν αλλα στην Cosmoκαρτα δε, οπου δεν ισχυει η προσφορα.

Οποτε ο σωστος τιτλος ειναι: "Δωρεαν 200 MB What's Up με διαρκεια 3 ημερες".

• Moderators
Δημοσ.

Αντε να δουμε τι άλλο θα βγει.

Αλλαξα σε "What'sUp - Δωρεαν 200 MB με διαρκεια 3 ημερες"

• Like 1
Δημοσ.

έλαβα sms ότι τα δωρεάν MB λήγουν σε 24h και με προτρέπει να ενεργοποιήσω πακέτο αλλιώς υπάρχει αυτόματη χρέωση 1€ / ημέρα!! Πάμε καλά; δεν έπρεπε να ενημερώνουν από την αρχή ότι ισχύει αυτό καθώς και πως μπορείς να το απενεργοποιήσεις;

Δημοσ.

Παντα ισχυει αυτο με το 1Ε ανα ημερα, δεν εχει σχεση με την προσφορα. Απλα το μυνημα σου λεει οτι μολις τελειωσει η προσφορα τοτε γυριζεις σε αυτο που ισχυει κανονικα. Αμα εχεις ανοιχτα τα δεδομενα και μπεις ιντερνετ ή καποια εφαρμογη κατεβασει κατι θα σε χρεωσει 1Ε.

Δημοσ.

Παντα ισχυει αυτο με το 1Ε ανα ημερα, δεν εχει σχεση με την προσφορα. Απλα το μυνημα σου λεει οτι μολις τελειωσει η προσφορα τοτε γυριζεις σε αυτο που ισχυει κανονικα. Αμα εχεις ανοιχτα τα δεδομενα και μπεις ιντερνετ ή καποια εφαρμογη κατεβασει κατι θα σε χρεωσει 1Ε.

Άρα όταν έχω κλειστά τα data από απόψε πχ δεν θα μου αφαιρέσει 1€ από την κάρτα σωστά; σόρυ που γίνομαι κουραστικός αλλά δνε χρησιμοποιώ το internet από whatsup εκτός περιόδων αντίστοιχων δωρεάν προσφορών

Δημοσ.

Αν θες να απενεργοποιήσεις την υπηρεσία COSMOTE Internet Day Pass στείλε δωρεάν SMS με τη λέξη END DAY στο 1333.

Δημοσ.

Αντε συντομα 1GB για μια μερα!! γελαει ο κοσμος...

Αν δεν σου αρέσει μην το ενεργοποιείς. Ποιο ακριβώς είναι το πρόβλημα σου;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...