gigisoni Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πέρασα σήμερα από τα carrefour για να ελέγξω τις βαλίτσες, και είδα ότι η μεσαίου μεγέθους βαλίτσα του σετ έχει διάσταση 56cm. Η αεροπορική εταιρία που πετάω έχει ως μέγιστη διάσταση 55 x 40 x 20 cm. Λέτε να υπάρχει πρόβλημα; Εγώ φανταζόμουν ότι οι εταιρίες που φτιάχνουν βαλίτσες τις έχουν φτιάξει έτσι ώστε να χωράνε ακριβώς στα αεροπλάνα, και να μην έχει πρόβλημα ο επιβάτης. Τι λέτε, να το αποτολμήσω, ή δε θα χωράει ως χειραποσκευή; Μακρυά από τις βαλίτσες του Carrefour
paylidis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για τη ryan μπορει να μην εχεις προβλημα για ταξιδι ΑΠΟ ελλαδα Αλλα αν επιστρεφεις ΣΤΗΝ ελλαδα με ryan..θα σε γδησουν κανονικα ! πιθανώς... ΔΙευκρινίζω λοιπόν οτι αναφερομαι μονο σε εσωτερικού που ξέρω με σιγουριά...
gigisoni Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Για τη ryan μπορει να μην εχεις προβλημα για ταξιδι ΑΠΟ ελλαδα Αλλα αν επιστρεφεις ΣΤΗΝ ελλαδα με ryan..θα σε γδησουν κανονικα ! Εξαρτάται την χώρα, το αεροδρόμιο, την μέρα, τον υπάλληλο. Δεν σημαίνει ότι σε όλες τις χώρες εκτός Ελλάδας είναι αυστηροί. Επίσης, το πιο διεξοδικό τσεκάρισμα, να με έχει να βγάζω ρούχα από βαλίτσα να φορώ το ένα πάνω από το άλλο γιατί πάχαινε 3 εκατοστά από 3 κουτάκια από το μνημόσυνο του πατέρα μου που μου είχε φορτώσει η μάνα μου, στη Θεσσαλονίκη το έχω περάσει. Και ενώ της εξηγώ ότι πριν λίγες μέρες πέθανε ο πατέρας μου και δεν μου κάνει καρδιά να τα πετάξω, αλλά και δεν μπορώ να τα "φορέσω" και πρέπει να είναι στην βαλίτσα, να μην καταλαβαίνει και να πρέπει να επιμένει να χώσω την βαλίτσα μέσα. 4 μπλούζες, το ipad μέσα στο παντελόνι, σκούφο και γάντια φόρεσα για να κάνω 3 εκατοστά χώρο.
enteacher04 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Πήρα αυτή τη μεγάλη βαλίτσα του lidl, ελπίζω να μου βγει καλή. Όσο για χειραποσκευή, σκέφτομαι αντί να πάρω τη βαλίτσα του carrefour, να πάρω ένα "απλό" σακουβαγιάζ που έχω, χωρίς να ξοδεύομαι. Το σακουβαγιάζ αυτό, αν γεμίσει, έχει διαστάσεις ελαφρώς μεγαλύτερες από το μέγιστο επιτρεπόμενο όριο, αλλά αν το αφήσω λιγάκι άδειο, τότε θα μπορεί να χωρέσει (θα το ζουπήξω πολύ εύκολα), και δεν θα έχω πρόβλημα. Νομίζω αυτή είναι η καλύτερη και η πιο οικονομική λύση. Φαντάζομαι ότι το "ζούπηγμα" του απλού σακουβαγιάζ είναι κάτι που επιτρέπεται, έτσι δεν είναι;
enteacher04 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2014 Δεν είμαι στην Ryanair, αλλά εντάξει, φαντάζομαι ότι σε αυτό το θέμα δεν θα έχω πουθενά πρόβλημα, αυτοί μάλλον ενδιαφέρονται μόνο για το εάν η βαλίτσα χωράει στο συγκεκριμένο χώρο που έχουν ορίσει
gigisoni Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γιατί?Γιατί όχι απλά δεν είναι καλής ποιότητας, είναι κάκιστης ποιότητας, σκίζονται τα χερούλια, οι ραφές, κτλΑν τις θες να τις κουβαλάς μισογεμάτες με πούπουλα, καλές είναι. Για κανονικό φόρτωμα βαλίτσας, μακρυά. 1
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Γιατί όχι απλά δεν είναι καλής ποιότητας, είναι κάκιστης ποιότητας, σκίζονται τα χερούλια, οι ραφές, κτλ Αν τις θες να τις κουβαλάς μισογεμάτες με πούπουλα, καλές είναι. Για κανονικό φόρτωμα βαλίτσας, μακρυά. Έχεις δοκιμάει τις συγκεκριμένες? Είναι τέτοιου τύπου Με 69€ ποιοτική βαλίτσα(μεγάλη) δεν παίρνεις, αυτές τουλάχιστον είναι σετ τριών
gigisoni Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Έχεις δοκιμάει τις συγκεκριμένες? Είναι τέτοιου τύπου Με 69€ ποιοτική βαλίτσα(μεγάλη) δεν παίρνεις, αυτές τουλάχιστον είναι σετ τριών Έχω αγοράσει τρεις φορές βαλίτσες από Carrefour, και τις τρεις έκλαιγα μετά τα λεφτά μου. Μάλιστα την τρίτη φορά (σετ τριών) το χερούλι της μεγάλης φορτωμένη κανονικά (20 κιλά) χάλασε ενώ πήγαινα στο αεροδρόμιο. Καλύτερα και τις τρεις φορές να έδινα άλλα τόσα λεφτά να αγόραζα από αλλού βαλίτσες, παρά αυτές του Carrefour.
