evoracing Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα.! είμαι νέος οδηγός και θέλω να ρωτήσω. Έστω ένα βράδυ βγαίνουμε για ποτό, ένα μπουκάλι μπύρα επιδρά στα αντανακλαστικά? Αν ναι τότε τι πίνουμε? (πάντα με γεμάτο στομάχι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zynif Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Νερό εκτός αν πας με τα πόδια .... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 δεν εχει και πολυ νοημα να πιεις ενα ποτο. η δε πινεις καθολου και οδηγας, η τα πινεις ολα και γυρνας σπιτι 3 μερες μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Και με τη μπύρα που λες τα όρια στην αρχη είναι τόσο χαμηλά που σε μαγκωνουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bkran Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εντάξει μην είστε υπερβολικοί. Πάντα εξαρτάται βέβαια και από τον κάθε οργανισμό ( έχω φίλη που με ένα martini χαζογελάει ), αλλά συνήθως ακόμα και με ένα κανονικό ποτό σε φυσιολογικό χρόνο είσαι ok. Μου έχουν κάνει αλκοτέστ μετά από ένα ποτό ( περίπου 2 ώρες στο bar ) + 40 λεπτά στο δρόμο και έδειξε 0. Ειδικά για μια μπύρα με 5% αλκοόλ δεν νομίζω να σε πιάνει ακόμα και αν την πιείς σε 2 λεπτά και σε περιμένουν έξω από το μαγαζί. Τώρα στο ερώτημα σου, εξαρτάται. Ειδικά τον πρώτο καιρό κι εγώ θα το απέφευγα καθώς πρέπει να είσαι σίγουρος για την οδήγηση σου και μην ξεχνάς και τους παράγοντες κούραση, νύστα και άλλα. Δηλαδή μπορεί να είσαι ξεκούραστος και να πιείς 2 ποτά και να μην αλλάξει τίποτα και να είσαι κομμάτια και με μια μπύρα ή ένα ποτήρι κρασί να κουτουλάς. Θυμάμαι πάντως εκπομπή Σταθάκη ( RIP ) να πίνουν και να κάνουν δοκιμές σε simulator όπου ο ίδιος ο Σταθάκης είχε καλύτερα αντανακλαστικά μετά από ένα ή δύο ( δεν θυμάμαι ) ποτήρια κρασί.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ποιο το νοημα να πιεις ποτο αν δε θες να μεθυσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το μαλακισες ρε ντιναρα δηλ. ειτε δεν πινεις ουτε σταγονα ειτε πρεπει να σε πανε σηκωτο πισω ? ενδιαμεση κατασταση δεν παιζει? να πιεις 2-3-4 ποτα και να φυγεις ?(ασχετως αν οδηγας ή οχι) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ποιο το νοημα να πιεις ποτο αν δε θες να μεθυσεις? Τι λες μωρέ? δλδ άμα είσαι βαρύ ποτήρι κατεβάζεις μέχρι να γίνεις φέσι? ή σε club δεν πας? εκεί τρως πόδι άμα είσαι ντίρλα! Γενικά εγώ είμαι της άποψης να βγεις, να πιεις 1-2 ποτά έτσι για την παρέα και το κέφι αλλά μέχρι εκεί! μετά δεν έχει νόημα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rafail1994 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Έτσι αλλά αλκοόλ και οδήγηση ποτέ . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μωρέ και εγώ αλλά τώρα να πας με την κοπέλα? και τι θα της πεις πιες μόνη σ? εγώ θα πιω νερό? Ναι αυτό έστω μια μπύρα που δεν έχω θέμα, από 4 μπουκάλια και πάνω με μέτρια διάθεση και φαγωμένος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pa0ki Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Με 1 ποτό δεν θα έχεις θέμα, ένα 2ωρο στο κλαμπ λογικά θα κάτσεις θα πιεις και 1-2 ποτήρια νερό και θα είσαι κομπλέ Η μπύρα είναι νερό Εναλλακτικά πίνεις κάνα shark/redbull Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Με 1 ποτό δεν θα έχεις θέμα, ένα 2ωρο στο κλαμπ λογικά θα κάτσεις θα πιεις και 1-2 ποτήρια νερό και θα είσαι κομπλέ Η μπύρα είναι νερό Εναλλακτικά πίνεις κάνα shark/redbull Ναι για να την γυρίσω μετά με το πλάι XD..! Είμαι που είμαι μες την υπερένταση άμα πιω και από αυτά ποιος με πιάνει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Λάθος νοοτροπία για μένα. Αρχίζεις με μια μπύρα. Μετά είσαι στη φαση "έλα μωρε, αφου με μια μπυρα ειμαι νηφάλιος, με 2 μπύρες τι διαφορά;" Και βρίσκεις τον εαυτό σου σιγά σιγά να αρχίζεις να οδηγείς όλο και σε χειρότερη κατάσταση. Ανευθυνο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Galatea Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μια μπύρα δεν πειράζει. Αρκεί να μην οδηγήσεις στα καπάκια και να γνωρίζεις τα όριά σου. Μια μπύρα είναι και 250ml μια μπύρα είναι και τα 500. Και νηστική, μετά από καιρό που είχα να πιω αλκοόλ, τα 500 έχουν καταφέρει να με ζαλίσουν. Οπότε... Αν το 'χεις, πιες μια μικρή. Αν όχι, ντοματόζουμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evoracing Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Όχι.! ξέρω που να σταματάω. Άμα πω δεν πίνω άλλο τέλος! Μου έχει τύχει γι αυτό το λέω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα