Tzane Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλησπερα στην παρεα, Εχω την gtx480 και τωρα που επιασαν οι ζεστες εχω προβλημα με τις θερμοκρασιες και τον θορυβο της καρτας. Σε gaming βαραμε 100c και το ανεμιστηρακι κανει σαν τρενο! Κοιταξα aftermarket ψυκτρες (arctic cooling) αλλα ειναι αρκετα τσιμπημενη η τιμη τους και δεν ξερω αν αξιζει για τετοια καρτα.. Για αρχη θα αλλαξω θερμαγωγιμη παστα και διαβασα για μια πατεντα με μεγαλυτερο fan πιασμενο με δεματικα πανω στην καρτα.. Πιστευετε θα εχει διαφορα?Στον θορυβο σιγουρα θα εχει,αλλα στην θερμοκρασια? Εχετε να μου προτεινετε καποιο καλο κ αθορυβο ανεμιστηρακι?
pnick Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 H αλλαγή πάστας ίσως κάνει μια διαφορά. Όπως και ένα γενικό ξαράχνιασμα. Το να ψάξεις να βρείς ανεμιστηράκι για να κάνεις πατέντα δεν είναι δύσκολο, απλά ο τρόπος στερέωσης θέλει προσοχή. Μπορεί να καταλήξεις με χειρότερο αποτέλεσμα. Και γενικώς, ό,τι και αν κάνεις, καλύτερα να μη δώσεις πολλά χρήματα. Με τα λιγότερα. Η κάρτα ούτως ή άλλως θα αλλαχθεί κάποια στιγμή αν και στην εποχή της ήταν κορυφή. Τώρα πέρασε ο καιρός και ίσως να πρέπει να το σκεφτείς. 1
SPANK Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Για αρχή άλλαξε πάστα καθάρισε και το ανεμιστηράκι κτλπ μηπως συνέλθει και βλέπουμε μετα , το πολυ πολυ να πάρεις μια φθηνότερη ψύκτρα να κανεις την δουλειά σου 1
hammerd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 επειδη εχω την ιδια και εχω ακριβως τις ιδιες temps , και εχω δοκιμασει ανεμιστηρακια απο ολες τις γωνιες και πλευρες , σου λεω οτι δεν θα δεις διαφορα στην θερμοκρασια αλλα ουτε και στον θορυβο. μονο μια accelero extreme iv μας σωνει που πλεον δεν κολλανε με κολλα τα εξτρα ψυκτρακια στα vrms μνημες κλπ και θα μπορεις να την βαλεις και μεχρι και σε μια titan black αν παρεις ποτε http://www.eworld.com.gr/products/details/4535 αλλα ειναι ακριβουτσικη... 1
pnick Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δεν αξίζουν τόσα χρήματα σε προ-προηγούμενης γενιάς κάρτα.
hammerd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ναι αλλα με την συγκεκριμενη μπορει να την κρατησει για την επομενη καρτα γραφικων...αν τον ικανοποιει σε αποδοση και εχει τα φραγκα why not...?
Tzane Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Η accelero ειναι φοβερη οντως,αλλα δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα..Τις εβγαλα το καπακι και την καθαρισα(εβγαλε πολυ πραμα)και οι θερμοκρασιες επεσαν κατα πολυ!Την ειχα φυσυξει και εξωτερικα παλιοτερα και νομιζα οτι ειχα κανει δουλεια αλλα δεν.. Προσπαθησα να την ανοιξω να της αλλαξω και παστα αλλα εχουν χαλασει οι στροφες απο μια βιδα και οσο και να προσπαθω δεν τα καταφερνω..
pnick Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 ναι αλλα με την συγκεκριμενη μπορει να την κρατησει για την επομενη καρτα γραφικων...αν τον ικανοποιει σε αποδοση και εχει τα φραγκα why not...? Γιατί είναι σαν να ρίχνει από τώρα 65€ επιπλέον στην κάρτα γραφικών που κάποια στιγμή θα πάρει. Οι κάρτες με καλή custom ψύξη είναι αρκετές. Τί θα την κάνει αν πάρει μια Gigabyte Windforce στο μέλλον. Η accelero είναι περισσότερο, από ό,τι καταλαβαίνω, για κάποιους που βρίσκουν κάποια δυνατή κάρτα με reference ψύξη σε καλή τιμή. Ίσως τότε να αξίζει.
hammerd Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Η accelero ειναι φοβερη οντως,αλλα δεν θελω να δωσω τοσα λεφτα..Τις εβγαλα το καπακι και την καθαρισα(εβγαλε πολυ πραμα)και οι θερμοκρασιες επεσαν κατα πολυ!Την ειχα φυσυξει και εξωτερικα παλιοτερα και νομιζα οτι ειχα κανει δουλεια αλλα δεν.. Προσπαθησα να την ανοιξω να της αλλαξω και παστα αλλα εχουν χαλασει οι στροφες απο μια βιδα και οσο και να προσπαθω δεν τα καταφερνω.. ειχα και γω το ιδιο προβλημα με τις βιδες αλλα οχι τις 4 χοντρες τις αλλες που ειναι διασπαρτες στην πλακετα... πηγα ομως σε ενα γειτονικο μαγαζι η/υ και μου εδωσε καποιες απο λαπτοπ και ειναι ιδιες... εσενα σου εχουν χαλασει οι 4 μεγαλες με τα ελατηρια ?
Tzane Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ειχα και γω το ιδιο προβλημα με τις βιδες αλλα οχι τις 4 χοντρες τις αλλες που ειναι διασπαρτες στην πλακετα... πηγα ομως σε ενα γειτονικο μαγαζι η/υ και μου εδωσε καποιες απο λαπτοπ και ειναι ιδιες... εσενα σου εχουν χαλασει οι 4 μεγαλες με τα ελατηρια ? Μια μικρη εχει χαλασει,δεν καταφερα καν να βγαλω την ψυκτρα...Η βιδα ειναι βιδωμενη αρκετα σφιχτα,εχουν φαγωθει οι εγκοπες της και δν μπορει να την πιασει το κατσαβιδι!
hammerd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 αν πιανει το χερι σου και εχεις ενα dremel ,βαλε ενα δισκο για μεταλλα και χαραξε το κεφαλι τις βιδας που εχει κολλησει σε ολη την διαμετρο τις τοσο βαθια ωστε να χωραει ενα ισιο κατσαβιδι και μετα μπορεις να την βγαλεις
sotkiritsis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 φιλαράκι βγάζεις τις σωστές βίδες? για να βγει η ψήκτρα πρέπει να βγάλεις μόνο τις 4 βίδες του επεξεργαστή της κάρτας με τα ελατήρια από την πίσω μεριά της κάρτας.
hammerd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 μηπως θελει να την βγαλει ολη για να την καθαρισει παντου...
Tzane Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 μηπως θελει να την βγαλει ολη για να την καθαρισει παντου... Οχι μονο την ψυκτρα ηθελα να βγαλω να αλλαξω την παστα! φιλαράκι βγάζεις τις σωστές βίδες? για να βγει η ψήκτρα πρέπει να βγάλεις μόνο τις 4 βίδες του επεξεργαστή της κάρτας με τα ελατήρια από την πίσω μεριά της κάρτας. Μονο τις μεγαλες βγαζω δηλαδη?Αυτες που ειναι κατω απο την ψυκτρα?
hammerd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 ναι αλλα νομιζω εχει και κατι clips στο πλαστικο μερος... δες κανα βιντεακι στο youtube εγω απο κει ειδα πως να το κανω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα