Pa0ki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Ναί άμα βγείς με κοπέλα πρέπει να πας σώνει και καλά σε κλαμπάδικα και μπαράκια για ποτό. Κλασσικά ελληναράδικα στερεότυπα. χιπθτερ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δεν είναι ανάγκη να πιεις αλκοόλ στο κλαμπ. Πες να σου βάλει σόδα ή κόκα κόλα και μια φέτα λεμόνι για να φαίνεται σαν ποτό... Να ξέρετε πως πάρα πολλοί barman το κάνουν αυτό γιατί δεν θέλουν να μεθύσουν. Από εκεί και πέρα τα όρια πλέον είναι τόσο αυστηρά που σε τσακώνουν με το πρώτο ποτό. ΑΛΛΑ από προσωπική πείρα, τα μηχανάκια είναι καλιμπραρισμένα ώστε με ένα ποτό να μην χτυπάνε. Αν όμως σου κάνουν εξέταση αίματος την πάτησες. Το μόνο που μπορείς να κάνεις για να αποβάλλεις πιο γρήγορα το αλκοόλ είναι να πιεις νερό. Αν πίνεις ένα ποτήρι νερό με κάθε ποτό βοηθάει πολύ στο hangover. ΥΓ. Μήλα αναπνοές κλπ. είναι χαζομάρες. Το αλκοόλ εξατμίζεται από το αίμα σου στα πνευμόνια με σταθερό ρυθμό ό,τι και να κάνεις. Με το νερό βοηθάς τα νεφρά σου να το αποβάλλουν πιο γρήγορα άρα και να πέσει η συγκέντρωσή του στο αίμα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
discoboyminimal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 φουλ νερο , να εχεις φαει καλα πριν πιεις και αυτοσυγρατιση. και με ενα ποτο με εχουν σταματησει , χτυπησε ο διαβολος , με ρωτησαν τι ηπια και πριν ποση ωρα. αφου τους ειπα την αληθεια οτι ηπια ενα ποτο πριν 20 λεπτα μου λενε κατσε λιγη ωρα εδω, θα ξανακανεις αν και δεν νομιζουμε να εχεις προβλημα.μετα μιση ωρα ξανα εκανα και ολα κομπλε. βεβαια δεν ειχα φαει τιποτα ουτε και αρκετο νερο ειχα πιει. απο τοτε παντα ετσι κανω , αλλα δεν ετυχε κιολας να με ξανασταματησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 μπυριτσα χωρις αλκοολ..... ηρθανε στην ελλαδα; δεν καταλαβαινεις διαφορα....εκτος της σουρας ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Όσες έχω δοκιμάσει, και μιλάμε για ακριβές, ήταν άθλιες πάντως. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Super Moderators Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 μπυριτσα χωρις αλκοολ..... ηρθανε στην ελλαδα; δεν καταλαβαινεις διαφορα....εκτος της σουρας ... κι Amstel και χωρίς αλκοόλ, άλλο επίπεδο στο κάτουρο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FilipposMD Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Evoracing, αν πιεις λίγο-μέτρια, αυτό που κυρίως σου συμβαίνει είναι ότι υπερεκτιμάς τις οδηγικές σου ικανότητες. Ακόμα δηλαδή και να έχεις αντανακλαστικά εξίσου καλά με πριν, είναι πιο πιθανό να θεωρήσεις ότι "προλαβαίνεις να περάσεις πριν ανάψει κόκκινο" ή ότι "χωράω να περάσω ανάμεσα από τα 2 φορτηγά" και έτσι να χτυπήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις συμβαίνουν τα πιο πολλά ατυχήματα. Αν ο άλλος είναι λιώμα και δε βλέπει μπροστά του, μάλλον με 20χμ θα πηγαίνει στην άκρη του δρόμου. Οπότε, όπως είπαν και οι άλλοι, αν είναι να οδηγήσεις, μην πίνεις καθόλου. Ακόμα και η πιτσιρίκα πιστεύω ότι θα το εκτιμήσει αν της πεις στα ίσια "εγώ απόψε δεν πίνω γιατί κυκλοφορούν πολλοί πιωμένοι και θέλω να σε γυρίσω ασφαλή πίσω". 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Evoracing, αν πιεις λίγο-μέτρια, αυτό που κυρίως σου συμβαίνει είναι ότι υπερεκτιμάς τις οδηγικές σου ικανότητες. Ακόμα δηλαδή και να έχεις αντανακλαστικά εξίσου καλά με πριν, είναι πιο πιθανό να θεωρήσεις ότι "προλαβαίνεις να περάσεις πριν ανάψει κόκκινο" ή ότι "χωράω να περάσω ανάμεσα από τα 2 φορτηγά" και έτσι να χτυπήσεις. Σε αυτές τις περιπτώσεις συμβαίνουν τα πιο πολλά ατυχήματα. Αν ο άλλος είναι λιώμα και δε βλέπει μπροστά του, μάλλον με 20χμ θα πηγαίνει στην άκρη του δρόμου. Οπότε, όπως είπαν και οι άλλοι, αν είναι να οδηγήσεις, μην πίνεις καθόλου. Ακόμα και η πιτσιρίκα πιστεύω ότι θα το εκτιμήσει αν της πεις στα ίσια "εγώ απόψε δεν πίνω γιατί κυκλοφορούν πολλοί πιωμένοι και θέλω να σε γυρίσω ασφαλή πίσω". το καλυτερο ειναι δε πινω,γιατι κανω διατροφη βεβαια αν εισαι σα μπιφτεκι με ποδια μαλλον δε θα σε παρει και στα σοβαρα... αλλα αν εισαι σα μπιφτεκι με ποδια μαλλον δε θα χεις βγει με γκομενα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hyphen Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Νταξει