atheatos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πανέξυπνο. Μπράβο στην Nokia. Εξάλλου το android δίνει μεγαλύτερη ευκολία στην παράμετροποιηση και είναι πιο κοντά στο Symbian απο ότι το wp. ΥΓ. Νομίζω αν είχε ακολουθήσει το δρόμο του android νωρίτερα, θα έπαιζε μπάλα στο επίπεδο εταιρειών όπως Samsung,lg, κτλ.
nhzt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς που στάζουν χολή όταν μιλάνε για την MS. Όχι γιατί έχω κάτι με την MS αλλά για τον άκρατο οπαδισμό που έχουν .Για τις δεκάδες εταιρείες που εξαγόρασε η Google κανείς δεν είπε τίποτα. Τώρα για όλα φταίει ο Elop . Ενώ όλοι αποδεχόμαστε την υψηλή τεχνολογία και τις καινοτομίες, μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτοί που κατασκευάζουν, ερευνούν, καινοτομούν και προσφέρουν υψηλή ποιότητα στα προϊόντα είναι εταιρείες. Δηλ. κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Γιατί όταν πουλήθηκε η Nokia στην MS προξένησε αγανάκτηση σε μερικούς , ενώ όταν η Google αγόρασε την Motorola ακούστηκε με ευχαρίστηση ενώ στη συνέχεια η Lenovo αγόρασε την Motorola από την Google . Άλλο τεχνολογία , άλλο οικονομία και καπιταλισμός. Διότι αν δεν υπήρχε καπιταλισμός δεν θα υπήρχε και Nokia. Εταιρείες είναι ...ο ένας αγοράζει τον άλλο. Το ότι η Nokia έβγαζε καλά προιόντα , συμφωνώ...αλλά όχι ότι θα κλαίμε γιατί εξαγοράστηκε. Για όνομα !!! 13
atheatos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς που στάζουν χολή όταν μιλάνε για την MS. Όχι γιατί έχω κάτι με την MS αλλά για τον άκρατο οπαδισμό που έχουν .Για τις δεκάδες εταιρείες που εξαγόρασε η Google κανείς δεν είπε τίποτα. Τώρα για όλα φταίει ο Elop . Ενώ όλοι αποδεχόμαστε την υψηλή τεχνολογία και τις καινοτομίες, μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτοί που κατασκευάζουν, ερευνούν, καινοτομούν και προσφέρουν υψηλή ποιότητα στα προϊόντα είναι εταιρείες. Δηλ. κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Γιατί όταν πουλήθηκε η Nokia στην MS προξένησε αγανάκτηση σε μερικούς , ενώ όταν η Google αγόρασε την Motorola ακούστηκε με ευχαρίστηση ενώ στη συνέχεια η Lenovo αγόρασε την Motorola από την Google . Άλλο τεχνολογία , άλλο οικονομία και καπιταλισμός. Διότι αν δεν υπήρχε καπιταλισμός δεν θα υπήρχε και Nokia. Εταιρείες είναι ...ο ένας αγοράζει τον άλλο. Το ότι η Nokia έβγαζε καλά προιόντα , συμφωνώ...αλλά όχι ότι θα κλαίμε γιατί εξαγοράστηκε. Για όνομα !!! Τουλάχιστον η Google είναι κερδοσκοπικός οργανισμός και ξέρει να βγάζει κέρδος. Μέχρι και η ίδια η Microsoft βγάζει περισσότερα λεφτά απο το android της google παρά απο τις δικές της υψηλές τεχνολογίες και καινοτομίες.....Ειλικρινά αν ακολουθούσε το παράδειγμα της google και την πούλαγε την Nokia σε καμία xiaomi πχ. θα ήταν όντως μεγάλη ανακούφιση και χαρά για εμάς τους καταναλωτές γιατι θα είχαμε περισσότερες επιλογές και ανταγωνισμό.....
Black Demis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 καλα αυτο με το rooted ειναι mega super fail.............
talos_2002 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Εγώ δεν κατάλαβα γιατί το δείχνει σε Samsung και όχι στο κινητό της Nokia.. Για να χτυπήσει στο μάτι -κυρίως- των google-Androidάκιδων 1
Kostas_12ldb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς που στάζουν χολή όταν μιλάνε για την MS. Όχι γιατί έχω κάτι με την MS αλλά για τον άκρατο οπαδισμό που έχουν .Για τις δεκάδες εταιρείες που εξαγόρασε η Google κανείς δεν είπε τίποτα. Τώρα για όλα φταίει ο Elop . Ενώ όλοι αποδεχόμαστε την υψηλή τεχνολογία και τις καινοτομίες, μερικοί δεν μπορούν να καταλάβουν ότι αυτοί που κατασκευάζουν, ερευνούν, καινοτομούν και προσφέρουν υψηλή ποιότητα στα προϊόντα είναι εταιρείες. Δηλ. κερδοσκοπικοί οργανισμοί. Γιατί όταν πουλήθηκε η Nokia στην MS προξένησε αγανάκτηση σε μερικούς , ενώ όταν η Google αγόρασε την Motorola ακούστηκε με ευχαρίστηση ενώ στη συνέχεια η Lenovo αγόρασε την Motorola από την Google . Άλλο τεχνολογία , άλλο οικονομία και καπιταλισμός. Διότι αν δεν υπήρχε καπιταλισμός δεν θα υπήρχε και Nokia. Εταιρείες είναι ...ο ένας αγοράζει τον άλλο. Το ότι η Nokia έβγαζε καλά προιόντα , συμφωνώ...αλλά όχι ότι θα κλαίμε γιατί εξαγοράστηκε. Για όνομα !!! Το θέμα δεν είναι το ότι την αγοράζει, είναι το τι έκανε για να την αγοράσει. Κανένας οπαδισμός, απλά τα σύκα είναι σύκα και η σκάφη σκάφη που λένε. Αλλο να πάρεις κάτι επειδή το επιδίωξες τίμια, και άλλο να εισβάλεις μέσα του, να το σαπίσεις, και μετά να το αγοράσεις για φιλοδώρημα. (Οτι ακριβώς έγινε και με την Ελλάδα και τους δουριοιππότες πολιτικούς που μας διόρισαν οι "σύμμαχοι") Και με την εξαγορά της ΜΟΤΟ απο την Google χάρηκαν μόνο οι android fanboys. Τα παρασκήνια δεν τα ξέρω, αλλά κατάφερε να εξαγοράσει με κάτι ψιλά της πατέντες της. Εύχομαι τουλάχιστον να την αξιοποιήσει... 2
