Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα!

αντιμετωπιζω το εξης προβλημα.

το βελακι καποιες φορες στην επιφανεια εργασιας freezarei...

και ειδικα οταν μπαινω στο Lol...

γενικα ο υπολογιστης δεν αργει αλλα πολυ συχνα freezarei το βελακι  περισσοτερο οταν μπαινω  στο lol που παιζω μονο (φανταζομαι και σε αλλα παιχνιδια θα το κανει )

να πω πως αυτο το εκανε πριν λιγες μερες μετα το format ενω πρωτα ηταν μια χαρα και αν το εκανε το εκανε σπανια..

ευχαριστω

οι θερμοκρασιες ειναι καλες!

απεγκατεστησα καποια προγραμματα κατεβασα το Malwerabytes κατι βρηκε τα εσβησα,,

αλλα συνεχιζει να το ψιλο κανει αν και λιγοτερο

Δεν ξέρω αν είναι το σωστό θέμα

Δημοσ.

Με το Malwarebytes Φροντισε να κανεις Σαρωση για Απειλες οχι την Γρηγορη Σαρωση.
Διεγραψε Τα Αρχεια του Browser (ctrl+shift+delete), κατεβασε CCleaner και πατα εναρξη καθαριστη,
Κανε Ανασυγκροτιση Δισκου που και που.
Το Ιδιο OS εβαλες μετα το φορματ;; Ξερω γω ειχες 7 Ultimate 32-bit και εβαλες τα ιδια ή διαφορετικα;; (π.χ. Windows 7 Pro 64-bit)
Αν μπορεις ποσταρε και τι εχει το συστημα σου μεσα (π.χ. Επεξεργαστη, Ραμ, Γραφικων κλπ..)
Υ.Γ. Καλα ρε φιλε εκανες φορματ πριν απο λιγες μερες και σου βρηκε ιο;;;;;;;

Δημοσ.

σε ευχαριστώ!

το ιδιο λειτουργικο εβαλα μετα το format (win 7 ultimate 64)

εχω τον amd a8 3850 2,9 GHZ

ram 8 gb 665 MHz

Amd Ati hd 7700

Μπορει να μην το κάνει σε μεγάλο βαθμο αυτό το freeze με το βελακι αλλα ειναι πολυ ενοχλητικο! ενω πρωτα δεν το εκανε λες και κατι το βαραίνει τωρα

Δημοσ.

Εξακολουθει το ιδιο προβλημα;;
Αν οχι συνεχισε να κανεις αυτα που σου ειπα.
Φροντισε να εχεις ενημερωμενους drivers για ο,τι χρειαζεται και ποτε Beta Version
Εκανες Clean Install ή τα περασες απο πανω τα Windows 7 (δηλαδη υπαρχει ενας φακελος Windows.old στο C:\Windows.old ;;;;) 
Με το CCleaner πηγαινε μητρωο και κανε αναλυση και διορθωση ολων και κρατα Backup οπωσδηποτε.
Ανοιξε το Task Manager και πηγαινε επιδοσεις απο εκει κοιτα τη χρηση του επεξεργαστη ενω δεν τρεχει κανενα προγραμμα
Αν ειναι υψηλη (το φυσιολογικο χωρις να κανεις κατι ειναι 0-5 αντε μερικες φορες να πεταγεται για κανα δευτερολεπτο στα 20)
Τοτε πηγαινε διεργασιες κοιτα προσεκτικα για καποια που σου "τρωει" τον επεξεργαστη... αν βλεπεις κατι εκτος απο την αδρανεια συστηματος κανε τερματισμο διεργασιες και απεγκατασταση οποιο αχρηστο προγραμμα σχετιζεται με αυτη

Δημοσ.

Καλησπέρα κ σε ευχαριστώ για το ενδιαφέρον.

ναι συνεχίζει όπως είπα όχι σε μεγάλο βαθμό αλλα είναι ενοχλητικό.

Έχω την asus ati 7750 (αυτους τους drivers http://support.amd.com/en-us/download/desktop?os=Windows+7+-+64#amd-catalyst-packages ) αυτοι ειναι φανταζομαι.

δοκίμασα και εγκατάσταση των windows 8 μήπως έφταιγαν τα 7 αλλά το ίδιο...ο φάκελος windows.old ήταν οταν ειχα τα 7  και τώρα που πέρασα τα 8 είναι.

έκανα και το ccleaner αλλά στο μητρώω δεν κράτησα backup...

αλλά δεν είδα διαφορά (όλα τα έχω τικαρισμένα εκτός απο εκεί που λεεί "προχωρημένα")

το task manager δείχνει http://prntscr.com/3vg108περιπου στο 10 % αλλα παει πανω κατω και πριν με 2-3 προγραμματα ανοιχτα επιανε 40-58 %! μόλις τα έκλεισα επεσε στο 7-13 % περίπου (αν δειχνω αυτο που λες)

Υ.Γ η υγέια του δίσκου είναι 100%

τώρα είμαι με win 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...