και το αλκοτέστ με ενδιαφέρει αλλά αυτό που με καίει είναι αν υπάρχει κάποια αλλαγή στη αντίδραση σαν οδηγός. Εννοείτε πίνεις και μετά από 1-2 ώρες οδηγάς, άμα σε πιάσει δεν θα σε πιάσει στο λεπτό! Αραίωση στην μπύρα? πρώτη φορά το ακούω.. Με τι? Καλά ζώνη δεν υπάρχει περίπτωση να μπει άτομο χωρίς να φορέσει ζώνη, άμα δεν του αρέσει, πόδια! γυμναστικούλα δεν πειράζει... Αν και σε μια περίπτωση η ζώνη σκότωσε άτομο που το έκοψε στην μέση, τώρα άμα δεν φόραγε μπορεί να είχε φύγει από το παρμπρίζ και να είχε πέσει στην λίμνη και να σωζόταν αλλά αυτό είναι περίπτωση. ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ! Ειναι πως το δεχεται ο καθε οργανισμος evo. Πχ Μια φορα ξαδερφος μου πινει 2 ουϊσκι φευγει μετα απο 1.30 ωρα απο το τελευταιο ποτο και του κανανε αλκοτεστ καθαρος. Οσο για τα αντανακλαστικα που λες ειναι ο οργανισμος 100% εκει. Εγω με 4 ποτα ας πουμε δεν εχω θεμα ουτε καν το καταλαβαινω. Δεν χανω σε αντανακλαστικα.Αλλος πινει ενα και παραπαταει. Μια λυση ειναι να κρατας λεφτα πανω σου για 1 ή 2 ποτα οποτε να μην μπορεις να παρεις αλλο. Ή αλλιως αν φοβασαι απλα μην παρεις αμαξι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Evoracing, αν πιεις λίγο-μέτρια, αυτό που κυρίως σου συμβαίνει είναι ότι υπερεκτιμάς τις οδηγικές σου ικανότητες. Υπάρχει και το ακόμα χειρότερο ενδεχόμενο αν είσαι απλά "φτιαγμένος". Έχεις την αντίληψη πως δεν προλαβαίνεις - χωράς να περάσεις, αλλά δεν-σε-νοιάζει! (συνηθίζεται με ούζα αυτό το κακό). Παρεμπιπτόντως, χωρίς να νιώθω καθόλου υπερήφανος που το λέω, έχω οδηγήσει και αυτοκίνητο και μηχανή σε αρκετά χάλια κατάσταση, και παρ'όλα αυτά μπορώ να πω με σιγουριά πως νιώθω πως οδηγώ επικίνδυνα όταν είμαι πολύ κουρασμένος ή μου λείπει πολύς ύπνος. Μην το υποτιμάτε καθόλου αυτό το τελευταίο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bluesattack Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Πιες μπυρα χωρις αλκοολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kalogeros Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Θα ήθελα να κάνω μία επισήμανση σε όσους λένε ότι η μπίρα είναι σκέτο νεράκι ή ότι έχει μόνο 5% αλκοόλ. Η αλήθεια είναι ότι όντως έχει 5% αλκοόλ, αλλά αυτό είναι ποσοστό επί της συνολικής ποσότητας. Άρα μία μπιρα 500ml έχει 500*5%=25ml οινόπνευμα. Ένα ποτό είναι συνήθως 70ml (1/10 του μπουκαλιού) και έχει 40% αλκοόλ. Άρα 70*40%=28ml οινόπνευμα. Συμπερένουμε, λοιπόν, ότι η ποσότητα οινοπνεύματος που μπαίνει μέσα μας είναι περίπου ίδια είτε πιεις μία μπίρα 500ml έιτε πιεις ένα ποτάκι. Γι' αυτό μην νομίζετε ότι η μπίρα είναι νεράκι ή ότι είναι αθώα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 η μπυρα ειναι μια αηδια μονο με μεζεδες κατεβαινει τα αντρικα ποτα ειναι αλλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakaliati Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Πιες redbull και μια χαρα εισαι. Και με μια μπυρα μονο ακομη θεωρεις οτι εισαι καλυτερος οδηγος αποτι στην πραγματικοτητα εισαι, που στα 20 σου γενικως εισαι τραγικος. Μην το παρεις προσωπικα, ολοι μας ετσι ημασταν. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εισαι καλος οδηγος στα 20 σου. Και στα 30 σου δεν εισαι παντα καλος οδηγος, απλα τοτε το ξερεις. Στα 20 σου και να το ξερεις δεν σε νοιαζει. Ασε που απο την μια μπυρα πας στην δευτερη ανετα. Ειναι απλα πολυ πιο ευκολο να μην πιεις καθολου. Δεν εχει και νοημα να πιεις μονο μια μπυρα anyway... η μπυρα ειναι μια αηδια μονο με μεζεδες κατεβαινει τα αντρικα ποτα ειναι αλλα Σιγα ρε αντρα. Να πινουμε αμα ειναι ετσι μονο τσικουδια σφυνακια και τιποτα αλλο . Ναί άμα βγείς με κοπέλα πρέπει να πας σώνει και καλά σε κλαμπάδικα και μπαράκια για ποτό. Κλασσικά ελληναράδικα στερεότυπα. Ασε ξενερωμα ξερω, αλλα δεν ειναι και ευκολο να τις σπιτωσεις απο το πρωτα ραντεβου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Σιγα ρε αντρα. Να πινουμε αμα ειναι ετσι μονο τσικουδια σφυνακια και τιποτα αλλο . πινε και μαργκαριτας και μοχιτος αν νομιζεις οτι αυτο θα αλλαξει την πραγματικοτητα αυτου που ειπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα