Thanos1972 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 για να βγαλεις την ψυχτρα τις βγαζεις ολες τις βιδες.ακομη και αυτη που πιανει στο μεταλλικο που την βιδωνεις μετα στο κουτι.και πρεπει να εχει και αλλες 2 βιδες επανω στο μεταλλικο...διπλα απο τις θυρες που συνδεεις το καλωδιο της οθονης.
Tzane Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 (επεξεργασμένο) ναι αλλα νομιζω εχει και κατι clips στο πλαστικο μερος... δες κανα βιντεακι στο youtube εγω απο κει ειδα πως να το κανω... Τα clips ειναι στο πανω καπακι,το εβγαλα οταν καθαρισα το ανεμιστηρακι..Νομιζω ομως πρεπει να βγαλω ολες τις βιδες για να βγει η ψυκτρα..Εσυ που εχεις την ιδια,την εχεις βγαλει την ψυκτρα μονο με αυτες τις 4 βιδες? για να βγαλεις την ψυχτρα τις βγαζεις ολες τις βιδες.ακομη και αυτη που πιανει στο μεταλλικο που την βιδωνεις μετα στο κουτι.και πρεπει να εχει και αλλες 2 βιδες επανω στο μεταλλικο...διπλα απο τις θυρες που συνδεεις το καλωδιο της οθονης. Ναι δυστυχως ετσι νομιζω και εγω.. http://www.youtube.com/watch?v=iJpOajhFUBw Και εδω στο βιντεο δειχνει οτι πρεπει να βγαλεις ολες τις βιδες Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2014 από Tzane
sotkiritsis Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 ναι λάθος στην συγκεκριμένη κάρτα που βλέπω πρέπει να βγουν όλες οι βίδες σε μερικές δεν χρειάζονται όλες.
hammerd Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2014 η ουσια ειναι πως αν δε χώσεις φράγκα δουλειά δεν κάνεις. η καλυτερη λυση για αυτην ειναι υδροψυξη που δεν αξιζει πλεον οποτε accelero extreme iv που και να την αλλάξεις δεν παει τσαμπα , την πουλας η την βάζεις σε αλλη...
hammerd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 πες μας τελικα αν εκανες τιποτα , καμια τρελλη μοντα η οτι αλλο και εντυπωσεις...
Tzane Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δεν εκανα κατι παραπανω,μιας και αφου της εβγαλα το καπακι και την καθαρισα απο μεσα η θερμοκαρισια επεσε 25-30 βαθμους..Οποτε μια χαρα ειμαστε κ ετσι! 2
hammerd Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ωπα μισο...την καθαρισες , εβαλες furmark να τεσταρεις , και δεν σου πηγε πανω απο 70 ???
Tzane Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 25 Ιουνίου 2014 ωπα μισο...την καθαρισες , εβαλες furmark να τεσταρεις , και δεν σου πηγε πανω απο 70 ??? Σε idle απο 70 C πεσαμε στα 45-50 C και σε παιχνιδι απο εκει που επιανε 100-110 C με αποτελεσμα να κλεινει το pc ,τωρα max που εχω δει ειναι 72.. Με gpu observer και evga percision βλεπω τα temps
hammerd Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2014 ωραια μια χαρα... μπορεις ομως να δοκιμασεις και να μας πεις τι θερμοκρασιες πιανει δοκιμαζοντας αυτο εδω ? http://www.ozone3d.net/benchmarks/fur/
DimAslan Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2014 Εγώ πήρα μια GTX 480 1,5GB πριν από 3 μέρες, αλλά μόλις τότε είχα ξαναπεράσει τα Windows (8.1 Pro 64bit) κι έτσι δεν είχα περασμένο τίποτα άλλο εκτός από Starcraft 2. Εκεί όλα μια χαρά. Μετά εγκατέστησα το Wolfenstein New Order, όπου και τα ανεμιστήρια έπιασαν ταχύτητες απογείωσης... Με τον τελευταίο driver της Nvidia που έκανε detect το Starcraft μου τα πήγε και εκεί τα settings στο ultra και άρχισε ο θόρυβος και εκεί. Εννοείται κατέβασα ρυθμίσεις και στα 2 παιχνίδια και τώρα είναι οκ, αλλά δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι λάθος, το παιδί που μου την πούλησε την είχε πριν με υδρόψυξη και τώρα έβαλε πάλι την εργοστασιακή του ψύκτρα. Το θέμα είναι ότι με τον υπολογιστή της υπογραφής μου (GameRig) δεν ξέρω τί απόδοση θα έπρεπε να έχω από την κάρτα μου. Να τη λύσω και να τσεκάρω θερμοαγώγιμες κλπ; Να τσεκάρω για καλύτερη ψύκτρα ή μήπως στο ultra το Starcraft θα μου την ζόριζε ούτως ή άλλως; Θα τρέξω τώρα το benchmark που αναφέρατε πιο πάνω, επίσης ποιό πρόγραμμα να βάλω για να ελέγχω θερμοκρασίες κλπ; Ευχαριστώ. Μόλις έτρεξα το benchmark (1080 preset) , σε 20 δευτερόλεπτα περίπου μου την είχε ανεβάσει στους 95 βαθμούς. Δεν το άφησα να τελειώσει γιατί την πήρα μετά κόπων και βασάνων και θέλω να τσεκάρω πρώτα μήπως έχει θέμα με τις πάστες της.
hammerd Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2014 ακριβως η ιδια περιπτωση με την δικια μου , μονο που εγω δοκιμαζα αλλα games... με την μαμα ψυκτρα αυτες ειναι οι θερμοκρασιες που πιανει , τωρα , αν εχεις καμια καλη παστα και ορεξη , αλλαξε την και καθαρισε την οσο πιο καλα μπορεις παντου...και πες μας τι εγινε... αυτες ηταν φουρνος απο τοτε που βγηκαν και ολοι , ειδικα αυτοι που αγορασαν 2 και 3 για sli , εβαζαν απο την αρχη νερο. εγω οταν τις εβαλα μια as5 παστα κερδισα ας πουμε 7 με 8 βαθμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα