voltmod Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν έχει περάσει παρά ένας μήνας αφότου ανακοινώθηκε η αναβάθμιση Android 4.4.3 στις συσκευές Nexus, και ήδη ξεκίνησε η διανομή της αναβάθμισης Android 4.4.4.Αν και η αναβάθμιση είναι μικρή –όχι ότι η προηγούμενη ήταν μεγάλη επίσης- διορθώνει ένα σημαντικό κενό ασφαλείας. Σύμφωνα με το change log που έδωσε στη δημοσιότητα η εταιρείας Sprint στις Ηνωμένες Πολιτείες και σύμφωνα με το Android Police, η αναβάθμιση διορθώνει ένα κενό ασφαλείας που αφορά στο OpenSSL, που θα μπορούσε να επιτρέψει μία επιτυχημένη επίθεση τύπου man-in-the-middle. Κάτι αντίστοιχο, που είχε σχέση με το Heartbleed διορθώθηκε και στην αναβάθμιση Android 4.4.3 πριν από μερικές εβδομάδες. Η αναβάθμιση OTA (Over-The-Air) ξεκίνησε για το Nexus 5 για την ώρα, ωστόσο η Google προσφέρει τα images για τα Nexus 4, Nexus 5, Nexus 7 και Nexus 10 από την επίσημη ιστοσελίδα της. Site: GSMArena Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xtrmsnpr Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 άντε!!Πολύ ωραιά,αναμένουμε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SPANK Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για την KTU84M που εχω εγω στο nexus 5 εχει μονο την 4.4.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
teogalaxys2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 εγω την πηρα galaxy s2 cyanogenmod 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EmptyPromises Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 εγω την πηρα galaxy s2 cyanogenmod αυτο καλείται εξυπναδα?????? 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Εεεεεεε γουειτ εμείς ακόμα περιμένουμε να δώσει η Motorola στην Ευρώπη την 4.4.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystallization Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μου βγήκε notification για το Update σε 4.4.4 ,αλλά θα περιμένω λίγο πριν το κάνω.Nexus 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
neof1z Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μου βγήκε notification για το Update σε 4.4.4 ,αλλά θα περιμένω λίγο πριν το κάνω. Nexus 5 Τι ακριβώς περιμένεις; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makridis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Τι ακριβώς περιμένεις; To 4.4.5 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hackerW32 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 αυτο καλείται εξυπναδα?????? ναι ?????? εχω περασει 4.0.4 στο u8150 ?????? cyanogenmod ?????? + οτι με αλλαγη του kernel εγινε multitouch. ναι η huawei τοτε του εχει βαλει multitouch οθονη αλλα οχι kernel που να το υποστηρίζει.. (τι τιμη να ειχε αραγε αυτο το κινητό οταν βγηκε? θα ηθελα πολυ να μαθω, αν ξερει κανεις pm me) αυτο καλειται "μαθαίνω να ειμαι ανεξάρτητος απο εταιριες που ξεχνανε να βγαζουν updates μετα απο ενα χρόνο" εκτός απο εξυπναδα θελει γνωσεις, υπομονή και τυχη γιατι μπορει να σου κατσει με την πρωτη ρομ. εμενα μου εκατσε με την δευτερη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skiabox Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πάντως στο Galaxy S4 έχω ακόμα την 4.4.2! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crystallization Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Τι ακριβώς περιμένεις; 1-2 ημερες να βγουν οτι τυχών bugs αν έχει(ειδικα στο install και sync) και μετα θα την περάσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Με το NRT στο Rooted Nexus 4 μια χαρά μπήκε χωρίς full wipe Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
21century Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Στο δικό μου 4 που έδωσα είχε την 4.4.3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
comfuzio Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Για όλα τα Nexus εδώ First, go to the Options and head over to the Flash Stock tab and tick the box next to Enable “No Wipe Mode”. This will prevent the stock images from wiping your data. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα