Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

θα προτημησω αν ενοικιαζα  να παω στο βιντεο κλαμπ τις γητονιας τις περηφεριας μου παρα να σηνδραμο σε απροσωπα καταστηματα και ετσι να σημβαλο να φυγη συναλαγμα απο την χωρα μου  ..

Δημοσ.

Netflix και unblockus και τέλος βασικά. Και άσε τους άλλους να κουρευονται

+1 Βάλε και hulu plus και με κόστος μια ταινία το μήνα (14 ευρώ) έχεις άπειρο περιεχόμενο σε ότι συσκευή υπάρχει.

Δημοσ.

Η ενοικίαση είναι για 24 ώρες? Μπορείς να την κατεβάσεις και να την δεις κάπου αλλού όταν τη νοικιαζεις?

Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App

Δημοσ.

Μου αρέσει ο τρόπος που συγκρίνετε τα πραγματα ρε παίδες πραγματικά.

Το Βιντεο Club με το rent της Google ή της Apple ??

Δηλαδή είναι το ίδιο να ντύνεσαι μεσα στην νύχτα που δεν μπορείς να κοιμηθείς, να πηγαίνεις στο ΚΛΕΙΣΤΟ βιντεο κλαμπ και να περνεις απο το αυτοματο ρομποτικό μηχανημα το χιλιο γραντζουνισμενο DVD , αν δεν το έχει πάρει άλλος.

Τωρα το torrent υπάρχει , και καλά κάνει.

Αλλα δεν το βάζουμε σαν μετρο σύγκρισης ΑΓΟΡΑΣ ταινειας....

Ας συγκρίνουμε λοιπον τις υπηρεσίες που ξέρουμε.

Μήλα με γκούγκλια ....

Οταν έρθει το netflix να δώ τι θα λέτε και με τι θα το συγκρίνετε....δυστηχώς όμως θα αργήσει...

Με πολύ φροντίδα κι ενδιαφέρον, σου προτείνω να βάλεις έναν ορθογράφο στο browser που χρησιμοποιείς... :)

Δημοσ.

Η ενοικίαση είναι για 24 ώρες? Μπορείς να την κατεβάσεις και να την δεις κάπου αλλού όταν τη νοικιαζεις?

Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App

Για την ενοικίαση αναφέρει:

"Έναρξη προβολής ταινίας 30 μέρες από την ενοικίαση. Ολοκλήρωση προβολής εντός 48 ωρών."

Που σημαίνει ότι σου δίνει δύο μέρες διορία να την δεις από τότε που θα την ξεκινήσεις πρώτη φορά.

Τη νοικιασμένη δεν μπορείς (μάλλον...) να την κατεβάσεις, την κάνεις streaming. Εκτός αν "λήγει" κάπως το αρχείο μετά το πέρας των ωρών. Θα πρέπει να νοικιάσει κάποιος για να σου πει :P

Τις αγορασμένες μπορείς να τις έχεις offline στη συσκευή σου (για υπολογιστή δεν είμαι σίγουρος, το είδα από κινητό, αλλά μάλλον θα γίνεται).

• Like 1
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω την λογική τους... Ούτε της Apple ούτε της Google.

Όλοι πάνε σε συνδρομητικό μοντέλο και αυτοί ακόμα πουλάνε με το κομμάτι... Χίλιες φορές θα έδινα 20€/μήνα κάθε μήνα να έχω άμεσα όσες ταινίες και σειρές θέλω παρά να τις αγοράζω με το κομμάτι.

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως το κάνει επίτηδες για να μην τρομάξει τους ντόπιους επιχειρηματίες, βίντεοκλαμπ κλπ.

Τωρα το αν αργότερα χαμηλώσει τις τιμές και τους κλείσει, ειναι μια άλλη ιστορία.

Εξαλου αν κόστιζε 2 ευρώ η ταινία, ποιος θα ξαναπήγαινε στο βίντεοκλαμπ? Αντί να περιμένεις να βρεις τη ταινία που σε ενδιαφέρει, από το σπιτάκι σου και ένα HDMI καλώδιο, κατευθείαν στην τηλεόρασή σου.

Δημοσ.

On other news το google music για 10 ευρω τον μηνα θεωρω οτι αξιζει σαν υπηρεσια.

Το google music είναι πανάκριβο. Ακου εκεί 10 ευρώ το μήνα για streaming μουσικής....

Αν θες streaming βάζεις deezer με επίσημη τιμή στα 7 ευρώ και με ελάχιστο ψάξιμο από 4,5 μέχρι 5,5 ανάλογα τους μήνες που θα πάρεις.

Δημοσ.

Μου αρέσει ο τρόπος που συγκρίνετε τα πραγματα ρε παίδες πραγματικά.

Το Βιντεο Club με το rent της Google ή της Apple ??

Δηλαδή είναι το ίδιο να ντύνεσαι μεσα στην νύχτα που δεν μπορείς να κοιμηθείς, να πηγαίνεις στο ΚΛΕΙΣΤΟ βιντεο κλαμπ και να περνεις απο το αυτοματο ρομποτικό μηχανημα το χιλιο γραντζουνισμενο DVD , αν δεν το έχει πάρει άλλος.

Τωρα το torrent υπάρχει , και καλά κάνει.

Αλλα δεν το βάζουμε σαν μετρο σύγκρισης ΑΓΟΡΑΣ ταινειας....

Ας συγκρίνουμε λοιπον τις υπηρεσίες που ξέρουμε.

Μήλα με γκούγκλια ....

Οταν έρθει το netflix να δώ τι θα λέτε και με τι θα το συγκρίνετε....δυστηχώς όμως θα αργήσει...

Με πολύ φροντίδα κι ενδιαφέρον, σου προτείνω να βάλεις έναν ορθογράφο στο browser που χρησιμοποιείς... :)

Μπραβο μανο που διάβασες αυτο που έγραψα .Δεν με ενδιαφέρει η ορθογραφία και δεν πρόκειται σε 8 υπολογιστές που εχω να κάτσω να βαλω spelling & grammar .τεχνικό Λύκειο τελείωσα και εχω μια χαρα δουλειά σαν ηλεκτρονικός / μηχανικός / administrator .το δώρο μετράει οχι το περιτύλιγμα ... Παρεξηγηθηκα να σου πω λιγάκι αλλα δεν πειράζει ,Firefox χρησιμοποιω στα Mac και στα Pc μου και ενα ωραίο plugin English και Greek spelling το έχασα με κάποια αναβάθμιση του Firefox .Sent from my iPhone using Insomnia
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...