tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Όχι.! ξέρω που να σταματάω. Άμα πω δεν πίνω άλλο τέλος! Μου έχει τύχει γι αυτό το λέω... "famous last words" Σοβαρά τώρα, γουστάρω χώρες όπως Σουηδία με μηδενική ανοχή στο αλκοόλ και οδήγηση. Γνώρισα άτομο που πήγε φυλακή για 6 μηνες επειδή τον πιάσαν μεθυσμενο. (Λογικά λιώμα, αλλά και πάλι..). Εδώ, κάποτε που δούλευα σε μπαρ Ζλάρσα, φεύγει ένας τύπος και πάει και καρφώνεται σε ένα παρκαρισμένο αυτοκίνητο. ΛΙΩΜΑ. Οι μπάτσοι καθυστερούσαν την μέτρηση και του δίνανε νερό να πίνει κλπ. ΓΙΑΤΙ; Τέσπα, maybe its just me. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Επίσης αλλιώς κάθεται 1 μπύρα/ποτό π.χ. στη Galatea και αλλιώς στον dakon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 παοκι είσαι ταγμένος στο να παρασέρνεις τους ανθρώπους στον κόσμο του τούμπα λίμπρε μου φαίνεται. Νομίζω ότι και σαν συνοδηγός δεν πρέπει να είσαι πιωμένος εκεί στην Vikingland. Θα το επαληθεύσω αργότερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το θέμα δεν είναι τα ποσά ποτά θα τον βαρεθούν οπως το πάτε αλλα με πόσο θα τον πιάσουν. Βάσει ορίου αν πιεις μια μπύρα είσαι πάνω απο το επιτρεπτό όριο. Για το άλκοτεστ δε δίνετε ραντεβού με την τροχαία. Μπορεί να το πετύχεις 1 λεπτο μετα το μπαρ, 1 ώρα μετα ή ποτε... Τα περί αραιωσης τα έχω υπόψη μου και τα εφορμοζω ΑΛΛΑ ποτε μα ποτε δεν εχω οδηγήσει με πάνω απο μια μπύρα. Ακόμα και όταν έβγαινα με φίλους μπατσους. Είναι θέμα ιδεολογίας-παιδειασ, οπως και η ζώνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Νταξει και το αλκοτέστ με ενδιαφέρει αλλά αυτό που με καίει είναι αν υπάρχει κάποια αλλαγή στη αντίδραση σαν οδηγός. Εννοείτε πίνεις και μετά από 1-2 ώρες οδηγάς, άμα σε πιάσει δεν θα σε πιάσει στο λεπτό! Αραίωση στην μπύρα? πρώτη φορά το ακούω.. Με τι? Καλά ζώνη δεν υπάρχει περίπτωση να μπει άτομο χωρίς να φορέσει ζώνη, άμα δεν του αρέσει, πόδια! γυμναστικούλα δεν πειράζει... Αν και σε μια περίπτωση η ζώνη σκότωσε άτομο που το έκοψε στην μέση, τώρα άμα δεν φόραγε μπορεί να είχε φύγει από το παρμπρίζ και να είχε πέσει στην λίμνη και να σωζόταν αλλά αυτό είναι περίπτωση. ΠΑΝΤΑ ΖΩΝΗ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 παοκι είσαι ταγμένος στο να παρασέρνεις τους ανθρώπους στον κόσμο του τούμπα λίμπρε μου φαίνεται. Ισχύει, αν και δεν πολυπίνω Μην πίνετε όταν οδηγάτε παιδιά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το μαλακισες ρε ντιναρα δηλ. ειτε δεν πινεις ουτε σταγονα ειτε πρεπει να σε πανε σηκωτο πισω ? ενδιαμεση κατασταση δεν παιζει? να πιεις 2-3-4 ποτα και να φυγεις ?(ασχετως αν οδηγας ή οχι) δε μιλαμε για σηκωτο,αλλα αν πιεις αρκετα ωστε να σε πιασει, τοτε εχει νοημα το ποτο. το να πιεις 1-2 ποιο το νοημα? γιατι μη μου πεις οτι πινεις για γευση,αλλιως θα πιναμε ολοι κοκακολα που ειναι φτηνη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλά δεν το πίνεις το ποτό μόνο για να σε πιάσει, το πίνεις και για την ευχαρίστηση, πχ ένα δροσερό μοχίτο είναι super για καλοκαιρινό βράδυ. Από εκεί και πέρα, το πιο σωστό αλκοτέστ είναι αυτό που κάνουν Αμερική πλευρά, που σε βάζουν πρώτα να περπατήσεις ευθεία, να πιάσεις τη μύτη σου κτλ και μετά σε μετράνε. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το ότι τις ώρες και μέρες που βγαίνει όλος ο κόσμος θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Κλασσικά Σάββατο βράδυ βλέπεις πολλούς μεθυσμένους να κάνουν ταρζανιές στις λεωφόρους. Οπότε χαλαρά, δεξιά και με πολλή προσοχή γιατί δεν το έχουν σε τίποτα να σε περάσουν από πάνω έτσι γιατί τους ήρθε. Ας κάνεις και 5 λεπτά παραπάνω, έτσι κι αλλιώς δεν έχει κίνηση τέτοιες ώρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 δε μιλαμε για σηκωτο,αλλα αν πιεις αρκετα ωστε να σε πιασει, τοτε εχει νοημα το ποτο. το να πιεις 1-2 ποιο το νοημα? γιατι μη μου πεις οτι πινεις για