itsgosu Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 αξίζει να επενδύσει σε βαλίτσα.το καταλαβαίνεις μέχρι να έχεις 20κιλο χωρίς χερούλι η με σπασμένο κανένα ροδάκι και να χεις να κανεις ολοκρηρο ταξιδι ωρών με αεροδρόμια + λεοφορεία + τραινα. σε ένα σημείο θες να την παρατήσεις και να φυγεις με το backpack.
gigisoni Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 αξίζει να επενδύσει σε βαλίτσα. το καταλαβαίνεις μέχρι να έχεις 20κιλο χωρίς χερούλι η με σπασμένο κανένα ροδάκι και να χεις να κανεις ολοκρηρο ταξιδι ωρών με αεροδρόμια + λεοφορεία + τραινα. σε ένα σημείο θες να την παρατήσεις και να φυγεις με το backpack. Άσε, ευτυχώς δεν το τράβηξα γιατί ήρθαν και κε πήραν με αμάξι, αλλά καταλαβαίνω πολύ καλά τι λες. Εκείνη την φορά ήμουν φορτωμένος με τις 2 βαλίτσες του Carrefour γεμάτες (15 και 20 κιλά) με το χερούλι της μεγάλης χαλασμένο, χειμώνας με μπουφάν, λάπτοπ στον ώμο και αν δεν έρχονταν να με πάρουν θα έπρεπε να πάρω τρένο, τραμ, λεωφορείο και χώρια ο ποδαρόδρομος στις μεταβιβάσεις. Ούτε κι εγώ ξέρω πόσα θα μου ζητούσε το ταξί, 100άρα σίγουρη, γιατί αποκλείεται να τα έβγαζα πέρα μόνος μου.
Pa0ki Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Έχω αγοράσει τρεις φορές βαλίτσες από Carrefour, και τις τρεις έκλαιγα μετά τα λεφτά μου. Μάλιστα την τρίτη φορά (σετ τριών) το χερούλι της μεγάλης φορτωμένη κανονικά (20 κιλά) χάλασε ενώ πήγαινα στο αεροδρόμιο. Καλύτερα και τις τρεις φορές να έδινα άλλα τόσα λεφτά να αγόραζα από αλλού βαλίτσες, παρά αυτές του Carrefour. αξίζει να επενδύσει σε βαλίτσα. το καταλαβαίνεις μέχρι να έχεις 20κιλο χωρίς χερούλι η με σπασμένο κανένα ροδάκι και να χεις να κανεις ολοκρηρο ταξιδι ωρών με αεροδρόμια + λεοφορεία + τραινα. σε ένα σημείο θες να την παρατήσεις και να φυγεις με το backpack. Το πρόβλημα δεν είναι το Carrefour αλλά το budget Ή θα τα σκάσεις χοντρά και θα πάρεις καλές βαλίτσες ή θα δώσεις λίγα και θα πάρεις βαλίτσες με ημερομηνία λήξης Ό,τι σετ και να πάρεις σε αυτό το price range την ίδια τύχη θα έχει Εγώ ας πούμε για την ώρα δε δίνω πολλά λεφτά για βαλίτσες, θα βολευτώ με αυτές Την έπαθα και γω πρόσφατα έτσι, με βαλίτσα της πούτσας η οποία είχε ήδη όμως 4 χρόνια στην πλάτη και φαινόταν ότι θα μου μείνει στα χέρια Αν κρατήσουν και αυτές τόσο ευχαριστημένος θα είμαι
gigisoni Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2014 Το πρόβλημα δεν είναι το Carrefour αλλά το budget Ή θα τα σκάσεις χοντρά και θα πάρεις καλές βαλίτσες ή θα δώσεις λίγα και θα πάρεις βαλίτσες με ημερομηνία λήξης Ό,τι σετ και να πάρεις σε αυτό το price range την ίδια τύχη θα έχει Εγώ ας πούμε για την ώρα δε δίνω πολλά λεφτά για βαλίτσες, θα βολευτώ με αυτές Την έπαθα και γω πρόσφατα έτσι, με βαλίτσα της πούτσας η οποία είχε ήδη όμως 4 χρόνια στην πλάτη και φαινόταν ότι θα μου μείνει στα χέρια Αν κρατήσουν και αυτές τόσο ευχαριστημένος θα είμαι Να το ξαναπώ ότι αν είναι για κανονικό φόρτωμα, δεν αντέχουν; Μόνο η μικρή, που μπαίνει στην καμπίνα του αεροπλάνου, και αυτό επειδή σε γενικές γραμμές δεν την φορτώνεις βαριά και αν σου τύχει η στραβή μπορείς να την κουβαλήσεις. Οι άλλες για τον π@ύτσο είναι. Εσύ κάνε ό,τι γουστάρεις, μην πάρουμε στον λαιμό μας και κανέναν άλλον όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα