Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αξίζει εν έτη 2014 να κρατήσω το PS1 μου είναι το δώσω κάνα 15άρι ή όσο πιάσει τέλος πάντων;;Έχω και PS2 ώστε να παίζω εκεί τα games του PS1,αν είναι αλλά σκέφτομαι αν είναι διαφορετική εμπειρία στο καράoriginal hardware.Τι λέτε;;

Δημοσ.

Αξίζει εν έτη 2014 να κρατήσω το PS1 μου είναι το δώσω κάνα 15άρι ή όσο πιάσει τέλος πάντων;;Έχω και PS2 ώστε να παίζω εκεί τα games του PS1,αν είναι αλλά σκέφτομαι αν είναι διαφορετική εμπειρία στο καράoriginal hardware.Τι λέτε;;

Για τόσα χρήματα εννοείται δεν αξίζει για μένα εκτός αν υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη! Κράτησέ το, αξίζει και μόνο για τις αναμνήσεις :-)

• Like 4
Δημοσ.

Για τόσα χρήματα εννοείται δεν αξίζει για μένα εκτός αν υπάρχει πολύ μεγάλη ανάγκη! Κράτησέ το, αξίζει και μόνο για τις αναμνήσεις :-)

Λες εε;;Έχω και άλλο ένα PS1 το οποίο δεν διαβάζει το ματάκι βέβαια.Κάνα 20άρικο λες να πιάσει;;Με κάνα χειριστήριο και κάνα game;;Δεν είναι θέμα ανάγκης χρημάτων,είναι θέμα χώρου αφενός και αφετέρου...δεν ξέρω.

Δημοσ.

Έλα ρε φίλε, τόσο χώρο σου τρώει μία κονσόλα; Μου'ναι ευκολότερο να δεχτώ ότι έχεις μεγάλα οικονομικά προβλήματα και με αυτό το 20άρικο θα πληρώσεις κάνα λογαριασμό παρά ότι σου τρώει τόσο χώρο. Παρεμπιπτόντως, έχω την εντύπωση ότι κάτι NES και SNES τα πουλάνε πάνω από 50ε και φεύγουν. Ε κάνε υπομονή κάνα δεκάρι χρόνια να το διώξεις με 100ε.  :-D

Δημοσ.

Έλα ρε φίλε, τόσο χώρο σου τρώει μία κονσόλα; Μου'ναι ευκολότερο να δεχτώ ότι έχεις μεγάλα οικονομικά προβλήματα και με αυτό το 20άρικο θα πληρώσεις κάνα λογαριασμό παρά ότι σου τρώει τόσο χώρο. Παρεμπιπτόντως, έχω την εντύπωση ότι κάτι NES και SNES τα πουλάνε πάνω από 50ε και φεύγουν. Ε κάνε υπομονή κάνα δεκάρι χρόνια να το διώξεις με 100ε.  :-D

Όχι φίλε μου,δεν είναι οικονομικός ο λόγος.Ο λόγος είναι ότι το δωμάτιο μου είναι αρκετά μικρό και επίσης επειδή έχασα και το 2o καλώδιο TV που έχω,δεν έχω με τι να τη συνδέσω στο PC και βαριέμαι να αλλάζω καλώδια με το PS2 κάθε φορά που θέλω να παίξω με το PS1 ;) Οπότε ουσιαστικά δεν υπάρχει λόγος να την κρατάω πια,αφού ούτε πολυπαίζω PS1 games (μου είναι λίγο δύσκολο,λόγω των γραφικών,αν και παίζω ακόμα κάτι διαμάντια τύπου Final Fantasy,Dino Crisis :P ) και ακόμα και αν ήθελα να παίξω,έχω το PS2 μου που έχει 99% συμβατότητα!

Δημοσ.

φιλε εχω ολα τα playstation που εχουν βγει πλην του 4,ακομη,ακομη το συνδεω το 1 μονο και μονο να παιξω crash team racing.το εχω τερματισει με ολους τους χαρακτηρες και παλι το παιζω με την ιδια ευχαριστηση

Δημοσ.

Αν είναι τόοοοσο μικρό το δωμάτιο σου που υπάρχει θέμα χώρου καλύτερα να το χαρίσεις σε ένα παιδάκι που δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει για να το χαρεί και να το εκτιμήσει και ας είναι τόσο παλιό :-)

• Like 1
Δημοσ.

Αν είναι τόοοοσο μικρό το δωμάτιο σου που υπάρχει θέμα χώρου καλύτερα να το χαρίσεις σε ένα παιδάκι που δεν έχει τη δυνατότητα να αγοράσει για να το χαρεί και να το εκτιμήσει και ας είναι τόσο παλιό :-)

Σε κάνα δυο παιδάκια εδώ στη γειτονιά μου,τους είχα χαρίσει ήδη το πρώτο μου PS1 και παίζουν ακόμα,οπότε δεν το χρειάζονται!Το είχα σκεφτεί ήδη αυτό... :)

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...