Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, πήγα να ανοίξω πριν απο λόγο τον υπολογιστή και Κολλάει " Εκιννηση των Windows" εκει..

Δουλεύουν όλα κανονικά ( ανεμιστήρες κτλ ), τι μπορει να φταίει??

Μπαίνω bios κανονικά, αλλα οταν παει να φορτώσει τα windows κολλάει σε αυτο που λέω πιο πάνω....

Σκληρό έχω τον ssd evo

Δημοσ.

Όχι , αυτο που έκανα τώρα ειναι άλλαξα τον σκληρό με έναν παλιό που είχα αλλα πάλι δεν κάνει τίποτα, δεν φορτώνει καθόλου...

Με τι αλλαγές να ξεκινήσω;;;

Δημοσ.

7αρια home premium

Δεν μπαίνει σε safe mode, μόλις φεύγει το παράθυρο για safe mode , κολλάει σε μαύρη οθόνη!

Δημοσ.

αν και το πραγμα φωναζει για φορματ,παιξε λιγο με καποια πραγματα μηπως εισαι τυχερος και ξεκολησει.

βγαλε την μπαταρια της μητρικης....clear cmos....βγαζε βαλε μνημες (αν καποια σου κολλαει το συστημα)

bios....δισκος AHCI ή το IDE mode (οδηγιες απο mod)

και καλη τυχη.

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα να κάνω φόρματ στον παλιό σκληρό που σύνδεσα, αλλα κολλάει μόλις φεύγει απο την φορτωση της μητρικής, τις μνήμες τις έχω τεστάρει, υπάρχει καμία πιθανότητα να φταίει το τροφοδοτικο ;;;

Μόλις γίνεται το κόλλημα, το μονο λαμπάκι που παραμένει ανοιχτό ειναι το πράσινο, ούτε DVD ούτε το κόκκινο...

Δημοσ.

Χίλια συγνώμη που σας ταλαιπώρησα, το πρόβλημα λύθηκε.....

Παπαρια δικιά μου, εχθές το βράδυ έβαλα ενα κινέζικο card reader μαζί με μια sd κάρτα στην πίσω θύρα USB του υπόλογιστη και την ξέχασα εκει, μόλις έβγαλα τα καλώδια απο πίσω για να ξεκινήσω να αλλάξω τροφοδοτικο, το είδα, βρε λες λέω, το βγάζω και οοοοοο όλα οκ!!!!

Παει η μεσημεριανή ξεκούραση....( αν και ένας μου ειπε: άνεργος εισαι και δεν ξέρεις τι να κανείς; Γιατι δεν το πας σε τεχνικό; Το αφήνω ασχολίαστο...)

Ευχαριστω για τις απαντήσεις σας παίδες!!

• Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

επειδή το έχω πάθει κ εγώ, καλό είναι να απενεργοποιηθεί το boot από usb/flash...και ΑΝ χρειαστεί ή είναι αδύνατο να χρησιμοποιηθεί cd/dvd, το επανεργοποιούμε ! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...