AMD Expert Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Η λύση για rooted συσκευές λέγεται RootCloak,και κοροϊδεύει τις εφαρμογές που ελέγχουν για root 1
sonyxp Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το "Ζ" γιατί το βάλανε; μήπως η αποτυχημένη-πλέον-σήμερα Νοκια δεν ξέρει τι να κάνει να πουλήσει και προχωράει σε αθέμιτο ανταγωνισμό;;;
ektor7 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το "Ζ" γιατί το βάλανε; μήπως η αποτυχημένη-πλέον-σήμερα Νοκια δεν ξέρει τι να κάνει να πουλήσει και προχωράει σε αθέμιτο ανταγωνισμό;;; Ποσες φορες να το πουμε! Είναι από το part που δεν πουληθηκε στην ms και ΔΕΝ εχει καμια σχεση μαζι της!Ειναι τα παιδια που δουλευαν στο android "υπογείως" τοσο καιρο!Στηριξετετα παρα να γκρινιαζετε!!! 2
anamenos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ευτυχώς που η ΝΟΚΙΑ είναι πλέον θυγατρική της MS. Το ότι υπάρχει δυνατός τρίτος παίκτης είναι το καλύτερο για όλους μας, 1
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δεν ξέρω αν έχει απαντηθεί η ερώτησή μου σε άλλες ειδήσεις, αλλά πως μπορεί και διατηρεί το όνομα νοκια όταν το μεγαλύτερο μέρος έχει εξαγοραστεί; Ποιος έχει τα δικαιώματα για την επωνυμία;
sokinfragoul Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μπουρδουκλωνεται λιγο η φαση..η ΝΟΚΙΑ η οποια νοκια εχει απομεινει αργησε να ακολουθησει το android το οποιο πιστευω εχει φτασει στο peak της εμπορικοτητας και της εξελιξης του.τωρα που ξεκινησε να πλησιαζει το κοσμο του android δεν νομιζω να μπορει να πετυχει και πολλα,σε εναν χωρο που εχουν ταυτιστει αλλες εταιρειες με την λεξη android.. Ταπεινη μου γνωμη η προσηλωση και η επινεντρωση στο wp με σκοπο την τελειωποιηση του,διοτι το android εχει ωρημασει αρκετα και οπως καθε πολυ ωρημο φρουτο,ερχετε η στιγμη που πεφρει απο το δεντρο.ειναι ασκοπο η ΝΟΚΙ να ακολουθησει ενα ηδη γινομενο φρουτο
21century Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Τώρα να το βάλουμε σε κανένα alcatel τουλάχιστον...
o_kakos_o_lykos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Το θέμα δεν είναι το ότι την αγοράζει, είναι το τι έκανε για να την αγοράσει. Κανένας οπαδισμός, απλά τα σύκα είναι σύκα και η σκάφη σκάφη που λένε. Αλλο να πάρεις κάτι επειδή το επιδίωξες τίμια, και άλλο να εισβάλεις μέσα του, να το σαπίσεις, και μετά να το αγοράσεις για φιλοδώρημα. (Οτι ακριβώς έγινε και με την Ελλάδα και τους δουριοιππότες πολιτικούς που μας διόρισαν οι "σύμμαχοι") Και με την εξαγορά της ΜΟΤΟ απο την Google χάρηκαν μόνο οι android fanboys. Τα παρασκήνια δεν τα ξέρω, αλλά κατάφερε να εξαγοράσει με κάτι ψιλά της πατέντες της. Εύχομαι τουλάχιστον να την αξιοποιήσει... Φιλε, καπου εχεις μπερδευτει. Η MS εξ-αγορασε την Nokia για 7δις δολαρια. H Sony εξ-αγορασε την Ericsson για 1.5δις δολαρια. Και η Google αγορασε την Μοtorola για 9δις (πουλησε οτι μπορουσε και στο τελος της βγηκε το κοστολογιο για τις πατεντες, που ηθελε εξαρχης, καπου 3δις). Εκτος απο το Symbian τι παραπανω ειχε η Νοkia απο την Ericsson? Με τη Motorola εννοειται πως ΔΕΝ συγκρινεται, απλα γραφω τα ποσα για να δεις το ανωτατο ποσο που θα επρεπε να πληρωσει η MS. Την Nokia την εφαγε το ξερο της το κεφαλι. Εμενα παντως μου θυμιζει το Snapdragon Glance. p.s. Η Moto εχει πουληθει στη Lenovo για $3 δις, χωρις τις πατεντες εννοειται...
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Super Moderators Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 όλες αυτές οι εξαγορές που ανέφερες, είναι για τα division τους που έχουν σχέση με τα κινητά, όχι ολόκληρες τις εταιρίες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα