Προς το περιεχόμενο

Η Google ξεκίνησε τη διανομή της αναβάθμισης Android 4.4.4 KitKat στις συσκευές Nexus

voltmod

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δεν έχει περάσει παρά ένας μήνας αφότου ανακοινώθηκε η αναβάθμιση Android 4.4.3 στις συσκευές Nexus, και ήδη ξεκίνησε η διανομή της αναβάθμισης Android 4.4.4.Αν και η αναβάθμιση είναι μικρή –όχι ότι η προηγούμενη ήταν μεγάλη επίσης- διορθώνει ένα σημαντικό κενό ασφαλείας.

Σύμφωνα με το change log που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρείας Sprint στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύμφωνα με το Android Police, η αναβάθμιση διορθώνει ένα κενό ασφαλείας που αφορά στο OpenSSL, που θα μπορούσε να επιτρέψει μία επιτυχημένη επίθεση τύπου man-in-the-middle.

Κάτι αντίστοιχο, που είχε σχέση με το Heartbleed διορθώθηκε και στην αναβάθμιση Android 4.4.3 πριν από μερικές εβδομάδες.

Η αναβάθμιση OTA (Over-The-Air) ξεκίνησε για το Nexus 5 για την ώρα, ωστόσο η Google προσφέρει τα images για τα Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 και Nexus 10 από την επίσημη ιστοσελίδα της.

Link.png Site: GSMArena

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αυτο καλείται εξυπναδα??????

ναι ??????

εχω περασει 4.0.4 στο u8150 ??????

cyanogenmod ??????

+ οτι με αλλαγη του kernel εγινε multitouch.

ναι η huawei τοτε του εχει βαλει multitouch οθονη αλλα οχι kernel που να το υποστηρίζει..

(τι τιμη να ειχε αραγε αυτο το κινητό οταν βγηκε? θα ηθελα πολυ να μαθω, αν ξερει κανεις pm me)

αυτο καλειται "μαθαίνω να ειμαι ανεξάρτητος απο εταιριες που ξεχνανε να βγαζουν updates μετα απο ενα χρόνο"

εκτός απο εξυπναδα θελει γνωσεις, υπομονή και τυχη γιατι μπορει να σου κατσει με την πρωτη ρομ.

εμενα μου εκατσε με την δευτερη.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...