Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

2 αποριες.

1) Εγω προσωπικα αντεχω το ουισκι αρκετα. Αν πιω 3-4 ποτα , τα οποια θα με κλασουν , θα με γραψουν ? (δεν μιλαμε για νεο οδηγο)

2)Αν εχεις πιει τσιγαρα , εισαι πιτας , φαινεσαι , κοκκινα ματια , ηλιθιο χαμογελο και γενικα ολο το πακετο , αλλα δεν κουβαλας τιποτα πανω σου γιατι προφανως τα εχεις πιει ολα :P , σε σταματανε τα οργανα και βλεπουν οτι εισαι ετσι. Απο τη στιγμη που δεν εχεις κατι πανω σου ( γιατι θα σε ψαξουν σιγουρα ) , τι γινεται μετα ? Ο μονος τροπος για να το εντοπισουν ειναι τοξικολογικες αιματος. Μπορουν να σε τρεξουν επιτοπου ? Εγω μπορω να ισχυριστω οτι ειμαι πτωμα απο τη δουλεια ( εξου και η κατασταση μου ) και πως πεθανε ο σκυλος μου ( εξου και τα κοκκινα ματια απο το κλαμα :P ). Τι γινεται σε αυτη την περιπτωση ?

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

1) Ε άμα χτυπήσει το όργανο, προφανώς!

2) Και η χαρά? που πέθανε ο σκύλος σου? :P ρεεε, στο συγκεκριμένο δεν είναι και δύσκολο να σε καταλάβουν, καταρχήν θα μυρίζεις αν όχι σωματικά, η ανάσα σου. Εδώ τα έχω δει αυτά που δεν έχω καπνίσει ποτέ μου (κανενός είδους). Πιστεύω ποιο επιβλαβές είναι αυτό από το ποτό και στο κάτω κάτω άμα θέλουν να σε γράψουν ή έχουν κάποιες αμφιβολίες για το αν είσαι καλά φωνάζουν και ασθενοφόρο και σε ελέγχουν επιτόπου... Μην παίζεις με αυτά ιδικά τώρα με τα όλα σκάνδαλα :P

Δημοσ.

Σιγα...

1) Ε άμα χτυπήσει το όργανο, προφανώς!

2) Και η χαρά? που πέθανε ο σκύλος σου? :P ρεεε, στο συγκεκριμένο δεν είναι και δύσκολο να σε καταλάβουν, καταρχήν θα μυρίζεις αν όχι σωματικά, η ανάσα σου. Εδώ τα έχω δει αυτά που δεν έχω καπνίσει ποτέ μου (κανενός είδους). Πιστεύω ποιο επιβλαβές είναι αυτό από το ποτό και στο κάτω κάτω άμα θέλουν να σε γράψουν ή έχουν κάποιες αμφιβολίες για το αν είσαι καλά φωνάζουν και ασθενοφόρο και σε ελέγχουν επιτόπου... Μην παίζεις με αυτά ιδικά τώρα με τα όλα σκάνδαλα :P

Ναι το θεμα δεν ειναι να σε καταλαβουν αλλα να το αποδειξουν , μετα απο καμια ωρα περδικι θα εισαι . Και γιατι να μυριζεις ? Δεν ειπαμε να το σκας μες το αμαξι .Τελος παντων. Εγω ρωτησα μηπως ξερει κανεις τι παιζει , οχι να υποθεσουμε .. ( οσο για το οτι δεν εχεις δοκιμασει , αλλα πιστευεις οτι ειναι πιο επιβλαβες , το αφηνω ασχολιαστο ,ασε που θα βγουμε και offtopic )

Δημοσ.

εχεις diesel lpg ή κατουρας στο ντεποζιτο μετα απο βοτκες? :P

Για τη δουλειά, Hyundai Getz 1.4, άθικτο σαν καινούργιο, μέσα και έξω.  :-)

Να σου πω, έχω μεν υψηλό κόστος καυσίμων λόγω πολλών χιλιομέτρων, αλλά δεν καίει πολύ (μέγιστη κατανάλωση που έχω μετρήσει είναι τα 8,5 λίτρα/100 με κλιματιστικό ανοικτό, ενώ συνήθως παίζω στα 7,5), είναι πολύ δυνατό (100 ίπποι), στο δρόμο με καλύπτει απόλυτα σε όλα και το κλιματιστικό είναι πολύ αποδοτικό (αν φοράς διαρκώς κοστούμι, χρειάζεται). Αν σκεφτείς ότι το αγόρασα στην κυριολεξία σε τιμή παπιού (λιγότερο από 2000 ευρώ) από άτομο που το βαρέθηκε και ήθελε SMART, και ότι το κόστος συντήρησης είναι ΑΣΤΕΙΟ (τακάκια 20 ευρώ, δίσκος-πλατο Valeo ή Aisin 65 ευρώ, λάδια της hyundai με φίλτρο 18,50, σετ ιμάντες 50 ευρώ)  δεν με συμφέρει να αγοράσω diesel. Γενικά, πλέον, ψάχνω ευκαιρίες από ιδιώτες (όχι ΟΔΔΥ ή μαντράδες) με ταβάνι τα 3000-3500 ευρώ, σταθερά για 3 χρόνια χρήσης και μετά άλλο. Πάντως δεν αγοράζω ξανά τίποτα άλλο εκτός από Κορεάτικο γιατί χάρη σ' αυτό το αυτοκίνητο ξέχασα τι θα πει υψηλό κόστος συντήρησης και βλάβες (πριν είχα Ιταλικό και Γερμανικό με συνεχή προβλήματα).      

Το επόμενο θα είναι i20 crdi και μόνο αυτό.

Όσο για το αλκοτέστ, ναι έχουν αγριέψει πάρα πολύ τα πράγματα. Εμένα, επειδή κινούμαι σχεδόν συνέχεια με σταματούν όλη την ώρα. Πάντα με βάζουν και φυσάω, ενώ πρόσφατα μου την είπαν επειδή έπρεπε να έχω μαζί μου δεύτερο ζευγάρι γυαλιά και μου τη χάρισαν. Με αυτοκίνητο φίλου που πηγαίναμε μαζί σε επαγγελματικό ραντεβού, του πήραν πινακίδες στο Ribas, επειδή πήγαινε με 80. Αυτό που μου κάνει πάντως εντύπωση είναι το ότι δεν ζητούν πια δίπλωμα, παρά μόνο ταυτότητα και το όνομα του κατόχου του αυτοκινήτου.

Δημοσ.

Καλά και 8,5lt/100 δεν είναι και λίγα έτσι? Άμα σκεφτείς ότι το δικό μου Kia Clarus '96 1.8cc αγγίζει τα 8-9...

Αφαίρεση πινακίδων για παραβίαση ορίου ταχύτητας?  :confused: Ρε δεν παν καλά! και άμα είσαι σε εθνική? το παρατάς εκεί το αμάξι?

Ναι πλέον έχεις δεν έχεις δίπλωμα δεν τους πολύ νοιάζει. Ποιο πολύ ασφάλεια, ΚΤΕΟ και άδεια κοιτάνε.

Δημοσ.

Μισό, λάθος. Τώρα είδα τι έγραψα. Το δίπλωμα του πήραν. Για 30 πάνω από το όριο σου παίρνουν το δίπλωμα, αν κι εγώ ήξερα ότι το παίρνουν για 40 περισσότερα από το όριο. Αν εκεί πας με 50, θα σε σκοτώσουν οι υπόλοιποι που κινούνται με 100+.

8,5 με κλιματισμό είναι μια χαρά πιστεύω. Μεγάλο ρόλο παίζουν η τιμή αγοράς του αυτοκινήτου και το κόστος συντήρησης.

Δημοσ.

Εεε ναι έτσι, ναι :P!

Ααα οκ δεν είδα τον κλιματισμό...

Αυτό που ρώτησα ποιο πάνω ξέρεις κανένας να μου πει? αν επειδή είμαι νέος οδηγός τα όρια άμα είναι ποιο χαμηλά...

Δημοσ.

Αυτό που ρώτησα ποιο πάνω ξέρεις κανένας να μου πει? αν επειδή είμαι νέος οδηγός τα όρια άμα είναι ποιο χαμηλά...

Ναι, είναι πιο χαμηλά

• Like 1
Δημοσ.

Καλά και 8,5lt/100 δεν είναι και λίγα έτσι? Άμα σκεφτείς ότι το δικό μου Kia Clarus '96 1.8cc αγγίζει τα 8-9...

Diesalακι ftw 6,5 lt/100 km . 120 km την μερα κανω, παλια ειχα ενα citroen c4 1600 εκαιγε 8 γυρω, εδινα 330 για καυσιμα, τωρα δινω 220. Καλη φαση.

• Like 1
Δημοσ.

αν εχεις σκοπο να κατσεις κανα 3ωρο εξω μεχρι 2 ποτακια εισαι οκ.ειδικα αν πινεις τιποτα βοτκα λεμοναδα και τετοια τα κανουν τοσο ελαφρια που δεν εχεις θεμα.

Δημοσ.

λίγο εκτός ιέματος, αλλά είδα ότι έχετε 8.5/100 και  υποτίθεται ότι είναι υψηλή κατανάλωση.  εγώ είδα 17/100 στην πόλη τώρα με το κλιματιστκό και χάρηκα (12-13 σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας)

Τεσπά, ενώ Ελλάδα επινα και οδηγούσα σαν βλάκας (επαρχία γαρ) εδώ ουτε κατά διάνοια. Ταξάκι και είσαι αρχηγός. 

Δημοσ.

λίγο εκτός ιέματος, αλλά είδα ότι έχετε 8.5/100 και  υποτίθεται ότι είναι υψηλή κατανάλωση.  εγώ είδα 17/100 στην πόλη τώρα με το κλιματιστκό και χάρηκα (12-13 σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας)

Τεσπά, ενώ Ελλάδα επινα και οδηγούσα σαν βλάκας (επαρχία γαρ) εδώ ουτε κατά διάνοια. Ταξάκι και είσαι αρχηγός. 

Εσύ οδηγάς ολόκληρο τανκς ρε

Δημοσ.

λίγο εκτός ιέματος, αλλά είδα ότι έχετε 8.5/100 και υποτίθεται ότι είναι υψηλή κατανάλωση. εγώ είδα 17/100 στην πόλη τώρα με το κλιματιστκό και χάρηκα (12-13 σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας)

Την κατανάλωση βέβαια την συγκρίνουμε με αμάξια ίδιας κατηγορίας.

Το Getz για παράδειγμα καίει όντως λίγο παραπάνω απο άλλα της κατηγορίας με πιο σύγχρονο κινητήρα αλλά συνήθως το βρίσκεις και σε πιο καλές τιμές.

Μπορεί και το 17 το δικό σου να είναι λίγο. Που αν θυμάμαι καλά ποιο αμάξι έχεις μια χαρά είναι.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...