Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Κυριακο πες μου εναν λογο γιατι να προτιμησει την 770 λειτουργικη καινουργια απο την 280Χ λειτουργικη καινουργια. το physx? Δε πα να'ναι ακριβότερη η 770 για ίδιες ή χειρότερες επιδόσεις,με μειονέκτημα στη μνήμη που όσο περνάει ο καιρός θα χειροτερεύει,και χωρίς Mantle; Και τι έγινε για αυτόν; Έχει physx ok. Και κάρτες με πρόβλημα έχουν βγει και 7xx.Για αυτό υπάρχουν τα rma. ρε φιλε δεν κοβεις το αστειο,εγω δεν σε προσβαλω......τωρα αν εισαι ο χ και ψ με πολλαπλο account απλα ξεκολα Μιλάς και εσύ kyriakos-saiz-whatever για πολλαπλά accounts που χεις πόσα accounts και έχεις φάει πόσα ban; Κάποιου είδους ανέκδοτο είναι αυτό... 3
kyriakosm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μιλάς και εσύ kyriakos-saiz-whatever για πολλαπλά accounts που χεις πόσα accounts και έχεις φάει πόσα ban; Κάποιου είδους ανέκδοτο είναι αυτό... εσυ τι κανεις πλατες στον φιλο σου ?......καλος εισαι και εσυ οσο για τα accuont που λες και ξανελες ενα εχω κανει γιατι εχω φαει ban παλιοτερα(δεν λειτουργει εκεινο) δεν ποσταρω στα ιδια thread με πολλαπλα accοunt για να πεισω τον κοσμο...δεν εχω λογο την γνωμη μου λεω απο αυτα που γνωριζω δεν εχω κανενα συμφερον
JimRdesign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 η 770 είναι καλύτερη, και η nvidia σαν εταιρεία είναι πολύ πιο ποιοτική εννοείται με καλύτερα προιόντα και με λιγότερα προβλήματα.Το παλικάρι ας πάρει ότι θέλει δέν με νοιάζει και πολύ.
TopGamer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ό,τι συμπέρασμα βγαίνει από εδώ http://www.trustedreviews.com/opinions/amd-radeon-r9-280x-vs-nvidia-geforce-gtx-770-which-is-fastest http://www.pcpro.co.uk/reviews/graphics-cards/386179/amd-radeon-r9-280x-vs-nvidia-geforce-gtx-770 = Κανένα. η μία είναι καλύτερη σε άλλα, η άλλη σε άλλα, απλό nvidia συνήθως πιο ακριβές αλλά και εγγύηση amd vfm αλλά υπάρχουν και περιπτώσεις που δημιουργούν προβλήματα λένε κάποιοι, εγώ πάντως ακόμα πρόβλημα δεν έχω με amd
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 εσυ τι κανεις πλατες στον φιλο σου ?......καλος εισαι και εσυ οσο για τα accuont που λες και ξανελες ενα εχω κανει γιατι εχω φαει ban παλιοτερα(δεν λειτουργει εκεινο) δεν ποσταρω στα ιδια thread με πολλαπλα accοunt...δεν εχω λογο την γνωμη μου λεω απο αυτα που γνωριζω δεν εχω κανενα συμφερον Ποιός είναι φίλος μου δεν κατάλαβα.Αλλά και να είναι κάποιος δε νομίζω να χρειάζεται δικηγόρους και αν διαφωνείς με κάποιον ή έχεις πρόβλημα θα απευθυνθείς σε κείνον.Αν πάλι πιστεύεις κάτι για πολλαπλά account υπάρχουν οι mods για να το επιληφθούν.Κάνε μια αναφορούλα ελεύθερα,το να πετάς έτσι αβάσιμες κατηγορίες δεν είναι καλό και για σένα.Είναι και αστείο κάποιος με λερωμένη φωλιά να μιλάει για κάτι τέτοιο,είναι σα να φωνάζει ο κλέφτης. Για τις κάρτες αν έβλεπες το δικό σου συμφέρον πρώτιστα θα έλεγες άλλα τώρα όπως και κάποιοι άλλοι. 1
kyriakosm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ποιός είναι φίλος μου δεν κατάλαβα.Αλλά και να είναι κάποιος δε νομίζω να χρειάζεται δικηγόρους και αν διαφωνείς με κάποιον ή έχεις πρόβλημα θα απευθυνθείς σε κείνον.Αν πάλι πιστεύεις κάτι για πολλαπλά account υπάρχουν οι mods για να το επιληφθούν.Κάνε μια αναφορούλα ελεύθερα,το να πετάς έτσι αβάσιμες κατηγορίες δεν είναι καλό και για σένα.Είναι και αστείο κάποιος με λερωμένη φωλιά να μιλάει για κάτι τέτοιο,είναι σα να φωνάζει ο κλέφτης. Για τις κάρτες αν έβλεπες το δικό σου συμφέρον πρώτιστα θα έλεγες άλλα τώρα όπως και κάποιοι άλλοι. εγω μιλαω για μενα και ξεκαθαριζω την θεση μου απο τις κατηγοριες σου again,again νομιζω οτι δεν χρειαζεται να συνεχισουμε αυτο το βιολη,
TikiTaka23 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι χωρος εδω να τσακωνεστε. Εγω μονο κατι λιγα απο επεξεργαστες και ram ξερω. Τοσο καιρο ημουν με ενα λαπτοπ compaq 400E. Γι αυτο ρωταω εσας για καρτες γραφικων γιατι εχω ακουσει πως αυτες κανουν την ποιο πολυ δουλεια. Οποιος μπορει να με βοηθεσει να διαλεξω την καλυτερη μιας και εγω ειμαι λιγο ασχετος θα του ημουν ευγνωμων... Φιλικα..
