skipperas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Προχθές σταμάτησε η τροχαία φίλο μου. Είχε πιεί τον κώλο του. Τον κατεβάζουν καιντον χώνουν στο περιπολικό. Ήταν δύο. Ο ένας πήρε το αμάξι του φίλου και πήγαν όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα 6 το πρωί. Έκατσαν, του πήραν τυρόπιτα-νερο-καφε και μετά από μια ώρα τον άφησαν. ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Τι έχετε να πείτε;; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τίμιοι μπάτσοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BadBoy Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Η μόνη περίπτωση στην οποία παίζει αυτό το ενδεχόμενο είναι να πήραν ένα χαρτζιλικάκι τα όργανα. Αλλά και πάλι εξαιρετικά απίθανο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τίμιοι μπάτσοι! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Προχθές σταμάτησε η τροχαία φίλο μου. Είχε πιεί τον κώλο του. Τον κατεβάζουν καιντον χώνουν στο περιπολικό. Ήταν δύο. Ο ένας πήρε το αμάξι του φίλου και πήγαν όλοι μαζί στο αστυνομικό τμήμα 6 το πρωί. Έκατσαν, του πήραν τυρόπιτα-νερο-καφε και μετά από μια ώρα τον άφησαν. ΧΩΡΙΣ ΚΛΗΣΗ ΧΩΡΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. Τι έχετε να πείτε;; 1) Τυρόπιτα με καφέ? αίμα? προσφορά από τα everest? 2) Νταξ αρχηγός! άμα όντως είναι έτσι και δεν έριξε κανένα λαδάκι και δεν ήθελε να στο πει, τότε αρχήγαρος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Διευκρίνηση..δεν ήταν τροχαία τελικά. Περιπολία έκαναν με το περιπολικό κ απλά τον σταμάτησαν επειδή πέρασε κόκκινο. Αλλά και πάλι αν ήθελαν να του κάνουν κάτι δε θα μπορούσαν; Το να μου λέει δράκους ή να λάδωσε δε παίζει. Μου χει πει άλλα κι άλλα, δε βλέπω το λόγο να μου πει ψέματα. υγ. Τόσο τίμια τα θεσαλονικιώτικα όργανα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Τελικά ήταν πιωμένος? ή απλά το κόκκινο? Λατρεύω Σαλόνικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 28 Ιουνίου 2014 Πιωμένος ρε αλλά είδαν ότι πέρασε με κόκκινο, το σταμάτησαν, ε και εκεί κατάλαβαν ότι έχει πιεί. Το ερώτημα είναι.. αν αυτοί που σε σταματήσουν δεν είναι τροχαία, τότε μπορούν να σου κάνουν κάτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 29 Ιουνίου 2014 Αν περνούσε με κόκκινο και κομμάτιαζε κανένα πεζό, θα ήθελα να δω τι θα λέγατε. Πρέπει να αλλάξουν κάποια στιγμή ορισμένα πράγματα στην Ελλάδα. Μετά μας φταίνε τα μνημόνια, την στιγμή που δεν γνωρίζουμε τις βασικές αξίες του ανθρωπισμού και της αξιοπρέπειας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Διευκρίνηση..δεν ήταν τροχαία τελικά. Περιπολία έκαναν με το περιπολικό κ απλά τον σταμάτησαν επειδή πέρασε κόκκινο. Αλλά και πάλι αν ήθελαν να του κάνουν κάτι δε θα μπορούσαν; Το να μου λέει δράκους ή να λάδωσε δε παίζει. Μου χει πει άλλα κι άλλα, δε βλέπω το λόγο να μου πει ψέματα. υγ. Τόσο τίμια τα θεσαλονικιώτικα όργανα; Δηλαδή ένας τύπος πίτα πιωμένος περνάει ένα φανάρι με κόκκινο, οι αστυνομικοί τον σέρνουν μέχρι το τμήμα και αντί να του κόψουν τον λώκο, τον κερνάν και τυροπιτούλα με καφεδάκι. Ειλικρινά, αυτή τη στιγμή ντρέπομαι για την πόλη μου. Στην τελική, αν δεν είχαν μηχάνημα εύκαιρο για ακλοτέστ, ας του έκοβαν κλήση μόνο για το κόκκινο. Με 700 ευρουλάκια που θα πλήρωνε, πιστεύω θα έβαζε μυαλό. Εάν θεωρείς αυτήν την πράξη τίμια, σκέψου πώς θα σου φανεί εάν κάποια στιγμή ένας οδηγός πέσει επάνω σε εσένα, ή ακόμα χειρότερα επάνω στο παιδί σου, γιατί οδηγούσε πιωμένος και δεν σταμάτησε στο κόκκινο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2014 Παιδιά μη τρελένεστε. Δεν επικροτώ το πιώμα ούτε το λέω για να δείξω κάτι. Εννοείται συμφωνώ μαζί σας. Όμως, ξέροντας τον φίλο μου έχω να πώ ότι την θεωρώ τίμια γιατί έτσι έβαλε μυαλό. Το να του έσκαγαν πρόστιμο 700 ευρώ, κλάιν, θα πλήρωνε 350 και τελείωσε (θα λεγε κ ευχαριςτώ). Τώρα με αυτόν τον τρόπο, και τον μάζεψαν ώστε να συνέλθει μη πάρει παραμάζωμα κανέναν, και τον έκραξαν και του είπαν κάποια πράματα σωστά στο τμήμα. Εγώ αυτό το εκτιμώ περισσότερο. Προσοχή δε σχολιάζω την πράξη του οδηγού που ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι κατακριτέα. Σχολιάζω την αντιμετώπιση των οργάνων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ParhsG Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 3 Ιουλίου 2014 Και εγω ημουν σε αυτοκινητο και περασε το κοκκινο και μας πήραν απο πίσω. Δε του καναν τιποτα απλα στοιχεία ζητησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα