Προς το περιεχόμενο

Αλκοόλ...

evoracing

Προτεινόμενες αναρτήσεις

πινε και μαργκαριτας και μοχιτος αν νομιζεις οτι αυτο θα αλλαξει την πραγματικοτητα αυτου που ειπα :)

Σαφεστατα και πινω και μαργκαριτας και μοχιτος. Αυτο ελειπε. Σιγα μην επινα και ουισκι χωρις παγο καλοκαιριατικα. Και το ιδιο αντρας φαινεσαι ειτε πινεις μοχιτακι ειτε τσικουδια χωρις να θελω να σπασω την φουσκα σου. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 86
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ένα ποτό είναι συνήθως 70ml (1/10 του μπουκαλιού) και έχει 40% αλκοόλ. Άρα 70*40%=28ml οινόπνευμα.

Που ειναι αυτό το μαγαζί που βάζουν τόσο να πάμε και εμείς?

η μπυρα ειναι μια αηδια :) μονο με μεζεδες κατεβαινει :)

τα αντρικα ποτα ειναι αλλα ;)

Να τος ο άντρας ο σωστός!

Κατουρα όμως και λίγο μην μπήγεις μόνο γιατί καραδοκουν προστατητιδες!

• Like 1

Όχι ρε συ. 

Αυτά έχουν οιστρογόνα μέσα!

Μην πάθεις καμιά ζημιά τώρα που έχεις βρει τη σειρά σου.

Πιες καλύτερα τσίπουρο, αραιωμένο με λίγη βότκα. 

• Like 2

• Moderators

μου λείπει πολύς ύπνος.

Μην το υποτιμάτε καθόλου αυτό το τελευταίο.

QFE και σορι για το offtopic.

Εχω βρεθει στην αντιθετη λωριδα στα στροφιλικια της Μαλακασας προς το Μηλεσι τα ξημερωματα επειδη εκλεισαν τα ματια μου. Και επειδη ημουν τοσο μαλακας να οδηγησω προς Ωρωπο τα ξημερωματα (που γενικα τη διαδρομη την κανω απο τοτε που πηρα διπλωμα) χωρις να εχω κοιμηθει και το ξερα. Και δεν ειχα πιει και τιποτα ε, απλως μου ελειπε υπνος. Ευτυχως δεν πηγαινε κανενας προς Αθηνα εκεινη την ωρα και ευτυχως το τιμονι εστριψε αριστερα αντι για δεξια (οπου ειναι ο γκρεμος). Απο τοτε το προσεχω πολυ αυτο.

Τεσπα σχετικα με το ποτο, η γνωμη μου ειναι πως ειδικα οταν εισαι στις αρχες μην πινεις ουτε μπυρα ή ασε αλλον να παρει αμαξι και πιες οσο θελεις. Δεν εχεις την εμπειρια των καταστασεων ουτε καν νηφαλιος (απο τη στιγμη που μολις πηρες το διπλωμα), ποσο μαλλον εστω με ενα μικρο add on της μπυρας ξερωγω. Δεν ειναι μονο θεμα αντανακλαστικων η οδηγηση.. 

• Like 1

Που ειναι αυτό το μαγαζί που βάζουν τόσο να πάμε και εμείς?

Να τος ο άντρας ο σωστός!

Κατουρα όμως και λίγο μην μπήγεις μόνο γιατί καραδοκουν προστατητιδες!

Όταν δούλευα μπαρ, όλα τα αφεντικά μου έλεγαν ότι από το μπουκάλι έπρεπε να βγάζω 10-12 ποτα. Σε λίγες μόνο περιπτώσει μου είχαν ζητήσει 14-15 μερίδες. Αν υποθέσουμε ότι το μπουκάλι έχει 700ml, μια μερίδα ποτού έβγαινε περίπου 60-70ml.

η μπυρα ειναι μια αηδια :) μονο με μεζεδες κατεβαινει :)

τα αντρικα ποτα ειναι αλλα ;)

Ώπα παιδιά, ανοίξτε τα παράθυρα του forum να αεριστεί. Μύρισε ψwλίλα.

• Like 3

Ώπα παιδιά, ανοίξτε τα παράθυρα του forum να αεριστεί. Μύρισε ψwλίλα.

αργησες καλογερε , σε προλαβανε αλλοι αντρακλες ...που τους προσεβαλα την μπυρα.

Τι να κλασουν τα ''σκληρα'' ποτα μπροστα σε αυτο ...

http://www.scotsman.com/lifestyle/world-s-strongest-beer-snake-venom-launched-1-3153914

βαζει ο αλλος το νερακι του και την κοκακολιτσα του στο σκοτς και νομιζει οτι ανοιξε η κανουλα της τεστοστερονης  :-D

• Like 1

το θέμα δεν είναι πόσο ποτό αντέχεις για να οδηγήσεις αλλά πόσο πάνω του επιτρεπτού ορίου είσαι

εσύ μπορεί να αντέχεις 10 ποτά, να μπορείς να οδηγήσεις, αλλά αν σε σταματήσουν θα έχεις αυτόφωρο και ενδεχεται και καμιά φάπα :-D

για την προσβολή στην μπύρα με κάλυψαν οι από πάνω 

Ούτε γουλιά από αλκοολούχα ποτά όταν οδηγώ. Ποτέ. Κάνω 4500 χιλιόμετρα το μήνα και βλέπω συνέχεια πολλά στραβά. Αν τύχει και πιω, αφήνω το αυτοκίνητο εκεί και παίρνω ταξί.  

Ούτε γουλιά από αλκοολούχα ποτά όταν οδηγώ. Ποτέ. Κάνω 4500 χιλιόμετρα το μήνα και βλέπω συνέχεια πολλά στραβά. Αν τύχει και πιω, αφήνω το αυτοκίνητο εκεί και παίρνω ταξί.  

Συγνώμη κιόλας! αλλά γιατί 4500? :P τι κάνεις? πόσα km έχει συνολικά το αμάξι σου?

Συγνώμη κιόλας! αλλά γιατί 4500? :P τι κάνεις? πόσα km έχει συνολικά το αμάξι σου?

Γιατί το σπίτι μου απέχει πολλά χιλιόμετρα από τη δουλειά μου.

Το αυτοκίνητό μου έχει 130.000km τα οποία έγιναν σε 2 χρόνια. Το πήρα με 18.000 χιλιόμετρα. 0 βλάβες (μη το ματιάσω).   

Ποποοοο χαρά στο κουράγιο σου! Τι αμάξι έχεις?

Καλά το πολύ πολύ πίνεις καμιά radler (που δεν είναι μπύρα αυτό το πράγμα :P)

Στους νέους οδηγούς τα όρια είναι ποιο χαμηλά? Ούτε χρόνο δεν το έχω το δίπλωμα...

Γιατί το σπίτι μου απέχει πολλά χιλιόμετρα από τη δουλειά μου.

Το αυτοκίνητό μου έχει 130.000km τα οποία έγιναν σε 2 χρόνια. Το πήρα με 18.000 χιλιόμετρα. 0 βλάβες (μη το ματιάσω).   

εχεις diesel lpg ή κατουρας στο ντεποζιτο μετα απο βοτκες? :P

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...