Millennium Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 εγω μιλαω για μενα και ξεκαθαριζω την θεση μου απο τις κατηγοριες σου again,again νομιζω οτι δεν χρειαζεται να συνεχισουμε αυτο το βιολη Ποιό "βιολη" βρε παλικάριμ.Εσύ κατηγορείς για πολλαπλά account άλλους όταν χρόνια τώρα έχεις τρολλάρει πόσο κόσμο στο forum με διάφορα και περιμένεις και να σε πάρουν στα σοβαρά.Τέλος πάντων,χαμένος χρόνος μαζί σου. 5
JimRdesign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Φίλε άν δέν σου φτάνουν 20 ευρώ για να πάρεις την 770 τότε πάρε την 280χ που είναι πιό φτηνιάρικη και σε τιμή καί σε ποιότητα.Τα 2 gb είναι υπεραρκετά καθώς στις περιπτώσεις που θα σου χρειαστεί παραπάνω μνήμη η επεξεργαστική ισχύς και των δύο καρτών δέν θα είναι αρκετή οπότε τα 3 gb είναι μόνο τα μάτια του κόσμου.Τα παραπάνω gb θα σου ήταν χρήσιμα άν ήθελες στο μέλλον να βάλεις δεύτερη κάρτα αλλα με την αναξιοπιστία της amd στο crossfire δεν θα στο συνιστούσα.
kyriakosm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ποιό "βιολη" βρε παλικάριμ.Εσύ κατηγορείς για πολλαπλά account άλλους όταν χρόνια τώρα έχεις τρολλάρει πόσο κόσμο στο forum με διάφορα και περιμένεις και να σε πάρουν στα σοβαρά.Τέλος πάντων,χαμένος χρόνος μαζί σου. παλι τα ιδια!.......κανενα δεν εχω τρολαρει αν δεν με εχει προκαλεσει πρωτα οπως τωρα...συνεχισε δεν ασχολουμε αλλο
Thanos1972 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Φίλε άν δέν σου φτάνουν 20 ευρώ για να πάρεις την 770 τότε πάρε την 280χ που είναι πιό φτηνιάρικη και σε τιμή καί σε ποιότητα.Τα 2 gb είναι υπεραρκετά καθώς στις περιπτώσεις που θα σου χρειαστεί παραπάνω μνήμη η επεξεργαστική ισχύς και των δύο καρτών δέν θα είναι αρκετή οπότε τα 3 gb είναι μόνο τα μάτια του κόσμου.Τα παραπάνω gb θα σου ήταν χρήσιμα άν ήθελες στο μέλλον να βάλεις δεύτερη κάρτα αλλα με την αναξιοπιστία της amd στο crossfire δεν θα στο συνιστούσα. Ε ναι μιας και εχεις σιγουρα τις γνωσεις για να αποκαλεις φτηνιαρικη μια καρτα γραφικων,hardware τελος παντων.....μιλαω για την ποιοτητα.τεσπα παλι τα ιδια. (κατα βαθος σε αγαπαω εσενα και σε εχω παρει στο κυνηγι). 3
driverpit Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δεν ειναι χωρος εδω να τσακωνεστε. Συμβαίνουν αυτά φίλε μου ήμαστε θερμόαιμος λαός
aneurysm Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Απίστευτα φτηνιάρικη αυτη η 280Χ. Και οι υλοποιήσεις της sapphire, αστα κλαψτα... 4
Thanos1972 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 δεν βλεπεις ρε συ εκει επανω στο pcb που ξεφτιζει η μπογια?φευγει το βερνικι απο τον ηλιο σιγα σιγα. 1
JimRdesign Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2014 Ε ναι μιας και εχεις σιγουρα τις γνωσεις για να αποκαλεις φτηνιαρικη μια καρτα γραφικων,hardware τελος παντων.....μιλαω για την ποιοτητα.τεσπα παλι τα ιδια. (κατα βαθος σε αγαπαω εσενα και σε εχω παρει στο κυνηγι). δέν είμαι παντογνώστης,απλά έχει τύχει να έχω amd προιόντα και μου βγήκαν όλα σκάρτα.Βέβαια μπορεί να μου πείς οτι και τα άλλα προιόντα έχουν προβλήματα και με το δίκιο σου,αλλα προσωπικά δέν είχα ποτέ προβλήματα με intel nvidia και επέτρεψέ μου να τείνω προς τα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα