Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά... :) έχω πρόβλημα με ένα πραγραμματάκι που μου έχει ανεβάσει την πίεση!!! το omiga-plus μπήκε και δεν μπορώ να το βγάλω με τίποτα......έχω κάνει scan με το Spybot και ακόμα περιμένω!!! ξέρετε κάτι να κάνω πιο γρήγορο ώστε να έρθει στα ίσα του και το πσ..αλλά και η καρδιά μου στην θέση της? ... :P Ευχαριστώ!!!!!! 

Και ένα ακόμα θέμα είναι ότι το πσ μου δεν έχει ασύρματη σύνδεση :P δεν ξέρω το πως και το γιατί...μετά από το blue death που είχε πάθει.... ξανά μπήκαν τα win xp (μιας που δεν μπορώ να βάλω κάτι άλλο γιατί το πσ είναι προπολεμικό ) αλλά δεν είχα wlan.....έψαξα και βρήκα στον σκληρό δίσκο..και βρήκα τα προγράμματα ......αλλά δεν έγινε τίποτα.....εξακολουθώ να μην έχω ασύρματη σύνδεση.....καμιά ιδέα και για τα δύο ? 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι το Pepper notebook W230R 
Εν τέλη βγήκε και το omiga-plus σε ευχαριστώ !! 

Επεξ/σία από PatirEfraim
Δημοσ.

Αυτά τα pepper είναι στην ουσία τα κινέζικα hasee με αλλαγμένο όνομα.

Εδώ (http://www.hwupgrade.it/forum/showthread.php?t=1744377) είναι τα βασικά χαρακτηριστικά του. Αν είναι σωστά πρέπει να έχει ή RaLink RT2571WF ή Realtek RTL8187 ασύρματο προσαρμογέα. Στο 2ο post έχει κάτι λινκ για drivers αν και θα έλεγα να δεις πρώτα από την hasee (http://hasee.com/en/Qutong_Index_En.html?qutongindex=3&id=65&prodid=906)

Δημοσ.

Ένα ένα τα γράφω τελικά :P 
έχω ένα πσ που μας είχαν δώσει στο Γυμνάσιο.....δούλευε μια χαρά στην αρχή :P σε κάποια περίοδο που το σκάλιζα στην αρχή (ενώ έμπαινα στα linux δεν μπορούσα να μπω σε περιηγητή........αφού μετά το άφησα έμπαινα στα win xp και αφού το ξανά :P σκάλιζα δεν έβλεπα την επιλογή για να μπω ή στα win ή linux μετά αφού κάποια περίοδο άρχιζε και κολλούσε συνέχεια.... δεν δούλευε η κάμερα....αργούσε πάρα πολύ να ανταποκριθεί σε παράθυρα και παιχνίδια δεν έπαιζα σε αυτό λόγο του ότι δεν άντεχε.... εν τέλη μια μέρα πήγα να βγάλω μερικά προγράμματα που δεν χρειαζόμουν και κατά λάθος έβγαλα το roxio αλλά πάτησα ακύρωση και εκεί κόλλησε.....αφού το άφησα ώρες για να δω αν ξεκολλήσει (που δεν έγινε τελικά) αναγκαστικά έβγαλα την μπαταρία και έκλεισε (το ξέρω ότι χειρότερο αυτό ) και αφού το ξανά άνοιξα ...ενώ έδειχνε το λογότυπο τον win (φόρτωνε κανονικά ) μετά μαύρη οθόνη...... εν τέλη μετά από 2 χρόνια εκεί παραμένει ! :P καμιά ιδέα και σε αυτό ? :P

Realtek RTL8187 αυτά εδώ έχει νομίζω.....από τα προγράμματα που βρήκα αυτά είχε !
κατεβάζω από το 2link που έγραψες (wlan)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Realtek RTL8187 αυτά εδώ έχει νομίζω.....από τα προγράμματα που βρήκα αυτά είχε !

Κατέβασε τους drivers και ξαναστήστους.

Για το pc (netbook φαντάζομαι γιατί αναφέρεσαι σε μπαταρία και γυμνάσιο)... φορμάτ.

Εδώ (http://www.insomnia.gr/wiki/_/windows/windows-xp-εγκατάσταση-απο-το-usb-r75) θα βρεις οδηγό πως να μεταφέρεις τα xp σε usb και στην υπογραφή μου θα βρεις οδηγό για την εγκατάσταση των xp.

Ή καλύτερα θα έλεγα να βάλεις 7άρια home basic ή home premium γιατί με τα xp θα πρέπει να ψάχνεις για drivers αν δεν τους έχεις πουθενά μαζεμένους. Εδώ (http://www.microsoftstore.com/store/msusa/html/pbPage.Help_Win7_usbdvd_dwnTool) θα βρεις το πρόγραμμα που θα σου περάσεις τα 7άρια σε usb.

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μου φαίνονται πάρα πολύ δύσκολα...  :fear:    :blink:δεν έχω καταλάβει τίποτα από όσα διάβασα  :huh:   :unsure:  :wacko:

Και το θέμα με το netbook είναι ότι δεν μπορώ να μπω στην ''οθόνη υποδοχής'' μετά το λογότυπο μαύρη οθόνη και παραμένει εκεί!!! τίποτα άλλο.... 

Δεν μπορώ να φτιάξω το wlan :P πραγματικά έχω χαθεί!! 

Επεξ/σία από PatirEfraim
Δημοσ.

Πρώτα για το pepper. Κατέβασες το πακέτο για wlan; Αυτό είναι (ftp://ftp.hasee.com/English/Notebook/Driver/wlan/S20II%20WLAN.rar). Το αποσυμπιέζεις με το winrar και φαντάζομαι θα έχει κάποιο setup μέσα.

Μετά για το compaq. Τους drivers θα τους βρεις σο site της hp. Δεν βρίσκω το συγκεκριμένο μοντέλο αλλά το 110c (http://h10025.www1.hp.com/ewfrf/wc/softwareCategory?os=228&lc=el&cc=gr&dlc=el&sw_lang=&product=3984757). Μάλλον θα είναι το ίδιο. Κατέβασε όλους τους drivers, αποσυμπίεσε τους σε φάκελους σε ένα usb και μετά το φορμάτ και εγκατάσταση του λειτουργικού θα τρέξεις τα setup ξεχωριστά.

Πρώτα όμως θα μεταφέρεις το iso ή το cd των xp σε ένα usb και θα μπουτάρεις από αυτό ή αν έχεις καποιο dvd με τα 7 ακολούθα το τελευταίο λινκ για να τα μεταφέρεις σε usb. Αν δεν μπορείς να το κάνεις ούτε αυτό ε τι να σου πούμε, βρες κάποιο φίλο που να έχει ξανακάνει εγκατάσταση xp ή 7.

Δημοσ.

για το pepper το κατέβασα...αλλά τίποτα :P για την ακρίβεια μάλλον δεν έχει ασύρματη σύνδεση (την κάρτα...????) ο τεχνικός τότε μάλλον θα την είχε βγάλει :P έκανα εγκατάσταση αλλά βγάζει ότι το πρόγραμμα οδήγησης δεν είναι εγκατεστημένο............

για το compaq Πως κάνουν φορμάτ? ενώ δεν μπορώ να μπω στα win? 

Δημοσ.

Πρώτα όμως θα μεταφέρεις το iso ή το cd των xp σε ένα usb και θα μπουτάρεις από αυτό [...]

και

Αν δεν μπορείς να το κάνεις ούτε αυτό ε τι να σου πούμε, βρες κάποιο φίλο που να έχει ξανακάνει εγκατάσταση xp ή 7.

Δημοσ.

Σου το είπα ήδη δύο φορές.
Θα μεταφέρεις με τους οδηγούς το iso ή το cd των win σε ένα usb και θα ξεκινήσεις το compaq από το usb.

Αν είναι ρυθμισμένο να μπουτάρει από usb έχει καλώς, αλλιώς θα πρέπει να το ρυθμίσεις στο bios ή να δεις στην εκκίνηση αν σου λέει να πατήσεις κάποιο F πλήκτρο για επιλογές εκκίνησης (boot selection) ή κάπως έτσι. Δεν χρειάζεται να μπορείς να μπεις στα win για να στήσεις τα win. Αν ήταν απαραίτητο κάτι τέτοιο (να έχεις ήδη win για να στήσεις win) θα ήταν χαζό.
Διάβασε τα λίνκ στο 6ο μήνυμα, είναι οδηγοί στα Ελληνικά. Σόρυ για το 1ο λινκ αλλά το σύστημα του forum έκοψε το λινκ στη μέση και δεν λειτουργούσε σωστά, τώρα το διόρθωσα. Το 2ο δουλεύει κανονικά.
Αποφάσισε αν θα βάλεις 7άρια ή xp και προσώρα ανάλογα. Αν θα βάλεις xp, σου είπα και πριν ότι στην υπογραφή μου έχω οδηγό "Πως κάνω format και εγκατάσταση τα XP" και είναι βήμα-βήμα με εικόνες.

Αν όλα αυτά σου φαίνονται βουνό βρες κάποιον που να μπορεί να το κάνει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...