γευση,αλλιως θα πιναμε ολοι κοκακολα που ειναι φτηνη Βρε όπως λέει και ο bkran, για την ευχαρίστηση! Έτσι κ αλλιώς δεν μ αρέσουν τα ουίσκι και τα σχετικά. Βότκα με λεμόνι, κοκτέιλ, μοχιτο έτσι κάτι δροσερό και ωραίο για το καλοκαιράκι. Αν και η βότκα είναι σαν το ουίσκι (σε ιδεολογία), σε παρασέρνει και για 2ο, έτσι κατέβασα 1 μπουκάλι και στο τελευταίο ποτήρι με έπιασε λίγη ζαλάδα και το σταμάτησα. Καλά ναι Σάββατο ή γυρνάς και είσαι με την ψυχή στο στόμα ή γυρνάς στις 6-7 το πρωί. Γύρναγα πριν 1 εβδομάδα από Χαλκίδα και έπεσα σε μεθυσμένο που από αριστερή λωρίδα έκοβε δεξιά και δεν προλάβανες να περάσεις πήγαινε και με 30. Έτσι κ εγώ όπως ξεκίνησε για να κόψει δεξιά το άνοιξα. Να 'ναι καλά τα 1800cc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Καλά δεν το πίνεις το ποτό μόνο για να σε πιάσει, το πίνεις και για την ευχαρίστηση, πχ ένα δροσερό μοχίτο είναι super για καλοκαιρινό βράδυ. Από εκεί και πέρα, το πιο σωστό αλκοτέστ είναι αυτό που κάνουν Αμερική πλευρά, που σε βάζουν πρώτα να περπατήσεις ευθεία, να πιάσεις τη μύτη σου κτλ και μετά σε μετράνε. Επίσης πολύ σημαντικό είναι το ότι τις ώρες και μέρες που βγαίνει όλος ο κόσμος θέλει ιδιαίτερη προσοχή. Κλασσικά Σάββατο βράδυ βλέπεις πολλούς μεθυσμένους να κάνουν ταρζανιές στις λεωφόρους. Οπότε χαλαρά, δεξιά και με πολλή προσοχή γιατί δεν το έχουν σε τίποτα να σε περάσουν από πάνω έτσι γιατί τους ήρθε. Ας κάνεις και 5 λεπτά παραπάνω, έτσι κι αλλιώς δεν έχει κίνηση τέτοιες ώρες. δε μιλαω για οδηγηση,εκει θα πρεπε να απαγορευεται παντελως η καταναλωση, μιλαω γενικα για τον λογο που πινουμε Πινεις για να κανεις κεφαλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μου εχουν κανει αρκετα αλκοτεστ εχοντας πιει 1 ποτο, ειτε μπυρα ειτε κρασι ειτε ελαφρυ ουισκυ(southern comfort), ποτε δεν ημουν πανω απο το οριο στα τεστ. Το κολπο ειναι το 1 ποτο οτι και να γινει, χωρις καμια σκεψη για δευτερο, να ειμαι φαγωμενος και οχι νηστικος και να πινω αρκετο νερο μετα το ποτο. Αμα κινεισαι σε γνωστα μερη με 1 ποτο δεν πιστευω να επηρεαζει ιδιαιτερα τα αντανακλαστικα, αν τωρα ειναι να πας ταξιδι ακομα και 1 ποτο σε νυσταζει παραπανω. Ουτως η αλλως αμα εισαι κατω απο 20-22 χρονων οδηγας λιγο σαν καμικαζι, με 2-3 ποτα το πραγμα γινεται αρκετα επικινδυνο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 δε μιλαμε για σηκωτο,αλλα αν πιεις αρκετα ωστε να σε πιασει, τοτε εχει νοημα το ποτο. το να πιεις 1-2 ποιο το νοημα? γιατι μη μου πεις οτι πινεις για γευση,αλλιως θα πιναμε ολοι κοκακολα που ειναι φτηνη Άρα εσύ πίνεις ότι να ναι αρκεί να έχει αλκοόλ. Προφανώς πίνουμε για γεύση. Εκτός αν έχουν την ίδια και δεν το έχουμε καταλάβει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Άρα εσύ πίνεις ότι να ναι αρκεί να έχει αλκοόλ. Προφανώς πίνουμε για γεύση. Εκτός αν έχουν την ίδια και δεν το έχουμε καταλάβει. ειναι ο συνδυασμος γευσης και αλκοολ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Basilhs23___ Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μωρέ και εγώ αλλά τώρα να πας με την κοπέλα? και τι θα της πεις πιες μόνη σ? εγώ θα πιω νερό? Ναι αυτό έστω μια μπύρα που δεν έχω θέμα, από 4 μπουκάλια και πάνω με μέτρια διάθεση και φαγωμένος. Ναί άμα βγείς με κοπέλα πρέπει να πας σώνει και καλά σε κλαμπάδικα και μπαράκια για ποτό. Κλασσικά ελληναράδικα στερεότυπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μωρέ και εγώ αλλά τώρα να πας με την κοπέλα? και τι θα της πεις πιες μόνη σ? εγώ θα πιω νερό? Ναι αυτό έστω μια μπύρα που δεν έχω θέμα, από 4 μπουκάλια και πάνω με μέτρια διάθεση και φαγωμένος. Ναί άμα βγείς με κοπέλα πρέπει να πας σώνει και καλά σε κλαμπάδικα και μπαράκια για ποτό. Κλασσικά ελληναράδικα στερεότυπα. Καταρχην δε μ αρεσουν τα κλαμπ αρα οχι... Δεν ειπα οτι θα παμε καθε μερα αλλα οταν παμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα