geo_drama Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα παιδια, έχω ένα θέμα με τα ψηφιακά κανάλια της ΝΕΡΙΤ στην Ξάνθη. Ενώ εμφανίζεται κανονικά το κανάλι της ΝΕΡΙΤ(το βασικό), τα άλλα δύο, δηλαδή το sports και το hd, δεν εμφανίζονται και στη θέση τους υπάρχουν τα novacinema και άλλο ένα της nova πάλι (κάτι με disney XD, δε θυμάμαι ακριβώς). Εγώ βέβαια δεν έχω nova και αναρωτιέμαι τι μπορεί να συμβαίνει. Όποιος έχει μια γνώμη ας βοηθήσει γιατί τώρα ειδικά με το Μουντιάλ έχουμε θέμα!
Gas74 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δεν συμβαινει τιποτα φιλε...αυτα υπαρχουν τα καναλια οπως και να ειναι ,απλα ανοιγουν οταν εχεις τον επιγειο δεκτη της nova. Τωρα τα αλλα καναλια δεν τα πιανεις ειτε γιατι δεν εχεις πολυ δυνατο σημα ή για καποιο αλλο λογο που ισβς θελει λιγακι ψαξιμο......δοκιμασε να κανεις σαρωση στην τηλεοραση σου και βαλτου την επιλογη να πιασει μονο τα ελευθερα για να μην σου βγουν παλι της nova
error404 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Η κρατική τηλεόραση δυστυχώς κάνει δοκιμές ακόμα τόσο στους αναμεταδότες όσο και στις κύριες πηγές εκπομπής. Αυτό δημιουργεί προβλήματα λήψης σήματος τόσο στα κρατικά κανάλια όσο και στα ιδιωτικά. Έχεις δίκιο ότι η μετάδοση του παγκοσμίου κυπέλλου από την NERIT είναι η χειρότερη που έγινε μέχρι σήμερα! Ακόμα δεν έχει ξεκαθαριστεί αν θα εκπέμπει μέσω DIGEA η κρατική τηλεόραση ή από δικούς της πομπούς . Γενικά είναι μπάχαλο η κατάσταση και γι αυτό πολύς κόσμος δικαίως διαμαρτύρεται για την κακή ποιότητα λήψης σήματος από τα κανάλια. Χθές π.χ ενώ βλέπαμε το μάτς Ιαπωνία - Ελλάδα ξαφνικά χάθηκε το σήμα και μας μετέφεραν στην HD με καθυστέρηση εκπομπής 30 δευτερόλεπτα! ! Για ποδόσφαιρό είναι τεράστιος χρόνος διότι κάποιος μπορεί να θέλει να ποντάρει λεφτά σε εταιρεία στοιχημάτων και η ενημέρωσή του έχει καθυστέρηση! Γενικά επικρατεί μπάχαλο! Ακόμα και οι τεχνικοί που μπήκαν στην Νερίτ δεν έχουν πείρα στην ψηφιακή τεχνογνωσία εκπομπής. Υπομονή σε μερικά χρονάκια θα στρώσει το πράγμα! Ελλάδα είμαστε! 1
Gas74 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Eτσι.....δες λιγο και τις σταθμες στα κρατικα καναλια...σιγουρα ειναι πολυ μικροτερες οι τιμες τους απο τα υπολοιπα!!
geo_drama Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Όντως είναι μικρότερες και πολύ ασθενείς σε σχέση με τα υπόλοιπα, απλά μου κάνει εντύπωση που δεν τα εμφανίζει καν στη λίστα των καναλιών ενώ νομίζω πως θα έπρεπε εφόσον περιλαμβάνονται όλα στο ίδιο ψηφιακό μπουκέτο.
Gas74 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Ε ναι...λογικο ειναι φιλε....αστα να πανε ειναι,εδω μεσα στην θεσσαλονικη με την κεραια απο πανω απο την πολη,αν δεν εχεις καλη καλωδιωση στην πολυκατοικια και οχι πολλες διακλαδωσεις ολα τα νεριτ κανουν διακοπες!!Ελεος ειμαστε!!
geo_drama Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Φίλος μου που μένει μερικά τετράγωνα πιο μακριά τα πιάνει όλα! Μιλάμε για περίεργα πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα